#1 - Emma Hå | shoes and beyond

Jag har svårt att tro att en Birkin kan komma ner i 1500 kr, vanligtvis kostar de ju upp emot 100 000. Eller en Chanel för 1200? Brukar inte de kosta över 20 000? Det osar kopior här tycker jag...//Emma Hå

#2 - Jennifer Pettersson

Det här gör mig så äckligt förbannad.

Du menar alltså att man kan köpa en äkta Hermes Birkin väska som det tidigare vart 6 års väntelista på för 1,499 sek? När de annars kostar 12.000 DOLLAR.

Christian Louboutin's skor ligger vanligtvis på minst 6.000 sek, inte en chans att du får ett par för 1500.

Detta är inte bara varumärkesintrång utan även brott mot marknadsföringslagen.

Tycker ändå att det är tillräckligt tydligt...

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.