LÄSA GRAVIDBIBELN OCH SEDAN SOVA

                                             
Hade tänkt blogga lite mer utförligare i dag, men det hann jag tyvärr inte med och nu är det dags att krypa ner i sängen. Har dock tänkt läsa lite ur min nya tidning Gravidbibeln som kom hem i brevlådan i dag, innan jag går och lägger mig för att sova. På tala om det så kan ni föresten hitta min förlossningsberättelse i tidningen eftersom det är två hela sidor med (läsarnas berättelser), därav jag fick hem tidningen i brevlådan dessutom utöver det ordinare Mama tidningarna jag får hem eftersom jag prenumererar.

Hur som helst har dagen varit helt okej, bortsett ifrån allt strul i skolan. Men man kan väl säga att det ordnade sig till sist och att vi började komma någonstans med arbetet, eller ja åtminstone för stunden sen får vi se vad som sker. Men sen vi kom hem har vi hämtat ut paket, jag och Alva. Det var min stegräknare och 5 stycken portioner ifrån NOKA. Jag fick även hem ett paket hem hit direkt med två nya sminkprodukter, som jag vunnit i en tävling för några veckor sedan. Utöver det har det mest blivit en hel del slappande och en och annan panodil för mig, eftersom jag åter igen har världens huvudvärk. Jag som faktiskt hade tänkt ta tag i pluggandet och en massa, men det blev det inget av med när kroppen känns som den ska gå i två delar. Hur som helst sängen var det ja, så god natt på er alla så hörs vi i morgon.

STÄMMNINGEN ÄR INGEN VIDARE BRA

Jag sitter i klassrummet nu och huvudet dunkar, har världens huvudvärk. Känner bara för att gå hem och slänga mig i sängen och sova bort hela dagen. Det blir inte bättre utav att stämingen är som den är i bordet för tillfället, men så kan det bli när man inte kommer överens och har olika åsikter. Nej, ärligt talat slutar jag babbla en massa skit här nu och ska läsa lite bloggar i stället tills vi börjar..

SITTER ENSAM I GRUPPRUMMET OCH FRYSER

Det här blev ingen bra start på dagen, utan jag kom 45 minuter för sent till skolan! Jag som hade sett fram emot lektionen i Fotografisk bild A, men det andra har redan gått ut och börjat dagens första lektion när jag kom och jag har ingen anning om vart det fotograferar någonstans. Med andra ord är jag nu riktigt besviken på mig själv, för jag hade på något vis lyckats sätta mobilen på ljudlös så att jag inte hörde telefonen pipa till i morse när jag skulle vakna. Men som tur var väckte pappa mig och frågade om jag inte skulle gå till skolan, men problemet var att han väckte mig alldeles för sent för att hinna i tid till lektionen i morse. Men i vilket fall som helst så är jag här nu ensam i grupprummet och fryser (trots min stora kofta).

Om jag fattade mailet rätt som jag fick igår så blir det fotografering för alla som är med i elevrådet samt festkommitén vid 11:30. Men nu snackade jag nyss med min klasskamrat på msn och hon berättade att det är tillbaka i klassrummet, så dags att bege mig av dit och vara med på det sista av lektionen. Hörs senare..

IBLAND VILL JAG SLITA AV MIG HUVUDET!


Har insett nu efter ett par dagar borta ifrån skolan,
att jag har massor med uppgifter att arbeta i fatt med och ärligt talat skrämmer det mig att titta på listan där jag skrivit upp allting. Har tusen saker att göra här hemma som att tvätta (inte gjort på 2 veckor), städa det ser bokstavligen ut som ett helvete här i rummet och dessutom utöver det har jag inte hunnit skriva någonting på mina krönikor på över 3 veckor!

Vart tar tiden vägen någonstans egentligen? Mamma pratar om att det är viktigt för mig att ta det lugnt och inte stressa sönder mig, men hur gör man annat när man har tusen bollar i luften hela tiden? Jag själv drömmer om att finna tiden till att rå om mig själv och börja träna för att gå ner i vikt och få en bättre hälsa. Men om jag ska vara ärlig känns det som att för varje dag som går, kommer jag längre bort ifrån den drömmen. Det känns som jag badar i alla uppgifter och alla måsten som ska göras och ena stunden vill jag bara kämpa på och ge mig fan på det, medan jag andra studen vill slita av mig huvudet.

Är jag verkligen ensam om att känna det såhär? Hur tusan ska jag hinna allt? Lägger mig ner i sängen nu så får dagen gå som den går i morgon helt enkelt..

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.