10 DAGAR AV SANNING

Just nu känns det som alla skriver på det här listorna, men jag tänkte korta ner min lista lite och skriva med lite andra saker i stället som ni läsare har berättat att ni vill läsa mer om.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Mina framtidsvisoner
Dag 3 - En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 4 - Min första kärlek.
Dag 5 - Några av mina favoritbloggar med beskrivning.
Dag 6 - Mina rädslor.
Dag 7 -  Mina tankar om frivilligarbete.
Dag 8 - Mina tankar om min kropp och hälsa.
Dag 9 - Tips på aktiviteter tillsammans med barn
Dag 10 - Min musiksmak

#1 - Malin I Form

Det kan bli intressant :D

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.