STUDIEDAG VS RESOR

I morgon har jag studiedag, det blir att tvätta kläder i tvättstugan samt plugga hela dagen. Alva ska vara på dagis och då är det lika bra att utnyttja den lediga tiden till att plugga/tvätta/städa. Min kusin Emelie skulle eventuellt titta förbi en sväng i morgon, kanske kan hon hjälpa mig lite med lite uppgifter eller åtminstone hålla mig sällskap.

Jag ska föresten ringa och beställa Alvas vår/sommar jacka i morgon, den lär nog dyka upp inom
1-2 veckor. Jag väntar även in lite paket ifrån diversie ställen som förhoppningvis kommer med posten i veckan. När det gäller resor har jag eventuellt ytterligare en resa inplanerad i sommar. Nämligen i augusti till Strömstad tillsammans med SSU, men har inte riktigt bestämt mig om jag vill resa ensam. Det är väl möjligtvis inte någon där ute som är intresserad att hänga med? Några av er läsare som har börjat planera inför sommaren föresten?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.