Några mål inför 2012


Det är inte långt kvar tills det nya året börjar. De innebär att en lista med mål inför 2012 skrivs upp här hemma, och jag tänkte dela med mig utav några punkter här inne.

Några av mina mål för 2012
- Ett av mina mål är att planera och struktera mitt skolarbete, jobb etc. bättre så att jag hinner med de jag ska i tid utan att ligga efter och stressa i sista minuten

- Ett annat viktigt mål är att slutligen ta studenten i sommar och njuta av den fullt ut, och att när jag går ut gå ut med grundläggande behörighet för att studera vidare.

- Ytterligare ett mål är att komma in på en bra utbildning där jag kan studera journalistik som jag brinner för och vill arbeta med i framtiden.

- Ett annat mål är att ordna extra knäck där jag kan skriva för en annan tidning (har eventuell en på gång).

- Ytterligare ett mål jag har är att jag ska läsa minst en bok/per månad.

- Ett annat viktigt mål är att jag ska spara undan och lägga in en bestämd summa varje månad både på mitt och Alvas gemensama sparkonto men även och Alvas privata inför framtiden.

- Ett viktigt mål som gäller min hälsa är att jag dra ner på att äta ute så mycket som möjligt, och när de sker ska det ätas sallad, pasta eller något annat hälsosammare.

- Ett mål som är otroligt viktigt för mig som ständigt stressar, är att införa en fri dag ifrån allt som har med jobb, studier och måsten där jag i stället unnar mig tid för mig själv med ansiksmask, bubbelbad etc. Har valt söndagar som även var guds vilodag.

- Ett annat mål som rör min hälsa är att jag ska göra plats för motion i vardagen. Det kan handla om allt ifrån att gå av en hållplats tidigare, gå promenader, dansa Zumba här hemma, cykla, simma eller springa upp och ner för trapporna etc.

- Ska arbeta med att begränsa mitt datoranvändande. Eftersom jag behöver fasta rutiner på hur länge och när jag får sitta här, eftersom risken är att jag annars fastnar i flera timmar (som nu mitt i natten).

- Ska arbeta för att vara mer social och att ta kontakt med gamla vänner, som jag inte träffat på länge och ta upp kontakten på nytt. De kan handla om allt ifrån att bjuda hem de hit på fika till att åka in och bara umgås i någon timme och snacka.

- Ska arbeta för fasta rutiner när de gäller städning, tvättning etc. och även införa regler för Alva. Eftersom hon nu inte alls vill hjälpa till med städning även när de gäller hennes rum.

- Ska planera mer aktiviter med Alva som både hon och jag kan njuta av tillsammans.
#1 - Madde

Låter helt vettigt:)

Hoppas det går vägen också!

Kram

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.