SKRIVER OM DRÖMMAR

Jag sitter i skolan och skriver en text om mina drömmar och hur det ändras och påverkas av den livssituation vi människor har varje dag. Det är inte riktigt det lättaste, men jag har kommit en bra bit på vägen i alla fall och det värsta kommer till sist när jag ska översätta allt till engelska. Jag hatar engelska, eller nej föresten – jag är inte bra på engelska bara, men jag hatar det inte.  Jag har orden i huvudet och vet vad jag ska skriva, men är osäker på om meningarna låter bra som det är eller om det behövs ändras för att man ska förstå och få fram det jag vill få fram när jag skriver. Ibland är det svårt att skriva och jag har extremt svårt att veta när jag verkligen är nöjd med en text jag skrivit, därför ändras den om 100 gånger innan jag vågar visa upp det. Men vad jag har läst tidigare så är det bra att tycka att det är svårt att skriva, för det är då man verkligen skriver bra.

Tror ni det stämmer?
Jag vill gärna tro på det, men jag vet inte riktigt. Ibland känns det som jag skriver skit bara, medan jag andra stunder kan känna mig riktigt nöjd. Det varierar så stort men det viktigaste för mig är att jag får skriva och inte hur bra eller dåligt jag skriver – så länge jag får syssla med det jag älskar.

BLOGGEN ÄR UNDER OMBYGGNAD

Just nu ser bloggen väldig rörig ut, men jag håller på att fixa i ordning den. Funderar på att betala någon för att fixa i ordning den så att den verkligen ser bra ut, för nu ser den bara halv seriös ut. Jag har nämligen förmågan att aldrig bli nöjd med mina verk och därför ändrar jag om hela tiden tills allt bara blir kaos som nu, trots att jag faktiskt kan fixa i ordning den ordentligt. Men jag ska klura på designen lite mer tills i morgon så får vi se om jag fixar den själv eller om jag betalar någon för jobbet. Har en person i tankarna som jag vet är riktigt duktig på det här med design och dessutom förhoppninvis har tiden att sitta och knåpa ihop något till mig.

Tills dess har ni läsare några förslag om färger, typsnitt eller bilder? Så får ni gärna dela med er utav det så jag får in lite ny inspration till den kommande designen.

HUR FIRAR NI MORS DAG?

                        
Hur firar ni mors dag?
Är mors dag en stor högtid för er eller är det bara som en vanlig dag?

För oss brukar det variera lite, men på något vis brukar vi alltid visa lite extra uppskattning till vår mamma just den här dagen. Oavsett om vi gör det stort eller satsar lite mindre så brukar det alltid ske något speciellt under den här dagen på året. I år valde jag att slå på lite extra för jag kände att min snälla, omtänksamma och stöttande mamma förtjänade lite extra uppskattning. Så jag inhandlade en fin present som bestod av två nya linnen (likadana som jag själv köpte till mig här om dagen, fast i andra färger), en chokladask och ett litet sött kor med en hälsning ifrån mig och Alva. Det blev även en god mors dag tårta som vi hela familjen kunde mumsa på tillsammans i köksbordet. Dukade fram och plockade fram så det såg trevligt och fint ut på bordet när mamma kom hem ifrån arbetet. Hon blev nog lite smått överraskad för hon såg verkligen glad ut, det kändes bra att se henne lysa upp så när hon fick se hur mycket jag ansträngt mig. Hoppas du blev glad mamma, glad att jag har dig som just min mamma och att du alltid finns där för mig när jag behöver dig. Jag älskar dig, mamma! ♥

GRATTIS TILL OSS MAMMOR PÅ MORS DAG!

Ingen har väl undangått att det är mors dag i dag? Det har då inte jag i alla fall och nu ska jag åka in till maxi en sväng och inhandla en fin mors dag present till min mamma. Har redan handlat ett fint kort som jag ska ha till paketet. Det blir även en liten present till mig själv, ett till par byxor/shorts som jag köpte här om dagen. Fast denna gång blir det inte svarta, utan gråa. Funderar på att kanske inhandla en tårta att bjuda på här hemma, eftersom jag fick en rabatt kupong ifrån ICA MAXI. Men tårtorna kanske redan är slut om fler tänker samma tanke som jag, vilket det troligtvis gör eftersom det trots allt är mors dag.

Men nu ska vi bege oss innan klockan tickar i väg allt för mycket. Men vill passa på att hälsa er alla fina och underbara mammor där ute som läser min blogg ett stort grattis på mors dag! ♥

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.