TÄVLING MED CBKIDS.SE


”Jag tävlar om ett presentkort värt 200 kr från cbkids.se hos Sanna.


Nu har ni alla chansen att kamma hem ett presentkort värt 200 kr ifrån cbkids.se. Det finns mängder av snygga barnkläder till era barn och märken som Eggkids, Geggamoja, Alfons Åberg mfl.

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med!
För 1 lott: Titta in hos cbkids.se och skriv vilken din favoritprodukt är samt bli medlem i deras facebook grupp som ni hittar här och lämna sedan allt detta i en kommentar i detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

För 2 lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 3 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Skriv "Tävling med cbkids" i ämnesraden. Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Tävlingen avslutas söndagen den 6 juni!
LYCKA TILL!

1 Veronica:

skriven

Vi har inga netionella i svenska? =P

Matten är jag faktiskt livrädd för :D hahaha

Haft en bra helg?

2 Elin, 17 år och mamma.:

skriven

Hej Sanna! Har skrivit ett inlägg på bloggen nu om det här med träning och bra matvanor, kika in! :). Jag är inte så insatt i det där men hoppas att jag på något sätt kan hjälpa till! :D.

3 Veronica:

skriven

Nej, vi har inget nationellt i svenska.. :) Det sa våran svenska lärare :) Så det är jag glad att jag slipper :)I helgen har jag myst med Martin & så va jag ut igår..

4 Linda:

skriven

Jag vill vara med å tävla :)

Har såklart länkat på bloggen för extra lott!

Om jag vinner skulle jag välja en t-shirt från eggkids :)

Är medlem på faceboock :)Håller tummarna!

God kväll!http://miliannova.blogg.se/2010/may/cb-kids-1.html

5 HildeM:

skriven

Denne er min favoritt: CheckMe byJezz body kort ärm blåHar lenket til deg her for ett ekstra lodd: http://konkurranseblogg.blogspot.com/2010/05/jag-tavlar-om-resentkort-vart-200-kr.htmlKlem fra Hilde

6 alexandra:

skriven

jag är gärna med och tävlar.

min favorit produkt är Snoffs badanka klänning. den e så somrig och fin.

jag är med i facebookgruppen.och jag har länkat här: http://axdal.se/6-juni-cb-kids/Föresten jag tänkte på en sak. det står att alla kan vara med och tävla. men alla har ju inte facebook.

7 Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen:

skriven

Hej!

Tack för tipset, självklart är jag med och tävlar :)Min favogrej hos dom är: liten jag babycape/badponcho.

Och jag blev medlem på deras fbgrej med :)Kram

Hannele

8 Christina:

skriven

Hej!Jag vill vara med och tävla på cb.kids.Jag och mitt barn bara älskar allt med Alfons Åberg.

Är medlem på FaceBook .Har mejlat 3 vänner för att få en extra lott .

9 Annika:

skriven

Jag är med o tävlar! :-) Favoritprodukten blir "eggkids tshirt ROY stl 86". Härligt grön färg med supercharmiga hundar! :-)

Facebook är klart - det är jag som är Annika Nilsson (blivande Pettersson) :-)Har länkat här : http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/may/mammasvardag-cbkids-66.htmleftersom jag vill ha två lotter :-Dkram Annika

familjenpettersson@hotmail.se10 Veronica - mamma till Theo:

skriven

Jag är med!

Vi skulle vilja vinna Eggkids t-shirt SOFIA storlek 86 - den är ju bara så fin!Har gått med i gruppen på FB - Veronica Bredland BråtenHoppas på tur

Veronica

veronica_134@hotmail.com

12 chanette:

skriven

klart jag är med. har gåt med på fb.min favo på sidan e den rå coola--maxomorra t-shirt drake grön stl 110/116http://darkbarbie.blogg.se/2010/may/vinn-hos-sanna-6-juni.html

13 Agnes:

skriven

Lott 1Jag vill gärna vara med och tävla! Om jag vann skulle jag lägga till några slantar och köpa två snygga t-shirts från EggKids!Är ett fan på facebook sen innan :)Kram Agnes

14 Agnes:

skriven

Lott 2Har länkat här:

http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2010/05/6-juni-presentkort-cb-kids.htmlKram Agnes

15 Johanna Östblom:

skriven

GEGGAMOJA® mössa topstar stl XS-S med stjärnan är min favorit!

