MAILAR HIT OCH DIT..

Här sitter jag uppe och mailar hit och dit, om det ena ärendet efter det andra. Har nämligen massor som ska fixas och på något vis ska man hinna med allt (på minsta lilla tid som möjligt). På tala om det ska jag och Alva eventuellt hem till min mormor & morfar lite senare i dag, det behöver nämligen hjälp med en sak på datorn. Jag har dock ingen anning om i fall jag kan lösa problemet, men har lovat att göra mitt bästa och titta åtminstone.

Men nu åter till alla mail, ärenden osv.

#1 - N I L M A

Hoppas du hinner med så mycket som möjligt i alla fall!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.