VILKEN BILD HAR NI FÅTT UTAV MIG?

                       
Läste inne på Slipsens om att en utav hans läsare hade fått en helt annan bild utav honom, än den han själv vill förmedla till sina läsare vilket gav honom tankeställningen om vad hans andra läsare hade för bild utav honom. Efter inlägget började jag själv fundera på vilken bild ni läsare har fått utav mig? Hur ser ni mig som person här i bloggen? Ni andra som känner mig IRL, vad har ni för bild utav mig?

#1 - Emma Elisabeth

Tycker du är väldigt lik IRL som i bloggen. Det märks i bloggen att du gillar att tävla och det märks när man har träffat dig irl.Går det bra om jag snor denna bild och frågar min läsare likadant?

#2 - ♥ L A I L A ♥

haha =) Har köpt 5 st hitills :P Får stressa "lite" till imorgon :P

#3 - Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Tkr att du verkar en stark mamma som har bägge fötterna på jorden, du gör som du vill dvs du försöker nå dina fina mål med livet och allt :)

#4 - Annika - familjebloggen med tävlingar och julkalender

Jag känner dig ju inte irl, men genom bloggen har man ju fått en uppfattning.

Jag uppfattar dig som en lugn, ärlig och jordnära person. En smart tjej med hög social kompetens.

Kram

#5 - sofiegotthold - ♥

vad bra, bor du i piteÅ? :)

#7 - liindblaads

haha inte jag :D

jag köpte mina julklappar i slutet av november :D

#8 - emelie

nej det gör inte jag, haha ;D

#9 - Anna

SV: Oj vad mkt du önskar dig :PJag önskar mig bara lite kläder, typ jeans :)

#10 - N I L M A

Oj.. jag som en snäll, trevlig person som är social och glad?

#11 - Veronica

Exakt vad jag ville ha ;)

#12 - Erika Wilhelmsson

Jag känner inte dig IRL utan har bara läst bloggen och min bild av dig är att du verkar vara en ärlig tjej. Du känns väldigt öppen och på riktigt. Haha. Det lät konstigt. Men det är så jag känner i alla fall:)

#13 - sofia

att du verkar vara en go och glad tjej:)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.