TÄVLA OM VÄRDECHECKAR VÄRDE 1000:-

Nu kan jag stolt berätta att jag har börjat samarbeta med Memories For Life. Hos dom kan man göra vackra och helt fantastiska avgjutningar i kristall, silver, brons eller guld.  I den här första tävlingen tillsammans är det inte heller bara en vinnare, utan hela tre stycken glada vinnare som har chansen att kamma en hem varsin värdecheck av ett värde på hela 1000:-.

"Jag är med och tävlar om värdecheckar värde 1000:- hos Memories For Life,
tre lyckliga vinnare
kommer att dras på Mammasvardag.blogg.se"

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med!
För 1 lott: Svara på frågan: Hur mycket kostar en fotavgjutning i massivt kristallglas exkl. avgjutningskit hos Memoriesforlife.se?

För 2 lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 3 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Skriv "Tävling memoriesforlife" i ämnesraden. Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Tävlingen avslutas söndagen den 20 juni!
LYCKA TILL!

Ps. Lägg gärna till mig på bloglovin för att lättare hålla koll när tävlingar avslutas eller nya påbörjas eller varför inte bli fan av min facebook gupp?
#1 - Egomamma-en vanlig mamma med en ovanlig bakgrund

Vilken bra tävling, jag återkommer med deltagande lite senare.För att besvara din fråga som du ställde angående Lilys tavlor..

Jag har lovat att de papper jag gjort åt henne med stjärnorna på, är unika och inte ska delas ut till andra. Men principen är enkel; man gör digitala papper som man sedan skriver ut, klipper ut i en önskad form och sedan ramar in i en ram man gillar. Klart!

Lätt, billigt, snyggt.Jag kan gärna hjälpa även dig med digitala papper om du vill, men det är helt upp till dig. I annat fall kan du hitta många fina papper i digitala scrapbookingkit. Jag har länkar till massor av sidor där du kan tanka ner gratis kit om du vill.

Återkom till mig med förfrågan om antingen länkar eller mer specifikt vad för typ av mönster och färger (hexkoder) du vill ha.Mvh Egomamma

#2 - tildaa'

sv: med mig är det super.

vad är dina planer inför i sommar då? :)

#3 - Anna

sv: du kanske skrev eller läste fel men det var KEMI A jag klarade men hoppade av B, inte matte. i matte hade jag (på gymnasiet) MVG i A-kursen, VG i B-kursen och G i C-kursen så det gick utför kan man säga haha :) tur jag inte läste matte D om den utvecklingen hade fortsatt! ;D

#4 - Anna

sv: nej det förstås om man äter glass själv kanske det inte är så lätt att välja bort det åt sina barn. men jag vet inte om jag kommer ge glass och godis åt mina barn, vet hur det är att vara sockerberoende =S vill försöka komma tillrätta med det själv nu o det är inte det lättaste, uppvuxen på O'Boy som man är, haha :Dberor ju på vad det är för sorts glass också, en del är ju bara vatten och färgämnen...

#5 - Pia

Deltar gärna i din tävling. Mitt svar är 4995:-Hälsn. Pia

bakformen@gmail.com

#6 - Linnéa

HEJ!

Länk till min blogg:

http://hallojlinnea.blogg.se/2010/may/tavling-20.html

Och som svar på din fråga säger jag att en fotavgjutning i massivt kristallglas kostar 4995 kronor (LED-lampa +295 kr)

MVH Linnéa

#7 - Nina

är jätte gärna med å tävlar..

menar du en fot då?

i så fall är det: 4995 kr (LED-lampa +295 kr)

två fossingar då är det: 8495 kr (LED-lampa +545 kr)krams

#8 - Nina

länka såklart: http://modesida.blogg.se/2010/may/god-morgon-mandag.htmlhåller mina tummar å tår :Pkramkram

