LÄST LITE AV MATERIALET TILL MIN BOK..

I kväll har jag sysselsatt mig med att läsa lite av det gamla materialet jag har till min bok. Jag drömmer om att i framtiden kunna ge ut boken, men det är bara en dröm. När jag kollar på alla ord jag skrivit för över ett år sedan inser jag att språket måste ändras mycket och orden måste formuleras om för att låta bra. Det är mycket arbete kvar och jag funderar på om jag någonsin kommer bli klar med mitt projekt.

Men allt jag skriver sparar jag (för det är något jag kommer visa och ge till Alva i framtiden). Det är mina innersta tankar, känslor och mina ord om vad som verkligen hände när i mellan mig och hennes pappa. Hur allt blev som det blev och hur allt varit under tiden hon har levt fram till i dag. Jag har även ett stycke text ifrån hennes pappa som han har bidragit med till min kommande bok. Jag blir lika förvånad varje gång av att läsa hans ord och inse att han skriver saker han inte utfört i verkliga livet, det är jobbigt att läsa hans ord och allt jobbigare blir det när tiden bara går. Men jag antar det är så med livet, men man vänjer sig väl?

I morgon har jag tänkt försöka skriva om allt och starta om på nytt. En dag ska jag stå med boken i min hand oavsett om jag har gett ut boken själv, något bokförlag eller om jag bara fixat bokomslag själv utan att den går att köpas. Men nu är det sängdags eller eventuellt film.

#1 - sara - tävlingar, rabatter och en massa tvångstankar

Hej,

Jag brukar ta ca 8-10 och bara klicka, så man kan vara med i mina andra tävlingar också. Sorry om det råkat bli du varje gång. :(

#2 - Zanna

Jag är jätte intresserad av boken, jag hoppas verkligen din dröm blir sann att du kan ge ut den:DSv:Vi har inte speciellt mkt planerat i sommar, så ni kan självklart komma:)

#3 - Emma

ja det är sant

#4 - Sarah Forså

Hej. Angående cykeln är det bara o komma när som , ring först bara. 0722-483700

#5 - Michaela

Lycka till med boken Sanna!!!kram

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.