RÖSTA PÅ MIG ÄR NI SNÄLLA

Jag är en utav alla finalisterna i Millahs bloggtävling och skulle nu behöva alla era röster, för jag skulle verkligen vilja vinna. Ni röstar enkelt i genom att skriva en liten kommentar om att ni röstar på min blogg som är nr 4. Ni lämnar rösten i det HÄR inlägget.

Tack på förhand för att ni är världens bästa läsare och alltid ställer upp! ♥

PIPPI LÅNGSTRUMPS NYA HÖST KOLLEKTION 2010

Q078Q0851IMG_1706
Nu har Pippi Långstrumps nya höst kollektion 2010 hamnat hos Kotteshoppen. Ett perfekt litet tips för er alla är att kolla in Kotteshoppen som nu har alla det nya och snygga plaggen inne i butik. Speciellt om du har barn där hemma som älskar den starka och lite annorlunda flickan Pippi Långstrump, eller kanske är det du själv som förälder, mormor/morfar, farmor/farfar eller annan anhörig som fastnat för Astrid Lindgrens första karaktär som blev skapad redan 1945.

MEDIEPRODUKTION A

Har min första lektion i Medieproduktion A för den här terminen. Men vi påbörjade kursen redan förra året och kursen är väldigt viktigt eftersom det är hela 200 poäng det handlar om. Därför gör det mig lite extra ledsen nu när jag känner att jag redan bara under sommaren tappat många kunskaper och glömt viktiga saker i vissa program som photoshop osv. och jag är dessutom inte helt säker om jag för tillfället har tiden att sätta mig ner och bara leka runt i programmen, när jag har tusen andra bollar i luften.

Hur som helst har jag försökt genomföra dagens uppgift så bra som möjligt, trots att jag nästan gav upp efter halva lektionen och faktiskt började om med allt.. resultatet blev okej, men inget jag kan skryta med.

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Har tittat på filmen I rymden finns inga känslor nu och kan berätta att filmen var väldigt annorlunda. Perspektivet som filmen var filmad utifrån var ifrån huvudkarraktärens känslor, upplevelser och tankar vilket gjorde upplevelsen lite annorlunda, men filmen var faktiskt helt okej. Inget jag tror jag betalat för att se på (då jag sällan gillar svenska filmer), men den här filmen var ändå ganska bra och Bill Skarsgård spelade faktiskt en riktigt bra roll som jag tror är svår att spela personligen.

Hur som helst är jag helt död nu av trötthet, trots att jag har TUSEN saker jag borde göra som att tvätta kläder, starta nya tävlingar, svara på en hög av nya viktiga mail, städa rummet, kolla barnvagn och köpa en osv. så ska jag inte göra annat än att SOVA nu.. så tar vi itu med allt i morgon.

ENGELSKA OCH SVENSKA B

Har nu haft min första lektion i Engelska B i förmiddags, jag tyckte dessutom kursen verkade väldigt roligt och ser fram emot nästa lektion (i stället för att känna avskräck som tidigare). Har nämligen hört både en och två historier om en massa 800 sidors böcker som ska läsas med riktigt svår engelska. Men det var inte riktigt vad undervisningen på John Bauer gymnasiet verkar vara, även om vi självklart kommer att läsa en himla massa böcker utöver allt det roliga vi tydligen ska hitta på som vi elever fick komma med förslag på under lektionen. Det var allt ifrån att chatta med vänner ifrån andra delar av världen, äta amerikansk frukost, memory spel, testa på amerikansk fotboll till att spela teater, kolla film och ha glosor.

Med andra ord får vi se hur den här kursen utvecklas, men egentligen kan den inte utvecklas så mycket mer än till det bättre, när man har en sådan positiv och glad engelska lärare som Erica. Jag ser med andra ord fram emot att läsa den här kursen och ska verkligen försöka kämpa stenhårt med att få ett bra betyg. 

Nu under eftermiddagen har vi även börjat med första lektionen i Svenska B, som även den kursen verkar väldigt intressant. Det är mycket litteratur, läsa och prata i den här kursen vilket jag faktiskt tycker om att pyssla med - tro det eller ej. Men nu ska vi snart diskutera i små grupper kring vilka filmer, tv-serier och böcker vi fastnar för och varför och om vi fastnar för liknade saker. Jag själv har redan funderat lite och antecknat ner vilken tv-serie jag har fastnat för och varför, därför inväntar jag nu bara in det andra i gruppen innan vi kan börja diskutera.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.