TESTPILOT FÖR RYNKEBY


Nu när vi flyttar i morgon kommer det blir extra roligt, när tillfällen med mat och dryck kommer ut för att testas på Smartson eftersom vi verkligen själva får tillfället i akt att utvärdera och smaka. Därför skulle jag vilja testa på Rynkeby två nya fuktiga juicer med smak utav äppeljuice med en twist av hallon och apelsinjuice med en twist av mango. Vill du med testa på kolla in här och anmäl dig!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.