COSMOPOLITAN INSPIRERAR MIG ALLTID


Intill min säng ligger alltid en hög med tidningar, för varje natt innan jag somnar så spenderar jag alltid de sista vakna minuterna med att bläddra, inspireras och komma med en massa nya idéer. För är det något som får mig att vakna med ett leende på läpparna, så är det att somna med tidningen framför ansiktet och minnas alla goda och bra tankar jag hade kvällen innan.


I och med att jag så ofta läser inspirerande och tänkvärda artiklar, så tar de lite längre tid för mig att verkligen fastna och känna att jag har hittat rätt. Men en tidning som levererar gång efter gång är Cosmopolitan, som den här gången fick mig att fastna en extra stund över artikeln ”75 utmaningar som tar en framåt”. Den fick mig verkligen att bli inspirerad och tänka över min situation och kanske tar jag mig an en eller flera av de utmaningar som fanns med i artikeln.


Några utmaningar som fanns med i artikeln:
- Läs en författares samlade verk under en bestämd tid. Eller beta av en regissörs alla filmer under en helg!
- Hitta minst tio plagg i din garderob som du kan skänka till välgörenhet.
- Hoppa fallskärm! Om alla som har gjort det kallar det för en befriande upplevelse så måste det ju vara grymt, eller hur?
- Klipp en helt annan frisyr eller färga håret till en nyans som verkligen skiljer sig från din egen.
- Ät saker som du tidigare inte provat, kanske hittar du en ny kärlek!
- Skriv en att göra-lista med saker som du vill se uppfyllda innan tolvslaget på nyårsafton 2012. Och gör sedan det som krävs från och med nu för att önskningarna ska bli verklighet!
- Skriv ett inspirationsbrev till dig själv! Beskriv varför du är så himla bra, överös dig själv med komplimanger och en massa bra feedback.

#1 - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Jag finner också Cosmo inspirerande! =)sv: Åh, OTH-boxarna skulle jag också vilja ha. Jag har inte ens sett alla säsonger. Hur många säsonger finns egentligen? =)

#2 - CJ

Snyggt med gult!

#3 - Paula

Åh,jag blev helt såld på utmaningarna så jag ska göra dom allihopa. Köpte domän och har satt igång bloggen www.lyftdittliv.nu

Vi kan ju peppa varandra :-)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.