TRÄNING, SHOPPING OCH TID FÖR VÄNNER

I morgon har jag planerat in en massa saker, ibland annat ett träningspass med Nina tidigt på förmiddagen. Vi har tänkt simma en stund (har räknat med mer än en timme den här gången). Eventuellt beger jag mig ensam upp till gymmet en stund för att springa efteråt, eftersom Nina ännu inte köpt några träningsskor. Efter träningspasset har jag bokat in träff med Sandra vid klockan 12:00, vi har tänkt ta en hel dag med shopping innan jag måste hem och avsluta dagen för att hämta min lilla pluttis på dagis. Kvällen lär nog spenderas med lite extra mys och gos med Alva och när jag får ledig tid ska det pluggas, planeras och finnas tid för jobb. Behöver nämligen utnyttja tiden till fullo nu den här veckan eftersom jag har massor som ska planeras in.

Ibland annat måste jag boka in bio under veckan i Linköping, frågan är bara vem man ska bjuda med? Den enda jag kommer på för stunden som har tillgång till busskort inom Östergötland är M, honom har jag för övrigt inte träffat på ett bra tag så ska nog höra med honom. Ja, jag gör det nog..

VECKANS VARA HOS SPASTUGAN.SE

Spastugan Dresdner Essenz barnbad

Dresdner Essenz barnbad

Fira Halloween genom att ge barnen både trick och treat!  Grönt badvatten och ett uppfriskande bad som doftar friskt av mynta, timjan och fänkål. Dresdner Essenz har tagit fram fyra fina örtbad för barn under namnet Dirty Birdie, och nu kan du testa ett av dem för halva priset. Örtbadet Dirty Birdie Get Well räcker till två bad och är lämplig från 3 år. T.o.m. söndag 7 november, eller så länge lagret räcker, kostar badpulvret bara 17:50 i stället för 35:-. Max 3 påsar/kund.

Beställ enkelt inne hos Spastugan.se

MAILAR HIT OCH DIT..

Här sitter jag uppe och mailar hit och dit, om det ena ärendet efter det andra. Har nämligen massor som ska fixas och på något vis ska man hinna med allt (på minsta lilla tid som möjligt). På tala om det ska jag och Alva eventuellt hem till min mormor & morfar lite senare i dag, det behöver nämligen hjälp med en sak på datorn. Jag har dock ingen anning om i fall jag kan lösa problemet, men har lovat att göra mitt bästa och titta åtminstone.

Men nu åter till alla mail, ärenden osv.

MINA OCH ALVAS FÖDELSEDAGSPRESENTER


Köpte ett par snygga skor att ha vid finare tillfällen när jag går ut på fest eller liknade för pengarna utav min bror.

Köpte även ett par träningskor att ha på idrotten i skolan och på gymmet när jag tränar för pengarna.
Alva fick pussel och en bok. med Barbapapa motiv.

Presentkort på 500 kr på H&M till mig.

Fick en fin tröja/tunnika (som jag tyvärr inte kunde ha), blir att byta till en annan storlek eller något annat.

Fick en helt fantastisk snygg kuvertväska att ha vid finare tillfällen utav min bästa vän Sandra.

Alva fick en Bamse bok med tillhörande saga på CD-skiva.

Alva fick två påsar fulla med en massa godis att mumsa.

Alva fick två par leggings utav mina föräldrar.

En kista med prinsess motiv med lera och lite saker.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.