DET FLYTER PÅ..

Det flyter på riktigt bra för mig, när man tänker jobb mässigt. Nästa krönika publiceras i NT redan i morgon eller om han menade nästa fredag kanske, det återstår och ser. Utöver det är sommarjobb på gång, inplanerat jobb med Loppi.se i mars och dessutom assistent jobbet på Ungmamma galan tillsammans med Fata i augusti.

Men det är ju inte allt för jag själv har ju lite tankar, som jag inte har delat med mig utav här ännu utan som förhoppningvis om allt går som planerat publiceras och kommer mer information om i höst. Det är desto tråkigare är att mina studier blir lidande på grund av allt arbete som läggs ner på annat. Men det är bara för mig att kämpa på och jobba stenhårt nu det sista veckorna innan sportlovet. Efter det blir det nämligen praktik i 5 veckor på Kanal Norrköping och sedan tillbaka en vecka innan det vankas påsklov.

Det märks att jag är en tjej med många bollar i luften väl? Är ni likadana?#1 - camilla larsson

Du fixar det kram

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.