17 Linda:

skriven

Jag vill gärna vara med!Min favoritprodukt är bäddsetet "God natt min skatt" med rosa text - helt ljuvligt!Har blivit medlem i deras Facebook-grupp med samma e-postadress som jag angett här./Linda18 Kristin:

skriven

Min favoritprodukt är Liten jag bäddset "Godnatt min skatt" i ljusblått. Jag har inte facebook men hoppas jag kan vara med och tävla ändå.

19 Kristina J:

skriven

Har tyvärr inte facebook men tipsar några vänner istället. Jag föll för filten GOBLIgobli® babyfilt viloläge 1.6 eftersom den hade så fina moln :)20 Lilli:

skriven

Är gärna med och tävlar!Min favorit är svart body med hjärta, CheckMe byJezz. Har även gått med i facebook gruppen :-)

21 Stina:

skriven

JAg är med i deras fb-grupp och har länkat här:

http://fladdortvl.blogspot.com/2010/05/6-juni_26.htmlMin favoritprodukt är CoverMe by Jezz Filt.KRAM Stina

22 En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma:

skriven

Jag är gärna med och tävlar, jag älskar Eggkids, skulle absolut handla någon av t-shirtarna.jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/may/cb-kids.html samt gått med i deras FBgrupp (klickade på GILLA och heter Anna Karlsson)

23 Annica Nilsson:

skriven

Jag hade köpt "DUNS Sweden klänning äpple päron grön stl 140" till min systers barn.. :Där med i facebook gruppen. :D

24 Elin J:

skriven

Klart att jag är med! Min favorit är helt klart ESTER & KONRAD tunika flodis stl 98/104! =)Länkar här också: http://extrem.blogg.se/2010/may/tavling-32.htmlOch har gått med i facebook gruppen!kramhåller tummarna hårt

25 Ung pappa till Inez + bebbe:

skriven

HejJag är gärna med i din underbara tävling. min favorit produkt är deras geggamojja produkt.LÄNK: http://ungaforaldrar-tavlingar.blogspot.com/2010/05/tavling_2136.html

26 Camilla:

skriven

jag hade köpt snoffs solhatt

27 Camilla:

skriven

länkat här http://millalito.blogspot.com/2010/05/cb-kids-6-juni.html

28 care69:

skriven

Jag är med!Mina favoriter är Eggkids-tröjorna, speciellt RUNE.Har gillat på FB och länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/06/6-juni-vinn-presentkort-cb-kids.html

29 Linda:

skriven

Vill gärna vara med och tävla och favoriten är Duns ballong t-shirt. Har gått med i deras FB grupp och där heter jag Linda GranbergLänkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/june/vinn-ett-presentkort-1.htmlHoppas på tur

Kram Linda

30 Anna-C:

skriven

Vilken trevlig tävling! Jag vill självklart vara med. Min favorit är nog tröjan från Snoffs som heter Badanka - så fin. Jag har blivit ett fan på FB och mailat och tipsat vännerna för extra lott. Håller tummarna riktigt hårt nu =)

31 Egat:

skriven

min favoritt: CheckMe byJezz body kort ärm blå

32 SiVe:

skriven

Mina favoriter är Eggkids-tröjorna :)

33 evamar:

skriven

Jag har ingen FB men jag hoppas på att jag ändå kan få länklotten:http://evamar.blogg.se/2010/june/presentkort-6-juni-1.htmlOm vi vinner blir det nåt snyggt från Snoffs. Troligen leggings med Fina Fisken, men kanske nåt annat.

34 Carolina:

skriven

Jag är gärna med och tävlar, Eggkids-tröjorna är helt klart favoriter, men jag gillar också Duns-plaggen väldigt mycket :-)Jag är redan "fan" på Facebook: Carolina ÅhsbergLänkar såklart också: http://www.carolina1979.se/?page_id=7

35 Evelina:

skriven

Eggkids tröjorna är super fina :)

36 Malin:

skriven

Hej! Vill självklart vara med även jag! Skulle jag ha turen med mig skulle jag välja en t-shirt från Eggkids! Underbara! Jag länkar också så att fler hittar hit på:http://theotott.blogg.se/2010/june/presentkort-1.htmlGivetvis har jag börjat gilla deras sida på facebook också! Nu gäller det bara att hålla tummarna! Ha det bra så länge!

Kramar Malin

Kommentera här: