ECLIPSE

                                               
Nu ska jag börja fixa i ordning mig och Alva, för vi ska strax ta bussen in till Norrköping. Där ska vi möta mina bröder och min vän Sandra och hämta ut biljetterna till filmen eclipse. Ska även förbi och lämna av min plutt sen lagom tills filmen börjar hemma hos min faster Nina (för övrigt Alvas gudmor). Hon ska nämligen ta hand om Alva i 2,5 timme medan filmen pågår nedanför i bio salongen i mörkret. Jag ser redan fram emot att få se filmen.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.