VECKANS VARA HOS SPASTUGAN.SE

Spastugan Dresdner Essenz barnbad

Dresdner Essenz barnbad

Fira Halloween genom att ge barnen både trick och treat!  Grönt badvatten och ett uppfriskande bad som doftar friskt av mynta, timjan och fänkål. Dresdner Essenz har tagit fram fyra fina örtbad för barn under namnet Dirty Birdie, och nu kan du testa ett av dem för halva priset. Örtbadet Dirty Birdie Get Well räcker till två bad och är lämplig från 3 år. T.o.m. söndag 7 november, eller så länge lagret räcker, kostar badpulvret bara 17:50 i stället för 35:-. Max 3 påsar/kund.

Beställ enkelt inne hos Spastugan.se

#1 - Marcus Å

Jag var på bio och så i helgen. Sen sänder jag live idag och det kanske du tittar på?

Kram

#2 - N I L M A

Sv. Aah, men vad bra! :D

#3 - CärroBärro =P

Okej :) Mycket att göra hela tiden, kramar

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.