TÄVLA OM ETT PRESENTKORT VÄRDE 1000 KR!

                        
                       "Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om ett presentkort värde 1000 kr från WhiteAway.se"

Nu har ni chansen att vara med och tävla om ett presentkort värde 1000 kr från WhiteAway.se. Ett pris jag mer än gärna själv skulle vilja kamma hem, eftersom det är en av skandinaviens största förhandlare av vitvaror på nätet. Här säljs allt ifrån diskmaskiner, tvättmaskiner och dammsugare till mindre prylar som kaffebryggare, strykjärn och riskokare.

En lott: Titta in hos WhiteAway.se och välj ut vad du skulle vilja köpa om du vann och skriv det tillsammans med vad du tycker är allra viktigast att köpa hem först när man flyttar hemifrån tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress i en kommentar.

Två lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Tävlingen avslutas den 2 mars 2011!
1 emelies tävlingsblogg:

skriven

jag är gärna med, skulle köpa följande: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/De man behöver mest när man flyttar hemifrån (om man inte har de innan) när de gäller vitvaror o sånt måste väl ändå vara en dammsugare? Man måste ju städa iordning efter sig när man flyttat undan alla grejer- och sen måste man ju gärna dammsuga o greja lite när man flyttar in =)

3 Jenny:

skriven

Jag tycker personligen att det är viktigt att ha en ordentlig dammsugare till sin första lägenhet. Att hålla rent och fräscht runt om sig är alltid prio ett, speciellt för en dammallergiker som mig! Så denna "http://www.whiteaway.se/product/electrolux-zb2902/" skulle vara perfekt till min första lägenhet som jag snart flyttar in i.

4 Anna L:

skriven

Skulle köpa en matberedare/mixer eftersom min matberedare gått sönder

tycker det viktigaste att köpa om man flyttar hemifrån är en kaffebryggare. Även om du inte dricker kaffe själv så är det ju mängder av dina vänner som gör det och då vill man kanske bjuda på en kopp när de kommer:)

Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/02/presentkort-fran-whiteaway.html

5 Andrea:

skriven

Lott 1: Jag förstår att du inte är nödbedd själv för priset, jag är definitivt inte nödbedd att tävla om det, vilket pris!Jag skulle faktiskt välja att köpa en Philips Wake-up light, jag har hört så mycket gott om den och skulle verkligen behöva hjälp att få mer positiva uppvaknanden på morgonen. Det allra viktigaste att köpa hem först efter man flyttar hemifrån var för mig en stor dubbelsäng för att kunna sova riktigt gott, eftersom jag blev sambo direkt när jag flyttade hemifrån. Vi köpte också en vattenkokare väldigt fort, oumbärligt när man är tedrickare och är usel på att pricka när man ska hälla från kastrull ner i en kopp tidigt på morgonen.Lott 2: Min länk för en andra chans: http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/february/jag-tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om-ett-p.htmlNu håller jag tummarna :)

6 Emma Elisabeth:

skriven

För en lott: Det viktigaste jag tycker man behöver när man flyttar hemifrån är matredskap. Självklart finns det många saker som är viktiga, men jag tycker matredskap så att man kan äta.Om jag vinner så skulle jag vilja vinna tvättmaskinen Siemens WM10A163DN eftersom att jag vill ha en egen tvättmaskin när jag flyttar hemifrån, eftersom att det är praktiskare så att man kan tvätta när man vill.För två lotter: Här har jag länkat om tävlingen "http://emmaelisabeth.se/2011/february/tavlar-om-ett-presentkort-varde-1000-kr.html#comment"Åh, jag skulle bli så himla överlycklig om jag vann!

7 Anna mamma till oskar:

skriven

jag är jätte gärna med och tävla om ett presentkort värde 1000 kr.

Jag hade valt följande: http://www.whiteaway.se/product/whirlpool-mwd208wh/ då får micro vi har inte har att man kan ställa in sekunder. Så när vi gör välling till vår son räknar vi varven när vällingflaskan åker runt.min motivering på vad jag inte hade klarat mig utan så är det en dammsugare. Allt blir mycket enklare. Maten kan man göra på spisen men vem tar hand dammråttorna innan föräldrarna kommer på besök??

