MÅNDAGSLISTAN

Ny vecka och dags att skriva måndagslistan alá Jenny med flera!

I dag måndag är jag glad för att:
Har världens bästa dotter som alltid – kärlek
Det är inte långt kvar till påsklovet, utan endast fyra skoldagar.
Har haft en riktigt trevlig helg med konfirmation för min lillebror.
Det har varit riktigt sommar väder i dag, vilket alltid är lika härligt.
En oväntad vinst i form av en äggkokare landade i brevlådan i dag.
Lite inspration ledde till en ny krönika som skickades in till chefen.
#1 - feztis

så lite så..

#2 - freja

härligt att börja veckan med positiv stämning! igår hade jag oxå en riktigt bra dag. hoppas det håller i sig hela veckan! :D

#3 - Robbin

Vill med ha äggkokare, våran dotter ger alltid kärlek.

#4 - Andrea

tack! =)

#5 - linda

Tycker det är jättehärligt att läsa måndagslistor.

Detta är ngt jag oxå kommer göra då min blogg kommer igång :)kram

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.