EN EXTRA SLANT PÅ KONTOT


Har fått lite extra pengar den här månaden, än jag brukar ha vanligtvis vilket är jätte kul. Det innebär att det blir lite mer pengar för roligheter och annat skoj, men självklart även en liten extra slant på Alvas sparkonto. Tycker nämligen det är otroligt viktigt att försöka spara till sina barn, även om man har tajt ekonomi och bara kan spara små summor. Men av den erfarenhet jag har inom området så vet jag att även det små kronorna växer i längden.

Brukar ni spara till era barn? Hur mycket sparar ni? Lägger ni in mer pengar vid jul, födelsedagar ect. eller är det samma summa året om? Tycker ni det är viktigt att spara? Vad sparar ni till? När har ni tänkt att barnen ska få pengarna?

#1 - feztis

Vi sparar till barnen, sätter in 100kr var till dom varje månad, sen lägger vi undan alla mynt i en stor skål och när den är full så sätter vi in dom på deras konton, sen vid jul och födelsedagar så får de ofta pengar av släktingar som också sätts in på deras konton.. jag vill att de ska få en bra start när det är dags för dom att lämna boet..

#2 - Robbin

Jo men det är lungt, ville bara kolla hur du såg på det hela. men nu vet jag läget iallafall. Pussa bus från mig

#3 - camilla larsson

Jag har ett konto till Pontus där jag sätter in samma summa varje månad och de pengarna ska han ha när han fyller 18 år

#4 - Mia 18år - Mamma till William och Marcus

Sv. Vad kul att du läser min blogg! :D

Har du varit med länge i loppi eller? :).

Jag är helt ny, och allt är nytt för mig. Så jag lär mig ännu. hehe. Men de är otroligt kul redan nu har jag märkt!Angående ditt inlägg om spar till barn. Jag tycker också det är viktigt att spara pengar till sina barn. Även om inte pengar är allt, så är det bra att ha! Särskilt när barnen blir äldre och ska flytta hemifrån osv.. kanske studera vidare eller liknade!

Jag sparar hela barnbidragen åt mina barn, alltså 1050kr åt varje barn. Så de blir 2100kr i månaden som åker in i barnens egna spar :).Kram, Mia

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.