Mammasvardag

VINNAREN ÄR LINDA...


Vinnaren av en pippi resväska är Linda. Vänligen maila dina kontaktuppgifter till mig på mammasvardag@hotmail.com så skickas vinsten i väg så fort som möjligt.

GÖR DIN RÖST HÖRD!

SVAR PÅ TAL
Anonym om HEMMA IFRÅN KARLSTAD:
Åter IGEN.. VÄRLDENS tråkigaste blogg. Ja tävlar om hit och dit? va fan.. döp om din dåliga blogg till "ja tävlar om all" För den handlar knappt om din sotter eller ditt liv som mamma, bara en jävla massa tävloingar. inte råd att köpa sakerna så du måste tävla om de?

SVAR: Det är tråkigt att DU inte gillar att läsa min blogg och enbart verkar tycka att jag skriver om tävlingar som jag håller i själv eller är med och tävlar i för att vinna. Men som jag har sagt tidigare om du tycker min blogg är så tråkig att läsa kan du göra det enkelt för dig själv och helt enkelt sluta läsa den eller varför inte komma med tips på saker jag kan förbättra i stället för att ENBART klaga som du gör varenda gång?  

Sen vill jag även påpeka att det är MIN blogg och att jag väljer själv vad jag vill skriva om och när jag vill skriva om det i min blogg dvs. om jag vill skriva om tävlingar jag är med och tävlar i eller tävlingar jag håller själv är det upp till mig att skriva om det likaså som det är upp till dig att sluta läsa bloggen om du inte tycker om den. Tänkte även påpeka för dig att jag tävlar inte i tävlingar för att jag inte har råd att köpa egna prylar, utan för att jag tycker det är roligt att tävla.