TESTPILOT FÖR RYNKEBY


Nu när vi flyttar i morgon kommer det blir extra roligt, när tillfällen med mat och dryck kommer ut för att testas på Smartson eftersom vi verkligen själva får tillfället i akt att utvärdera och smaka. Därför skulle jag vilja testa på Rynkeby två nya fuktiga juicer med smak utav äppeljuice med en twist av hallon och apelsinjuice med en twist av mango. Vill du med testa på kolla in här och anmäl dig!

TÄVLAR OM EN VALFRI VARA

      
  ”Jag tävlar hos 
Sanna om en valfri vara värde upp till 200 kr ifrån ErikasGarderob eller Runns"

För att vara med och tävla:
Titta in på ErikasGarderob eller Runns, och välj ut den vara du vill vinna för max 200kr. Glöm inte heller bort att gilla produkten du vill vinna och lämna länkadress till produkten samt facebooknamn tillsammans med namn, e-post och ev. bloggadress i en kommentar.

Gilla ErikasGarderob och Runns på facebook.

För större chans:
Tipsa om tävlingen via din blogg/facebook och glöm inte lämna länkadress alternativt facebooknamn.

Tävlingen avslutas onsdagen den 21 september!

Vill ni handla redan nu?
Missa inte att rabattkoden “blogg” ger er läsare 10% rabatt på både Runns Webshop och Erikas Garderob.


TÄVLA OM ETT SET MED PLAY-DOH SUPER RAINBOW PK

                                           
         ”Jag tävlar hos 
Sanna om ett set med Play-Doh Super Rainbow PK ifrån E-leksaker.se

En lott: Titta in hos E-leksaker.se, berätta i en kommentar till detta inlägg vad din favoritprodukt är och varför gör det tillsammans med namn, e-post och ev. bloggadress.

Två lotter: Gilla E-leksaker på facebook.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Tävlingen avslutas onsdagen den 21 september!

SHOPPING PÅ IKEA


I dag åkte vi till IKEA och handlade hem ytterligare lite prylar. Det behövs trots allt en hel del när ett helt hem ska fyllas så i dag blev det att inhandla glas, verktygslåda, salladskål, bestickställ, sänglampa, vitlökspress, rivjärn, slickepott, stekpanna och diverse andra små prylar. Troligtvis blir det en tur till IKEA snart igen eftersom jag fortfarande är utan köksbord och stolar och dessutom behöver lite fler möbler därifrån. Ibland annat måste jag köpa hem 3/st filmhyllor, vitrinskåp, tavelhyllor etc. och någonstans måste jag finna den rätta soffan för mig. Men det är bara försöka ta lite i taget så går allt bra.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.