Mammasvardag

ECLIPSE

                                               
Nu ska jag börja fixa i ordning mig och Alva, för vi ska strax ta bussen in till Norrköping. Där ska vi möta mina bröder och min vän Sandra och hämta ut biljetterna till filmen eclipse. Ska även förbi och lämna av min plutt sen lagom tills filmen börjar hemma hos min faster Nina (för övrigt Alvas gudmor). Hon ska nämligen ta hand om Alva i 2,5 timme medan filmen pågår nedanför i bio salongen i mörkret. Jag ser redan fram emot att få se filmen.

REA HOS ÖNSKEFOTO


Nu kan ni passa på att tömma era kameror inför semestern! Framkalla alla era bilder och gör samtidigt fina förstoringar och canvastavlor. Just nu har Önskefoto SOMMARREA på utvalda produkter.

Ange rabattkoden SOMMAR2010 i kassan när ni beställer. Rean är tidsbegränsad och gäller till den 13 juli 2010. Detta är ett erbjudade jag borde passa på att utnyttja men som kommer få vänta.

HUVUDVÄRK, MEN GODA NYHETER FÖR MIG!

Jag har inte varit någon höjdare på att blogga alls, men har helt enkelt haft fullt upp med en massa annat som har tagit tid. Nu sitter jag här med världens huvudvärk och funderar på om jag ska stänga ner datorn eller om jag ska ge mig tusan på att försöka börja skriva på min krönika trots huvudvärken. Men jag kanske ska vänta tills i morgon i stället och lägga mig i sängen och försöka sova i stället? 

Ja, jag har ju inte berättat för er läsare att jag har fått en prova på period där jag ska skriva krönikor för Norrköpings tidningar (UngNT). Om allt går vägen som jag vill och mina texter gillas där borta på redaktionen så kommer det publiceras i tidningen framåt hösten. Jag är otroligt tacksam för den här möjligheten och otroligt glad och ärligt talat är jag så otroligt rädd att sumpa den här chansen. Men jag ska försöka ta en dag i taget och göra mitt allra bästa. Har fram till den 15/8 på mig att skriva så på något vis ska jag bli nöjd.

Under tiden jag inte bloggat har jag träffat Sandra och varit tillsammans med henne. Vi har snackat, lekt i lekparken med Alva, gått på stan, ätit mat, varit i affären osv. och i dag har jag slappat och varit och tagit ett dopp i Näkna där vattnet var riktigt varmt! Har även hunnit med att boka bio biljetter till i morgon då det är bio preimär utav filmen Eclipse som jag ska se tillsammans med två utav mina tre bröder samt Sandra. Det är även något jag ser fram emot väldigt mycket.