8 Kiia:

skriven

Dammsugare bara måste man ha.

Om jag skulle vinna så skulle jag köpa denna: http://www.whiteaway.se/product/philips-hp6572-00/vaffeda@hotmail.com

Mitt namn är Kiia/katjaKraaam

9 Christina:

skriven

Hej! Vill vara med och tävla! Om jag vinner vill jag ha en TKA8633 Bosch svart kaffebryggare.

Det viktigaste man behöver när man flyttar hemifrån är en kaffebryggare så man kan bjuda sina gäster på kaffe.Tipsar 5 vänner .

Christina Kaakinen

stina38_@hotmail.com

10 N I L M A:

skriven

SV: Ahh, det lät ju inte som det roligaste förstås!

11 Emma:

skriven

Jag skulle nog vilja köpa en sådan här http://www.whiteaway.se/product/bosch-mes3000-rasaftcentrifug/ då jag älskar juice och så gör även killen. :)Och jag anser att en dammsugare är fruktansvärt viktigt. Det är lättare att äta på papperstallrikar ett tag än att inte dammsuga.Jag har länkat här http://emmatavlar.blogg.se/2011/february/presentkort-23.html för två lotter. :)

12 Liselotte:

skriven

Hej! Jag är gärna med och tävlar i denna fantastiska tävling, 2 lotter, jag skulle köpa juicepressen Juicer, har länkat http://liselottess.blogspot.com/2011/02/p-kort-2-mars.html Jag antar att det är vitvaror man ska ge förslag på och då tycker jag en micro är bra att ha, perfekt för det lilla hushållet då det är lätt att plocka fram från frysen och tina, kanske mat som blivit över eller tina bröd som har frysts in för att allt inte går åt när man inte är så många. Mvh Liselotte

13 emelie:

skriven

hoppas du haft en bra dag!:D

14 bitskemma:

skriven

jag vill vara med=)

om jag vann skulle jag köpa http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/ - skulle verkligen behöva en matberedare=))

vad man bara måste ha när man flyttar hemifrån-en micro!!vad hade jag gjort utan min när jag flyttade liksom haha-hade kunnat sitta i damm upp till öronen om jag bara fick käk;)har länkat på min blogg http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2011/02/whiteaway2mars.html=)

15 Spacegirl:

skriven

Jag är gärna med :-)

Jag skulle köpa http://www.whiteaway.se/product/philips-hd9020-40-bakmaskin/

En bakmaskin är något jag önskat mig väldigt länge. Att vinna den vore ett lyft för smaken på brödet & ekonomin!Det viktigaste att ha när man flyttar hemifrån tycker jag är en dammsugare, man klarar sig inte utan den!Blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/february/2-mars-vinn-presentkort.html

16 Sandra - mamma till Molly:

skriven

Jag är gärna med i denna suveräna tävling! :D1. Skulle turen falla på mig skulle jag använda presentkortet till att köpa en ny kaffebryggare åt min kära mor. Hon har haft samma kaffebryggare i snart 30år och det är först nu den börjar ge upp. Att få köpa henne en ny skulle bli en härlig överraskning åt henne från oss!

Denna skulle det bli: http://www.whiteaway.se/product/cuisinart-dgb900bce/2. Bloggar här: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/february/1000kr-presentkort-fran-whiteawayse-23.html/Sandra

17 Virkaholic ☆ Teskedsmamman:

skriven

Om jag vann skulle jag köpa en Bosch MCM2120 Matber/med mixer, det skulle bli mycket enklare att göra mat till min glutenintoleranta son då.När man flyttar hemifrån tycker jag att en säng är det allra första man ska skaffa sig, med en bra säng och god sömn hittar man lösningar på de andra "problemen" som man stöter på.Jag har även länkar på

http://www.teskedsmamma.se/2008/01/de-tavlingar-jag-tavlar-i.html

18 Jenni:

skriven

Deltar med en lott :)

Skulle vijla vinna denna: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mfq3580-multi-handelvisp/ för att min pojkvän inte äger någon visp och det är så himla jobbigt att vispa för hand när vi bakar hos honom så detta skulle vara den perfekta överaskningen åt honom! :)När man flyttar heimifrån tycker jag att man borde skaffa sig är en dammsugare! :D

