ANSIKTSFÄRG IFRÅN FYNDIQ

Fick hem ett paket med lite prylar ifrån Fyndiq, som är ett fyndvaruhus på nätet. Här kan du enkelt och tryggt fyndshoppa bland en mängd olika produkter. Du finner allt från heminredning, köksgeråd, skönhetsprodukter till träningskläder, leksaker, barnkläder, hemelektronik och mode. Hela sortiment består av produkter från tusentals webbshopar och butiker i Sverige som de knutit sig till och de bästa av allt är att utbudet dagligen uppdateras med nya roliga fynd. 

Den här roliga ansiktsfärgen tillsammans med en burk glittergele, hittades i paketet ibland annat. De var gåvor barnen uppskattade lite extra mycket här hemma och i och med det har de blivit ett antal målningar. Har själv börjat känna mig lite stadigare på handen nu efteråt, vilket jag tycker är lite extra roligt. Fick nämligen tips om att de är en liten extra grej att lägga till i mitt CV, så ett extra jobb blir nästa. Eller inte riktigt, men det vore grymt kul och lite extra pengar sitter ju aldrig fel. Men det jag ville få sagt var att de här ansiksfärgerna tillsammans med glittergele är något jag verkligen vill rekommendera.


Fördelar:
Ni kan måla era barn, barnbarn, syskonbarn etc. där hemma och få en trevlig stund tillsammans. Om ni hellre vill måla tillsammans med sällskap så ordna upp ett stort party för alla barn på gatan, dagis eller klassen och be om lite extra hjälp ifrån de andra föräldrarna så målar ni tillsammans.

Du som målare tränar och övar upp din kreativitet och fantasi, samtidigt som du lär dig själv och barnen blanda färger och upptäcka talanger du trodde du inte hade kvar.

Det är extra merit till ditt CV och de är alltid bra att ha.

Färgerna står för kvalitet, dryghet samt säkerhet och är helt giftfria. De är tillverkade för hand i England och deras goda egenskaper och hållbarhet gör dem perfekta för såväl hemmabruk som professionell användning.


Dessutom räcker färgerna till många målningar och ansikten.


Nackdelar:

Saknar fler penslar/svampar och någon form av rengöringsmedel att tvätta av de med efteråt.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.