Mammasvardag

LADDAR FÖR PIPPI LÅNGSTRUMP - ETT ÄVENTYR PÅ IS

Här hemma laddar och förbereder vi oss för Pippi Långstrump - ett äventyr på is. Det ska bli riktigt skoj, dock lite trist att man inte kan spendera en enda krona (i och med att plånboken annars spricker). Hade nämligen ärligt talat inte förberett mig på att Bloggbussen skulle bära av redan nu den 15 maj, vilket innebär att man inte ens hinner fylla på kontot innan resan avgår. Men på något vis måste de slösa sig, för vi ska med på resan så enkelt är det och om jag har fattat rätt har vi en plats på bussen. Alla vinnare publiceras dock den 3/5, så är inte helt hundra förrän mitt namn står med på vinnarlistan.

Men nu måste vi fortsätta förbereda oss, packa väskor, kolla tåg och bussar etc. och sedan bär vi av emot ett ävemtyr på is med Pippi Långstrump. Vad hittar ni andra på i dag, när det är valborg?

ANSIKTSFÄRG IFRÅN FYNDIQ

Fick hem ett paket med lite prylar ifrån Fyndiq, som är ett fyndvaruhus på nätet. Här kan du enkelt och tryggt fyndshoppa bland en mängd olika produkter. Du finner allt från heminredning, köksgeråd, skönhetsprodukter till träningskläder, leksaker, barnkläder, hemelektronik och mode. Hela sortiment består av produkter från tusentals webbshopar och butiker i Sverige som de knutit sig till och de bästa av allt är att utbudet dagligen uppdateras med nya roliga fynd. 

Den här roliga ansiktsfärgen tillsammans med en burk glittergele, hittades i paketet ibland annat. De var gåvor barnen uppskattade lite extra mycket här hemma och i och med det har de blivit ett antal målningar. Har själv börjat känna mig lite stadigare på handen nu efteråt, vilket jag tycker är lite extra roligt. Fick nämligen tips om att de är en liten extra grej att lägga till i mitt CV, så ett extra jobb blir nästa. Eller inte riktigt, men det vore grymt kul och lite extra pengar sitter ju aldrig fel. Men det jag ville få sagt var att de här ansiksfärgerna tillsammans med glittergele är något jag verkligen vill rekommendera.


Fördelar:
Ni kan måla era barn, barnbarn, syskonbarn etc. där hemma och få en trevlig stund tillsammans. Om ni hellre vill måla tillsammans med sällskap så ordna upp ett stort party för alla barn på gatan, dagis eller klassen och be om lite extra hjälp ifrån de andra föräldrarna så målar ni tillsammans.

Du som målare tränar och övar upp din kreativitet och fantasi, samtidigt som du lär dig själv och barnen blanda färger och upptäcka talanger du trodde du inte hade kvar.

Det är extra merit till ditt CV och de är alltid bra att ha.

Färgerna står för kvalitet, dryghet samt säkerhet och är helt giftfria. De är tillverkade för hand i England och deras goda egenskaper och hållbarhet gör dem perfekta för såväl hemmabruk som professionell användning.


Dessutom räcker färgerna till många målningar och ansikten.


Nackdelar:

Saknar fler penslar/svampar och någon form av rengöringsmedel att tvätta av de med efteråt.

FRAMTIDEN


Har inte haft något att skriva de senaste dagarna. Eller nu ljög ja, jag har visst haft något att skriva men har bara inte vetat vart jag ska börja. Har de senaste dagarna tänkt på framtiden. De gick upp för mig att jag faktiskt inte har någon plan B, när CSN ansökan skulle fyllas i här om dagen. Har alltid drömt om att komma in på Södertörn i Stockholm och studera journalistik, men när jag satt där med ansökan i handen och tjafade/skrek och rent utav grät insåg jag att jag egentligen inte vet vad som händer - om jag inte kommer in.

Vad är egentligen nästa steg? Vart kommer jag hamna när skolan är slut? De är jävligt läskigt, de måste jag erkänna. För även om det är ett helt år kvar så är det faktiskt dags att börja tänka, planera och fatta viktiga beslut redan nu. För det är nu framtiden börjar, framtiden är redan här.