EN KVÄLL MED MINA BÄSTA VÄNNER

I dag blev det en kväll med mina bästa vänner, åkte hem lite tidigare än planerat ifrån skolan. Fick ett oväntat samtal ifrån min vän Jessica, hon hade köpt ett gäng nya möbler och behövde hjälp att komma i ordning osv. så satte direkt fart emot bussen och begav mig hemåt. Blev lite mat, saker som skulle packas upp och packas ner innan jag begav mig ner till dagis tillsammans med Kalle för att hämta Alva. Mina föräldrar var nämligen på någon julshow i kväll så jag hade lovat att passa Kalle några timmar, sagt och gjort vi åkte bort och lyfte möbler och städade en massa. Men klockan tickade och barnen blev hungriga, det ville promt vänta så vi gjorde ett besök på Mc Donalds som låg i närheten innan vi for hem med bussen.

Nu sover alla här i huset, medan jag sitter vaken och försöker hinna i fatt allt som jag borde och hade planerat att sysselsätta min dag med egentligen innan det oväntade samtalet kom. För övrigt så var även Sandra där tillsammans med sin pojkvän och hjälpte till med alla möbler osv. det också så vi var några stycken. Barnen roade sig med att titta på film medan vi vuxna bar, städade och kånkade på det ena och det andra. Ärligt talat blev jag lite smått avundsjuk när jag fick se alla möbler och allt, längtar själv tills det blir min tur att köpa en massa prylar osv. och inreda mitt och Alvas framtida boende. Men den tiden kommer snart..

Nu ska jag återgå till en massa mail,bloggar, facebook samt föreberda lucköppningen inför morgon här på bloggen osv. innan jag hoppar i säng med min nya bok som jag knappt kan lägga ifrån mig. Den är verkligen spännande.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.