19 Ingrid:

skriven

Åh jag är jättegärna med!Om jag har superturen att vinna det här presentkortet skulle jag lägga till 22:- och köpa den här underbara bakmaskinen: http://www.whiteaway.se/product/philips-hd9020-40-bakmaskin/ . jag har länge velat ha en, men pengarna räcker inte riktigt till! Älskar att baka eget bröd, men en liten kokvrå är alldeles för liten för att kunna knåda och baka :(För två lotter har jag länkat på bloggen: http://p0llys.blogg.se/2011/february/jag-tavlar-om-ett-presentkort-fran-whiteaway.htmlKram, Ingrid

20 Evelina - Mamma till Meja Lee ♥:

skriven

Hade jag vunnit hade de fått bli den här "http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/" En matberedare har jag länge tänkt önska mig i present. Men de är alltid så mycket annat man också behöver.De viktigaste är nog ändå en säng. Att sova ordenligt bör alla göra :) Annars är de mycket man behöver första gången man ska flytta. Men man får ta de eftersom.

21 Evelina - Mamma till Meja Lee ♥:

skriven

Har tipsat för ytteligare en chans i tävlingen: http://loon.blogg.se/tavlingar/2011/february/jag-ar-med-och-tavlar-om-en-matberedare.html :)

22 Angelica:

skriven

Jag är med! Om jag vinner, vill jag köpa denna mixer: "http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/". Har velat ha en sådan länge, så jag skulle bli jätte glad om jag vann!När jag själv flyttade hemifrån för mindre än ett halvår sedan insåg jag att en rejäl tvättkorg var förvånandsvärt viktigt. Trodde det skulle funka med "lägga-all-smutstvätt-i-en-hög-på-golvet-grejen", men förstod snabbt att det inte höll i längden. Sen är självklat en damsugare alltid bra att införskaffa i god tid, den underlättar mycket. Likaså en kaffebryggare! Att koka kaffe på spisen är en tråkig och långsam process, blir mycket smidigare med en smart bryggare i köket!Har länkat till din tävling i min blogg:

http://linchies.blogg.se/2011/february/presentkort-1.htmlKram!

23 Millah:

skriven

Underbar tävling!

Jag skulle nog köpa en: http://www.whiteaway.se/product/bosch-tka8631/

Eftersom att sist jag flyttade hem så gick min kaffebryggare sönder.Det jag tycker är det viktigaste är möbler framförallt och sedan får man ta allt annat eftersom om man har dålig ekonomi.Hoppas verkligen på tur

Kram

24 Carin - mamma till Alice:

skriven

Jag vill vara med och tävla! :)Om jag vinner skulle jag välja en ny dammsugare, den vi har nu behöver pensioneras. En Siemens VS 07G1266 skulle vara perfekt. Länk: http://www.whiteaway.se/product/siemens-vs-07g1266/Det viktigaste när man flyttar hemifrån är nog en micro, oftast kan man inte laga mat så mirco tror jag på! Att värma en pizza kan nog alla! :)Hälsningar,

Carin Lidén

25 Carin - mamma till Alice:

skriven

Och jag har länkat på min blogg: http://thew.blogg.se/tavling/2011/february/jag-tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om-ett-p.htmlHälsningar, Carin Lidén

26 Jessika:

skriven

Ja e me o tävlar !! :DHade nog helst köpt: http://www.whiteaway.se/product/melitta-look-de-luxe-svart-sil.. MÅSTE MÅSTE ha en ny !! ;PDe allra viktigaste när man flyttar hemifrån e såklart en kaffebryggare !! :PLänkat här för en extra chans: http://piicniic.blogg.se/tavla/2011/february/whiteaway.html

27 Zandra S:

skriven

Jag vill jättegärna vara med och tävla!=) Om jag vinner skulle jag helt klart valt en ny dammsugare (http://www.whiteaway.se/product/philips-fc8612/), då våran är lagad med silvertejp i båda ändarna av slangen, munnstycket är tejpat fast på slangen osv, så den är helt stel & suger dåligt gör den också! Så skulle bli såå OBESKRIVLIGT GLAD om jag vann en! Angående frågan så tänkte jag först mikrovågsugn, men ändrade mig sedan snabbt till just dammsugare, då det är ett MÅSTE i ett hem?! Haha. Har länkat till både dig och tävlingen på min blogg här: http://valkommenhemtillzandra.blogg.se/2011/february/tavling-68.html#comment

28 Therese:

skriven

Jag är med och tävlar om 2 lotter.

