Mammasvardag

SKRIVER OM DRÖMMAR

Jag sitter i skolan och skriver en text om mina drömmar och hur det ändras och påverkas av den livssituation vi människor har varje dag. Det är inte riktigt det lättaste, men jag har kommit en bra bit på vägen i alla fall och det värsta kommer till sist när jag ska översätta allt till engelska. Jag hatar engelska, eller nej föresten – jag är inte bra på engelska bara, men jag hatar det inte.  Jag har orden i huvudet och vet vad jag ska skriva, men är osäker på om meningarna låter bra som det är eller om det behövs ändras för att man ska förstå och få fram det jag vill få fram när jag skriver. Ibland är det svårt att skriva och jag har extremt svårt att veta när jag verkligen är nöjd med en text jag skrivit, därför ändras den om 100 gånger innan jag vågar visa upp det. Men vad jag har läst tidigare så är det bra att tycka att det är svårt att skriva, för det är då man verkligen skriver bra.

Tror ni det stämmer?
Jag vill gärna tro på det, men jag vet inte riktigt. Ibland känns det som jag skriver skit bara, medan jag andra stunder kan känna mig riktigt nöjd. Det varierar så stort men det viktigaste för mig är att jag får skriva och inte hur bra eller dåligt jag skriver – så länge jag får syssla med det jag älskar.

BLOGGEN ÄR UNDER OMBYGGNAD

Just nu ser bloggen väldig rörig ut, men jag håller på att fixa i ordning den. Funderar på att betala någon för att fixa i ordning den så att den verkligen ser bra ut, för nu ser den bara halv seriös ut. Jag har nämligen förmågan att aldrig bli nöjd med mina verk och därför ändrar jag om hela tiden tills allt bara blir kaos som nu, trots att jag faktiskt kan fixa i ordning den ordentligt. Men jag ska klura på designen lite mer tills i morgon så får vi se om jag fixar den själv eller om jag betalar någon för jobbet. Har en person i tankarna som jag vet är riktigt duktig på det här med design och dessutom förhoppninvis har tiden att sitta och knåpa ihop något till mig.

Tills dess har ni läsare några förslag om färger, typsnitt eller bilder? Så får ni gärna dela med er utav det så jag får in lite ny inspration till den kommande designen.

FRÅGESTUND OM ALVA