FRAMTIDEN


Har inte haft något att skriva de senaste dagarna. Eller nu ljög ja, jag har visst haft något att skriva men har bara inte vetat vart jag ska börja. Har de senaste dagarna tänkt på framtiden. De gick upp för mig att jag faktiskt inte har någon plan B, när CSN ansökan skulle fyllas i här om dagen. Har alltid drömt om att komma in på Södertörn i Stockholm och studera journalistik, men när jag satt där med ansökan i handen och tjafade/skrek och rent utav grät insåg jag att jag egentligen inte vet vad som händer - om jag inte kommer in.

Vad är egentligen nästa steg? Vart kommer jag hamna när skolan är slut? De är jävligt läskigt, de måste jag erkänna. För även om det är ett helt år kvar så är det faktiskt dags att börja tänka, planera och fatta viktiga beslut redan nu. För det är nu framtiden börjar, framtiden är redan här.

#1 - Caroline =)

Oj vad jobbigt :S Jag går ju media och tar studenten nästa år också, men jag vägrar att plugga vidare, är så skoltrött och har ingen ork, skulle inte bli bra om jag pluggade vidare. Så jag ska ge mig på att söka jobb. Har ju praktik i höst, så jag ska göra mitt bästa, like always! :) Så kanske man har chans att få jobb där sen, vem vet?! :) KRAM

#2 - Mickan

Jag håller tummarna att du kommer in på det du sökt. :)Ja, det är roligt med film. Vi såg också I am number four för någon vecka sen. Den var bra. :)

Kram

#3 - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Åh vad kul om du också skulle börja på Södertörn!! :D Jag ska hålla mina tummar för dig. Kommer du inte in kan du alltid söka igen. Du är så ung och har så mycket tid framför dig! Känn ingen stress vännen!Kram

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.