NI HAR VÄL INTE MISSAT?

                           
Ni har väl inte missat? Det här videon spelades in i april 2010 hemma hos mig tillsammans med 24NT. När jag själv tittar på det nu efteråt ser jag direkt hur tydligt det är att jag var nervös. Märker även alla fel som jag säger, ibland annat emot slutet när jag pratar om underhållsskydlighetslagen. Säger att jag vill att den ska upphöra när jag fyller 18 år, i själva verket var jag redan det långt innan videon spelades in. Men vad tycker ni?

#1 - Marcus Å

Det verkar vara en väldigt trevlig tjej, jag skrev till henne via bloggen nu också men hon har inte svarat än. Kanske har mycket att göra...Igår tog jag det lugnt hemma på dagen sedan på kvällen var jag iväg på Oskar Linnros. Händer annars idag då?Kram

#2 - Moa - Leos mamma

Ah ok. Men det är kanske roligt på ett sätt? Att få känna sig nyttig i skolan?

Men kanske lite tråkigt att vara från barnen så länge?

#3 - u name it

SV: Det är jätte bra. Allt bra med dej?

#4 - Malin I Form

Kul att se :D

#5 - Caroline =)

Hehe jaa, det var riktigt gott :-) Magen blev verkligen glad. Vad hittar ni på annars då? :-) Hur går det i skolan för dig? Kramar

#6 - Johanna

ah jag försöker komma i vettig tid nu när vi skriver uppsats annars få man inget gjort.jag tycker du är jätte duktig i klippet :)lade till dig på bloglovin btw :)

#7 - Louise mamma till Vilda & Theo

80kr med frakten inräknat skulle det gå på. Hör av dej om du vill göra en beställning. Kramar

#8 - Caroline

Jo självklart ska jag kika in !!! :)

#9 - Ingrid

Nu är tävlingen du deltagit i på bloggen avslutad, kika in och kolla om det var just du som vann!Om det inte var du så var inte ledsen för det! En tävling där du kan vinna ett nallebud från Nallebudet.se är igång på bloggen :)Kram, Ingrid

#10 - Sandra

Såg den när den var på tv och tyckte du var bra :) Dessutom så gör det inget att det blev lite fel. Kramar<3

#11 - Laila

vad är det från?:P

#12 - Anna

SV: :) Händer annars hos dig dÅ? Kram

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.