LÄST LITE AV MATERIALET TILL MIN BOK..

I kväll har jag sysselsatt mig med att läsa lite av det gamla materialet jag har till min bok. Jag drömmer om att i framtiden kunna ge ut boken, men det är bara en dröm. När jag kollar på alla ord jag skrivit för över ett år sedan inser jag att språket måste ändras mycket och orden måste formuleras om för att låta bra. Det är mycket arbete kvar och jag funderar på om jag någonsin kommer bli klar med mitt projekt.

Men allt jag skriver sparar jag (för det är något jag kommer visa och ge till Alva i framtiden). Det är mina innersta tankar, känslor och mina ord om vad som verkligen hände när i mellan mig och hennes pappa. Hur allt blev som det blev och hur allt varit under tiden hon har levt fram till i dag. Jag har även ett stycke text ifrån hennes pappa som han har bidragit med till min kommande bok. Jag blir lika förvånad varje gång av att läsa hans ord och inse att han skriver saker han inte utfört i verkliga livet, det är jobbigt att läsa hans ord och allt jobbigare blir det när tiden bara går. Men jag antar det är så med livet, men man vänjer sig väl?

I morgon har jag tänkt försöka skriva om allt och starta om på nytt. En dag ska jag stå med boken i min hand oavsett om jag har gett ut boken själv, något bokförlag eller om jag bara fixat bokomslag själv utan att den går att köpas. Men nu är det sängdags eller eventuellt film.

#1 - sara - tävlingar, rabatter och en massa tvångstankar

Hej,

Jag brukar ta ca 8-10 och bara klicka, så man kan vara med i mina andra tävlingar också. Sorry om det råkat bli du varje gång. :(

#2 - Zanna

Jag är jätte intresserad av boken, jag hoppas verkligen din dröm blir sann att du kan ge ut den:DSv:Vi har inte speciellt mkt planerat i sommar, så ni kan självklart komma:)

#3 - Emma

ja det är sant

#4 - Sarah Forså

Hej. Angående cykeln är det bara o komma när som , ring först bara. 0722-483700

#5 - Michaela

Lycka till med boken Sanna!!!kram