TRÄNING, SHOPPING OCH TID FÖR VÄNNER

I morgon har jag planerat in en massa saker, ibland annat ett träningspass med Nina tidigt på förmiddagen. Vi har tänkt simma en stund (har räknat med mer än en timme den här gången). Eventuellt beger jag mig ensam upp till gymmet en stund för att springa efteråt, eftersom Nina ännu inte köpt några träningsskor. Efter träningspasset har jag bokat in träff med Sandra vid klockan 12:00, vi har tänkt ta en hel dag med shopping innan jag måste hem och avsluta dagen för att hämta min lilla pluttis på dagis. Kvällen lär nog spenderas med lite extra mys och gos med Alva och när jag får ledig tid ska det pluggas, planeras och finnas tid för jobb. Behöver nämligen utnyttja tiden till fullo nu den här veckan eftersom jag har massor som ska planeras in.

Ibland annat måste jag boka in bio under veckan i Linköping, frågan är bara vem man ska bjuda med? Den enda jag kommer på för stunden som har tillgång till busskort inom Östergötland är M, honom har jag för övrigt inte träffat på ett bra tag så ska nog höra med honom. Ja, jag gör det nog..
#1 - Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

ÅH haha okej men då tar jag tillbaka mitt grattis och återkommer om två dagar :) Hoppas ni hade ett härligt firande iallfall :)

#2 - Johanna

GRATTIS!!

Du vann en Quick change från dadadoo - familyoutlet!!Kram

#3 - Anna

SV; VI får hoppas på det det bästa, kram

#4 - britta Bloggar

Ha en fin måndag!

#5 - Lizy

Åh vad härligt med simning!:D

#6 - Hannis

Har inte Leijahs mamma någon blogg?:) Och har du nån bild på Leijah på bloggen?

#7 - Hannis

SV: Jaha :( Hade vart kul att läsa den :( Så du vill inte ge ut den till mig? Jag kommer naturligtvis inte länka vidare :)

#8 - Denize - Ensamstående morsa till E&E

sv: Ja det kommer ut nya avsnitt varje Fredag (Om du kollar via nätet? De släpps i USA på torsdagskvällar amerikansk tid).

Kram

#9 - CärroBärro =P

Ställ jätte gärna frågor på min frågestund som jag har nu :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.