Mammasvardag

TRÄNING, SHOPPING OCH TID FÖR VÄNNER
I morgon har jag planerat in en massa saker, ibland annat ett träningspass med Nina tidigt på förmiddagen. Vi har tänkt simma en stund (har räknat med mer än en timme den här gången). Eventuellt beger jag mig ensam upp till gymmet en stund för att springa efteråt, eftersom Nina ännu inte köpt några träningsskor. Efter träningspasset har jag bokat in träff med Sandra vid klockan 12:00, vi har tänkt ta en hel dag med shopping innan jag måste hem och avsluta dagen för att hämta min lilla pluttis på dagis. Kvällen lär nog spenderas med lite extra mys och gos med Alva och när jag får ledig tid ska det pluggas, planeras och finnas tid för jobb. Behöver nämligen utnyttja tiden till fullo nu den här veckan eftersom jag har massor som ska planeras in.

Ibland annat måste jag boka in bio under veckan i Linköping, frågan är bara vem man ska bjuda med? Den enda jag kommer på för stunden som har tillgång till busskort inom Östergötland är M, honom har jag för övrigt inte träffat på ett bra tag så ska nog höra med honom. Ja, jag gör det nog..
10% RABATT PÅ HELA ER BESTÄLLNING

Nu får ni alla läsare ta del utav en liten rabatt kod inne hos en av mina samarbetspartner, nämligen EAC DESIGN. Ni får hela 10% rabatt på hela er beställning när ni nämner (mammasvardag), när ni beställer.VECKANS VARA HOS SPASTUGAN.SE

Spastugan Dresdner Essenz barnbad

Dresdner Essenz barnbad

Fira Halloween genom att ge barnen både trick och treat!  Grönt badvatten och ett uppfriskande bad som doftar friskt av mynta, timjan och fänkål. Dresdner Essenz har tagit fram fyra fina örtbad för barn under namnet Dirty Birdie, och nu kan du testa ett av dem för halva priset. Örtbadet Dirty Birdie Get Well räcker till två bad och är lämplig från 3 år. T.o.m. söndag 7 november, eller så länge lagret räcker, kostar badpulvret bara 17:50 i stället för 35:-. Max 3 påsar/kund.

Beställ enkelt inne hos Spastugan.se