Mammasvardag

SNART ÄR DET ETT NYTT ÅR!
Nu är det snart nytt år, och jag hade planerat att skriva ett långt inlägg här om mina nyårslöften och hur jag ser på det kommande året. Men nu tjatar min mamma på mig att stänga ner här, så det är bara ge upp och nöja mig med det korta minuterna jag fick framför hennes dator. Ni får väl helt enkelt ge er tåls och se mitt långa inlägg senare när jag är tillbaka här på bloggen.

Men innan jag avslutar önskar jag er alla ETT GOTT NYTT ÅR!
UTNYTTJAT LITE PRESENTKORT

Det senaste dagarna har jag utnyttjat lite presentkort som har legat och skräpat här hemma. Handlade lite nytt på Polarn & Pyret nu när det var 50% i hela butiken och har även beställt hem ett stort paket ifrån Kalaslagret.se med prylar till nyår, jul, halloween och lite andra övriga kalas prylar.

På tala om det så känns det ganska konstigt att tänka framåt emot nästa jul, när vi inte längre kommer bo kvar här hemma utan ha vårt egna ställe någonstans. Nästa gång kommer jag själv kunna bjuda hem vänner över jul och planera min och Alvas egna julfirande osv. även om vi troligtvis kommer åka hem över jul och fira med familjen ändå.. nåväl det är långt kvar tills dess.

Nu ska jag läsa lite bloggar medan jag har tillgång till mammas dator, har nämligen runt 600 inlägg som väntar på mig och ett X antal mail som behöver besvaras. Tänk att man kan vara så beroende av en dator egentligen?

BLOGG.SE STARTSIDA

Hamnar på blogg.se startsida precis lägligt, när jag inte har någon tillgång till datorn. Det om något är något man längtat och drömt om många gånger, just för att statistiken ökar och man får chansen att lära känna fler fantastiska människor ute i bloggosfären. Men nu lär säkert inte många av er nya stanna kvar..

Hur som haver tycker jag det är jätte kul med alla nya ansikten här inne och ska försöka få tid så fort som möjligt att svara på varenda en utav alla kommentarer som trillat in under dagarna. Men tills dess tycker jag vi startar en frågestund så kanske inte allt blir helt tomt här inne? Då får ni nya chansen att lära känna mig och min dotter lite bättre också, vad sägs? Fråga fritt i kommentarfältet!