SNART ÄR DET ETT NYTT ÅR!

Nu är det snart nytt år, och jag hade planerat att skriva ett långt inlägg här om mina nyårslöften och hur jag ser på det kommande året. Men nu tjatar min mamma på mig att stänga ner här, så det är bara ge upp och nöja mig med det korta minuterna jag fick framför hennes dator. Ni får väl helt enkelt ge er tåls och se mitt långa inlägg senare när jag är tillbaka här på bloggen.

Men innan jag avslutar önskar jag er alla ETT GOTT NYTT ÅR!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.