Mammasvardag

RÖSTA PÅ MIG ÄR NI SNÄLLA

Jag är en utav alla finalisterna i Millahs bloggtävling och skulle nu behöva alla era röster, för jag skulle verkligen vilja vinna. Ni röstar enkelt i genom att skriva en liten kommentar om att ni röstar på min blogg som är nr 4. Ni lämnar rösten i det HÄR inlägget.

Tack på förhand för att ni är världens bästa läsare och alltid ställer upp! ♥

PIPPI LÅNGSTRUMPS NYA HÖST KOLLEKTION 2010

Q078Q0851IMG_1706
Nu har Pippi Långstrumps nya höst kollektion 2010 hamnat hos Kotteshoppen. Ett perfekt litet tips för er alla är att kolla in Kotteshoppen som nu har alla det nya och snygga plaggen inne i butik. Speciellt om du har barn där hemma som älskar den starka och lite annorlunda flickan Pippi Långstrump, eller kanske är det du själv som förälder, mormor/morfar, farmor/farfar eller annan anhörig som fastnat för Astrid Lindgrens första karaktär som blev skapad redan 1945.

MEDIEPRODUKTION A

Har min första lektion i Medieproduktion A för den här terminen. Men vi påbörjade kursen redan förra året och kursen är väldigt viktigt eftersom det är hela 200 poäng det handlar om. Därför gör det mig lite extra ledsen nu när jag känner att jag redan bara under sommaren tappat många kunskaper och glömt viktiga saker i vissa program som photoshop osv. och jag är dessutom inte helt säker om jag för tillfället har tiden att sätta mig ner och bara leka runt i programmen, när jag har tusen andra bollar i luften.

Hur som helst har jag försökt genomföra dagens uppgift så bra som möjligt, trots att jag nästan gav upp efter halva lektionen och faktiskt började om med allt.. resultatet blev okej, men inget jag kan skryta med.