Här kommer Låba!


Fick hem ett presskit ifrån Låba strax innan jul. De innehöll böckerna Låba får bacillåber, Låba trollar och Låba träffar tomten. Berättelserna om Låba är färgglada, livfulla och interaktiva. Här och var kryddas historierna med ljudillustrationer och musikaliska inslag. Böckerna riktar sig till barn i åldrarna 2–5 år, med form, bild och handling tilltalar de både barn och vuxna.

Låba själv är en glad, nyfiken och påhittig huvudfoting. I hans värld är ingenting omöjligt. Med Låbas okomplicerade syn på livet kryllar tillvaron av möjligheter och upptåg: en ofrivillig vurpa blir en kittlande flygtur, självaste jultomten slås in som julklapp, och om man blir sjuk, ja då kan man naturligtvis leka prickig korv.

Bör jag nämna att både Alva och jag älskade böckerna, och skrattade ett flertal gånger när böckerna lästes. Det blev ytterligare mer skratt när Alva själv försökte läsa (och härma mig med min röst). Böckerna blev en klar hit hemma hos oss och kommer läsas om och om igen.

Så vill absolut tipsa er om att kicka in på Låba.se hemsida!

          Det fantastiska gänget bakom Låba böckerna - Tua Holm, Joanna Romell och Fredrik Einvall.
#1 - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

sv: jo den ska jag se! :) Ja det är ju rätt många som söker tyvärr, men mejla och se du om du kan komma in! Minns inte vilka ämnen som behövs förutom grundläggande, men det brukar stå när man söker in. :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.