Mammasvardag

LÄSA GRAVIDBIBELN OCH SEDAN SOVA

                                             
Hade tänkt blogga lite mer utförligare i dag, men det hann jag tyvärr inte med och nu är det dags att krypa ner i sängen. Har dock tänkt läsa lite ur min nya tidning Gravidbibeln som kom hem i brevlådan i dag, innan jag går och lägger mig för att sova. På tala om det så kan ni föresten hitta min förlossningsberättelse i tidningen eftersom det är två hela sidor med (läsarnas berättelser), därav jag fick hem tidningen i brevlådan dessutom utöver det ordinare Mama tidningarna jag får hem eftersom jag prenumererar.

Hur som helst har dagen varit helt okej, bortsett ifrån allt strul i skolan. Men man kan väl säga att det ordnade sig till sist och att vi började komma någonstans med arbetet, eller ja åtminstone för stunden sen får vi se vad som sker. Men sen vi kom hem har vi hämtat ut paket, jag och Alva. Det var min stegräknare och 5 stycken portioner ifrån NOKA. Jag fick även hem ett paket hem hit direkt med två nya sminkprodukter, som jag vunnit i en tävling för några veckor sedan. Utöver det har det mest blivit en hel del slappande och en och annan panodil för mig, eftersom jag åter igen har världens huvudvärk. Jag som faktiskt hade tänkt ta tag i pluggandet och en massa, men det blev det inget av med när kroppen känns som den ska gå i två delar. Hur som helst sängen var det ja, så god natt på er alla så hörs vi i morgon.

STÄMMNINGEN ÄR INGEN VIDARE BRA

Jag sitter i klassrummet nu och huvudet dunkar, har världens huvudvärk. Känner bara för att gå hem och slänga mig i sängen och sova bort hela dagen. Det blir inte bättre utav att stämingen är som den är i bordet för tillfället, men så kan det bli när man inte kommer överens och har olika åsikter. Nej, ärligt talat slutar jag babbla en massa skit här nu och ska läsa lite bloggar i stället tills vi börjar..

SITTER ENSAM I GRUPPRUMMET OCH FRYSER

Det här blev ingen bra start på dagen, utan jag kom 45 minuter för sent till skolan! Jag som hade sett fram emot lektionen i Fotografisk bild A, men det andra har redan gått ut och börjat dagens första lektion när jag kom och jag har ingen anning om vart det fotograferar någonstans. Med andra ord är jag nu riktigt besviken på mig själv, för jag hade på något vis lyckats sätta mobilen på ljudlös så att jag inte hörde telefonen pipa till i morse när jag skulle vakna. Men som tur var väckte pappa mig och frågade om jag inte skulle gå till skolan, men problemet var att han väckte mig alldeles för sent för att hinna i tid till lektionen i morse. Men i vilket fall som helst så är jag här nu ensam i grupprummet och fryser (trots min stora kofta).

Om jag fattade mailet rätt som jag fick igår så blir det fotografering för alla som är med i elevrådet samt festkommitén vid 11:30. Men nu snackade jag nyss med min klasskamrat på msn och hon berättade att det är tillbaka i klassrummet, så dags att bege mig av dit och vara med på det sista av lektionen. Hörs senare..