JÄVLA SKIT VÄDER!

Jag är otroligt trött på det här skit vädret, jag kommer ingenstans med barnvagnen i princip. Bussarna går inte heller som det ska och jag kommer över en halvtimme för sent till skolan. Det spelar ingen roll att man ser ett tiotal andra ungdomar/barn som kommer för sent till skolan det också, utan det enda jag kan tänka på är hur himla mycket jag missar varje morgon. Åt helvete med Östgöta trafiken, vädret och allt annat..

#1 - Mickan

Jag håller med dig... det är skitväder rent ut sagt, om man tänker på all trafik som blir försenad och inte fungerar. Men samtidigt är det vackert ute med all snö. Julstämning. :)Kram

#2 - Undrande

Varför barnvagn när Alva är treår? Är inte hon lite för gammal? Kan hon inte gå själv till dagis?

#3 - Sandra

Håller med Sanna, det är så jäkla irriterande när bussar och spårvagnar inte går. Man kan inte göra något i detta vädret.

#4 - Fru W

Ville bara säga att underkläderna har kommit, har bara glömt att säga till! Så tack så mycket för vinsten!!!kram å hoppas dagen blir bättre!

#5 - anna med litet a

Ja Östgötatrafiken är inte kul...Hur går det för dig i NOKA-utmaningen? Själv kämpar jag på genom att byta ut luncherna.

#6 - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Ja det förstår jag! :D Ska absolut kika in och se vad det är för något. ;)Kram

#7 - Emilia

Hejsan. Vilken söt blogg :) KRAM

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.