#9 - Johanna mamma till 2 prinsessor

Åh jag vill mer än gärna vara med på denna underbara tävling har länge velat göra detta på båda min barn men eftersom att det blir en väldigt stor kostnad så ligger det på is för tillfället. Jag önskar jag gjort på stora tjejen min redan när hon var liten men då hadej ag inte en aning om denna sida men bättre sent än aldrig, eller? svaret på frågan är att det kostar 4995 kr vill man även ha en LED-lampa med på det så tillkommer det en avgift på 295 kr

#10 - Johanna mamma till 2 prinsessor

Åh givetvis vill jag vara med och tävla om detta fantastiska pris, om jag har turen att vinna så skulle jag göra till båda mina barn, vilket jag önskar att jag redan gjort på stora tjejen när hon var liten men det vart bara aldrig va. svaret på frågan är 4995 kr vill man ha en LED-lampa med så tillkommer det en kostnad på 295 kr

#11 - mathilda

svar:4995 kr kostar det

tack för ditt mail

jag tävlar så himla gärnakramar mathilda

#12 - Sandra

Hej jag vill tävla.

Svaret är = 4995 krHoppas på tur. kram sanko

#14 - Annica

4995 kr (LED-lampa +295 kr)

#15 - Anna Davidsson

Ååååh vad fina saker de hade på hemsidan! Skulle gärna vilja vinna! 4995:- kostar den =)

#16 - Ung pappa till Inez + bebbe

HejJag är gärna med och tävlar och om jag vann så skulle jag nog välja krisalglas med motiv på både fot och hand :)LÄNK: http://ungaforaldrar-tavlingar.blogspot.com/2010/05/tavling_4507.html

#17 - Ragnhild

Är också med! Svaret är: 4995 för en fot.Hoppas, hoppas på tur nu!!

#18 - Cattis

det kostar 4995 + 295 kr (ledlampa) och 275 kr för ett avgjutningskit. alltså sammanlagt 5565 kr

#20 - lindet

Hej!Jag är gärna med och tävlar.

Svaret är 4995 kr.Länkar här:

http://lindet.blogg.se/tavlar/2010/june/206-memoriesforlife-mammasvardag.htmlAvslutas på min namnsdag, och dagen mitt kalas är på, så hoppas det ger mig lite tur ;) hehekram lindet

#21 - Johanna mamma till 2 prinsessor

Jag är jätte gärna med på denna :)

Svaret är 4995kr

Om jag vann så skulle jag bli överlycklig då skulle jag komma steget närmare att få göra avgjutningar på båda min älskade prinsessor, jag missade detta när stora tjejen var liten men vill gärna få chansen nu.

länken kommer strax.

#22 - johanan mamma till 2 prinsessor

(skrev tidigare som jag inte vet om det kom fram ?) Jag vill gärna vara med på denna.

4995kr kostar det

jag länkar här: http://johannamadeit.blogg.se/2010/june/jag-tavlar-hos-mammasvardag.html

#23 - Anna Vid

Hejsan!

Jag är gärna med och deltar, det var roligt att man fick en sista chans att vara med.

Det kostar 4995 :- för en fotavgjutning i massivt kristallglas (LED lampa + 295 kr).Min länk : http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/june/vinn-en-vardecheck.htmlHoppas på tur.

Mvh// Anna Vid

#24 - Nadja

Jag är med och tävlar. En fotavgjutning i kristall kostar 4995 kr + LED-lampa 295 kr plus avgjutningskit 275 kr.

Direktlänk för lott 2: http://nadjabrodin.bloggplatsen.se/2010/06/21/3148571-memories-for-life-tavling/

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som säljare hos PangSpray, Park foodvärd på Kolmårdens Djurpark, butikskommunikatör på fem andra företag och ansiktsmålare och eventpesonal hos ytterligare ett.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.

Beställ PangSpray som är en laglig självförsvarsspray, så är och förblir du och din familj säker.

En flaska endast 199:-

Maila sanna@pangspray.se vid intresse och eventuella frågor.