SVAR PÅ TAL

Anonym om HEMMA IFRÅN KARLSTAD:
Åter IGEN.. VÄRLDENS tråkigaste blogg. Ja tävlar om hit och dit? va fan.. döp om din dåliga blogg till "ja tävlar om all" För den handlar knappt om din sotter eller ditt liv som mamma, bara en jävla massa tävloingar. inte råd att köpa sakerna så du måste tävla om de?

SVAR: Det är tråkigt att DU inte gillar att läsa min blogg och enbart verkar tycka att jag skriver om tävlingar som jag håller i själv eller är med och tävlar i för att vinna. Men som jag har sagt tidigare om du tycker min blogg är så tråkig att läsa kan du göra det enkelt för dig själv och helt enkelt sluta läsa den eller varför inte komma med tips på saker jag kan förbättra i stället för att ENBART klaga som du gör varenda gång?  

Sen vill jag även påpeka att det är MIN blogg och att jag väljer själv vad jag vill skriva om och när jag vill skriva om det i min blogg dvs. om jag vill skriva om tävlingar jag är med och tävlar i eller tävlingar jag håller själv är det upp till mig att skriva om det likaså som det är upp till dig att sluta läsa bloggen om du inte tycker om den. Tänkte även påpeka för dig att jag tävlar inte i tävlingar för att jag inte har råd att köpa egna prylar, utan för att jag tycker det är roligt att tävla.

RÄDDA ONE TREE HILL FÖR EN TILL SÄSONG!


E! Online har ännu i år arrangerat sin årliga "Save One Show" tävling.
Tävlingen går ut på att det finns samtliga tv-serier med osäker framtid. Och då får fansen chansen att rösta fram en serie som E! Online kan rädda för en till säsong. I år så är One Tree Hill med bland de nominerade med osäker framtid.


Så vill du också fightas för One Tree Hill?

Gå in här och rösta genom att klicka på "One Tree Hill" i röstningspalt (även kommentera). Eller du kan också rösta genom att tagga "@kristinalert#SOS#OneTreeHill" på twitter. Tävlingen avslutas den 12 april. Nu ska vi kamma hem en till säsong!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.