TÄVLA OM BOKEN JÖSTA OCH JOHAN


”Jag tävlar om boken Jösta och Johan ifrån Sagolikt Bokförlag hos Sanna."


Nu har ni alla chansen att vinna ett förhandsexemplar utav den nya boken Jösta och Johan ifrån Sagolikt Bokförlag. Det ingår även en ljudbok! Boken har inte release förrän 30 juli (i samarbete med Pride-festivalen och Kulturhuset) så en utav er blir ibland det första att få läsa boken.

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med!
För 1 lott: Titta in hos Sagolikt Bokförlag och skriv vilken din favorit bok är samt en kort motivering till varför just du borde vinna. Lämna sedan allt detta i en kommentar i detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

För 2 lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 3 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Skriv "Tävling med Sagolikt Bokförlag" i ämnesraden. Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Tävlingen avslutas onsdagen den 30 juni!
LYCKA TILL!

#1 - Gabriella

ja jätte skönt :)

#2 - Natalie - It's all about attitude

Vilken söt blogg du har! :)

Och du skriver bra för övrigt!

(av det jag har kikat på iaf ^^)sköt om dig! kram

#3 - -Cajsa

tack för din röst, ser om det bli just den klänningen du har röstat på. :)

#4 - Johanna [s h o n a l i]

Säger lycka till till dom som kommer delta :)

sv. Varsego :)

#5 - Emma

hehe okej :) tack. legginsen köpte jag för 60 kr så dom var jätte billiga.

#6 - Evelina

Kalle med klänning, den boken tycker jag verkar jätte bra!Jag hoppas vi vinner så vi har en ny mysig godnatt saga att berätta snart :)

#7 - KroonLundin♥

Jag vill vara med och tävla ! Underbar bok är Kalle med klänning . Jag gillar alla bökerna för att det inte könsuppdelat . Rosa är även för pojkar ! Tror min lilla dotter Nellie skulle uppskatta boken hon frågar mycket om Snopp och Pulla och varför och hur det kommer bebisar. Om mammor och pappor o allt med det :)

Jag har länkat ;

http://kroonlundin.blogspot.com/2010/06/jag-tavlar.html

#8 - En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag är gärna med och tävlar, bortsett från den bok man kan vinna så gillar jag "Kalle i klänning"Har tipsat om tävlingen härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/june/josta-och-johan-306.html

#9 - Annica

Jag vill vara med!Gillar verkligen "syster varg" eftersom den känns spännande och samtidigt läskig bok :D#10 - lindet

Hej!Min favorit är Jösta och Johan.Det hade varit jätte roligt ifall jag vann för dottern har börjat bli väldigt intresserad av att höra berättelser och vi har inte så mycket böcker. Så det hade varit kanon!kram lindet

#11 - Helena

Jag vill tävla!!!Har länkat i min blogg:

http://lottiec.blogg.se/2010/june/tavla-om-boken-josta-och-johan.htmlMin son älskar prinsessor så jag skulle nog säga att Prinsessan Kristalla blir favorit.Kram

#12 - Veronica - mamma till Theo

Jag vill vara med, hoppas vinna den fina boken =)Kalle som Lucia är en annan favvo - genustänk i boken, det gillar jag. Den verkar även rolig.

Jag tycker om att läsa för dem små, böcker är roligt, ur en bok får man ut så himla mycket - hoppas jag har tur!Veronica

veronica_134@hotmail.com

#14 - Alexandra mamma till tove

jag tävlar gärna..den bok som jag gillar är kalle med klänning.

den verkar bra. och genusinriktad. :)

jag vill vinna boken för att jag gillar att läsa för min dotter. och jag märker hur kul hon tycker det är.

när jag var liten hade min mamma aldrig tid att läsa för mig. men jag gör det mer än gärna med min dotter så alla böcker i som finns är bra för oss..

#16 - care69

Jag är med!

Min favorit är Kalle med klänning.

Jag vill vinna för att det är så mysigt att läsa för sina barn. Antingen kryper man upp i soffan eller sängen och läser. Sedan diskuterar man eller pratar om vad man just läst. Det kommer ofta så härliga frågor då.Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/06/30-juni-vinn-boken-josta-och-johan.html

#17 - Linda

Vill absolut vara med och min favorit är Kalle med klänning.

Jag skulle vilja vinna för att en bok skulle vara den perfketa presenten till mitt gudbarn som snart fyller årLänkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/june/vinn-en-bok.htmlKram Linda

#18 - Linda S

Just den här med Jösta och Johan skulle jag GÄRNA vilja läsa, hoppas den blir en favorit!Varför vi? Jo, jag försöker att se till att vår boksamling innehåller böcker som ger en varierad syn på världen. Böcker med barn av olika etniskt urspung och olika funktionshinder. Det är inte alltid lätt att hitta dessa böcker, och det saknas böcker om just detta ämne i vår boksamling.

#19 - Anna Vid

Hejsan!

Jag vill gärna vara med och tävla.

Jag tyckte bäst om just Jösta och Johan och den tror jag att min lilla dotter skulle uppskatta också som första sagan...Min länk : http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/june/vinn-boken-josta-johan.htmlHoppas på tur.

#20 - ★ Katta- Mamma till Isabelle o Melvin ★

Jag är med och tävlarLÄNKAR I MIN BLOGG:

http://kattaaa.blogg.se/tavling/2010/june/tavlar-7.html#commentBoken Jösta och Johan är nog en favorit.

Min dotter älskar djur, och hon älskar att läsa böcker för sin lillebror som handlar om just djur. Hon skulle bli överlycklig att få läsa den för lillebror! =)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.