STUDIEDAG VS RESOR

I morgon har jag studiedag, det blir att tvätta kläder i tvättstugan samt plugga hela dagen. Alva ska vara på dagis och då är det lika bra att utnyttja den lediga tiden till att plugga/tvätta/städa. Min kusin Emelie skulle eventuellt titta förbi en sväng i morgon, kanske kan hon hjälpa mig lite med lite uppgifter eller åtminstone hålla mig sällskap.

Jag ska föresten ringa och beställa Alvas vår/sommar jacka i morgon, den lär nog dyka upp inom
1-2 veckor. Jag väntar även in lite paket ifrån diversie ställen som förhoppningvis kommer med posten i veckan. När det gäller resor har jag eventuellt ytterligare en resa inplanerad i sommar. Nämligen i augusti till Strömstad tillsammans med SSU, men har inte riktigt bestämt mig om jag vill resa ensam. Det är väl möjligtvis inte någon där ute som är intresserad att hänga med? Några av er läsare som har börjat planera inför sommaren föresten?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.