ECLIPSE

                                               
Nu ska jag börja fixa i ordning mig och Alva, för vi ska strax ta bussen in till Norrköping. Där ska vi möta mina bröder och min vän Sandra och hämta ut biljetterna till filmen eclipse. Ska även förbi och lämna av min plutt sen lagom tills filmen börjar hemma hos min faster Nina (för övrigt Alvas gudmor). Hon ska nämligen ta hand om Alva i 2,5 timme medan filmen pågår nedanför i bio salongen i mörkret. Jag ser redan fram emot att få se filmen.

REA HOS ÖNSKEFOTO


Nu kan ni passa på att tömma era kameror inför semestern! Framkalla alla era bilder och gör samtidigt fina förstoringar och canvastavlor. Just nu har Önskefoto SOMMARREA på utvalda produkter.

Ange rabattkoden SOMMAR2010 i kassan när ni beställer. Rean är tidsbegränsad och gäller till den 13 juli 2010. Detta är ett erbjudade jag borde passa på att utnyttja men som kommer få vänta.

HUVUDVÄRK, MEN GODA NYHETER FÖR MIG!

Jag har inte varit någon höjdare på att blogga alls, men har helt enkelt haft fullt upp med en massa annat som har tagit tid. Nu sitter jag här med världens huvudvärk och funderar på om jag ska stänga ner datorn eller om jag ska ge mig tusan på att försöka börja skriva på min krönika trots huvudvärken. Men jag kanske ska vänta tills i morgon i stället och lägga mig i sängen och försöka sova i stället? 

Ja, jag har ju inte berättat för er läsare att jag har fått en prova på period där jag ska skriva krönikor för Norrköpings tidningar (UngNT). Om allt går vägen som jag vill och mina texter gillas där borta på redaktionen så kommer det publiceras i tidningen framåt hösten. Jag är otroligt tacksam för den här möjligheten och otroligt glad och ärligt talat är jag så otroligt rädd att sumpa den här chansen. Men jag ska försöka ta en dag i taget och göra mitt allra bästa. Har fram till den 15/8 på mig att skriva så på något vis ska jag bli nöjd.

Under tiden jag inte bloggat har jag träffat Sandra och varit tillsammans med henne. Vi har snackat, lekt i lekparken med Alva, gått på stan, ätit mat, varit i affären osv. och i dag har jag slappat och varit och tagit ett dopp i Näkna där vattnet var riktigt varmt! Har även hunnit med att boka bio biljetter till i morgon då det är bio preimär utav filmen Eclipse som jag ska se tillsammans med två utav mina tre bröder samt Sandra. Det är även något jag ser fram emot väldigt mycket.

VILL GÄRNA RECENSERA THILDEDOCKAN SHORTY


"Jag vill oxå recensera Thilde produkter på Malins blogg"

Jag skulle gärna tillsammans med Alva vara med och recensera Thildedockan shorty. Den ser riktigt rolig och framförallt lite "udda" ut vilket skulle kännas extra kul - då många andra inte har något liknade. Jag är dessutom nästan bombsäker på att min dotter skulle gilla den fina dockan och använda den väl. Dessutom har jag en stark känsla av att detta kan vara en docka som kan användas i flera generationer då det passar extra väl till små barn och stimulerar både motorik och nyfikenhet tack vare sina speciella former och unika tvättrådslappar.

BADAT, SOLAT OCH NJUTIT AV SOMMAREN

Jag har varit lite inaktiv här på bloggen, men har helt enkelt varit ute i det fina sommar vädret och njutit hela dagarna. Som i dag har vi varit på Himmelstalundsbadet och badat och solat hela förmiddagen. Alva och jag åkte dit tillsammans med mina tre bröder och min ena brors vän Amin. Vi badade, solade och fikade i gräset med kakor och glass. Det var riktigt trevligt och framförallt varmt ute i den varma sommar solen.

I morgon är planerna för dagen att åka in till Norrköping och inhandla lite nytt på stan. Har ibland annat tänkt inhandla ett vitt långt linne och eventuellt ett par nya skor till mig (om det finns kvar i min storlek). Därefter har vi planer på att åka och bada tillsammans med Sandra på Himmelstalundsbadet, eftersom vad jag har förstått ska det vara fint väder här borta i morgon igen. Om det inte blir något bad så hittar vi säkert på något annat trevligt tillsammans med Sandra under dagen. Föresten har jag inte hunnit boka biljetterna till Eclipse ännu som har bio premiär nu på onsdag, kanske ska göra det nu?

Nu ska jag fortsätta titta på avsnitt av min favorit TV-serie med Alva i famnen. Jag är nämligen inte ensam om att gilla serien, utan det gör även hon. Någon som vet vilken den är och törs gissa?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.