Jag skulle välja en ny kaffebryggare om jag vann. Den jag har är inte bra och jag är för snål för att köpa ny. =) (http://www.whiteaway.se/product/melitta-look-de-luxe-svart-sil/)När JAG flyttade hemifrån var det viktigaste för mig just en kaffebryggare. Dels för att själv kunna dricka och dels för att kunna bjuda de som hälsar på. Så det blir mitt svar på frågan.Länken: http://thereserunbom.blogg.se/tavlingar/2011/february/tavla-till-den-2-mars.html

29 Johanna - mamma till Leia:

skriven

Jag skulle köpa denna: http://www.whiteaway.se/product/philips-fc8612/Det viktigaste är en micro. Iallafall för mig som inte kan laga mat :)

31 Erika-Mitt Nya Liv:

skriven

Vilken fantastisk tävling, denna vill jag gärna vinna! :) jag skulle verkligen behöva en kaffebryggare. Jag dricker kaffe, men inte hemma. Min bryggare brygger kallt och blaskigt kaffe:( http://www.whiteaway.se/product/saeco-odea-giro-plus/Det första jag köpte när jag flyttade hemifrån var en stor härlig säng. För det är egentligen det enda man behöver. Där i kan man göra allt annat ^^Fast måste jag välja bland vitvaror och sånna saker så skulle jag nog välja Micro! Det är så sjukt smidigt!Länkat har jag gjort här: http://noonewantsforever.blogspot.com/p/jag-tavlar.html

32 Josefine - mamma till Hugo:

skriven

Vilken tävling!

Skulle om jag vann vilja köpa http://www.whiteaway.se/product/electrolux-zb2902/ den hade varit perfekt när det blir dax för mig och lilleman att äntligen få flytta. Tycker dammsugare är en av de viktigaste prylarna!Länkar för 2 lotter: http://joosefineatavlar.blogspot.com/2011/02/vitvaror-23.html

33 Susanne:

skriven

Oj, mycket jag skulle vilja ha eller behöver!

Men skulle nog köpa Philips stryksystem, då mitt andra välte och gick minst sagt i tusen bitar. Så jag köpte ett billigt strykjärn som jag inte alls trivs med. Eller en mixer, då även den gick sönder häromdagen!Kaffebryggare och brödrosten är det viktigaste när man flyttar hemifrån. Klart mamma vill ha kaffe när hon kommer på besök!

34 Madde:

skriven

Jag hade köpt en stavmixer eller mixer om jag vann!

Det viktigaste köpet man kan göra när man flyttar hemifrån är nog en dammsugare så man kan hålla rent! =)

http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2011/february/tavla412.html Här har jag länkat!

Håller tummarna för lite tur nu inför min födelsedag:)

35 johanna-sofia:

skriven

Jag är gärna med (:

Skulle nog köpa en dammsugare, kanske den som heter FC8612 från philips. Passande nog så ska jag flytta hemifrån om bara ett par månader och en dammsugare kommer man ju alltid att ha användning av. (:

Har tipsat här: http://hansmunmotminhud.blogg.se/2011/february/tavlar-presentkort-5.html

kram johanna-sofia

mungipa@hotmail.se

36 Carita:

skriven

Jag vill vara med. Jag skulle köpa en handdammsugare, kan vara smidigt att ha när man behöver städa upp i badrummet efter katterna, slippa dra fram den stora dammsugaren :)Viktigaste för mig när jag flyttade hemifrån var en dammsugare och porslin samt lite städartiklar. Sen fick jag köpa resten efterhand :]Länkat här:

http://turkost.blogspot.com/2011/02/whiteaway.html.Hoppas på tur! Ha en jättebra helg!

37 Sofia Engdahl:

skriven

Lott 1. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/En bra sak att ha när man flyttar är väll ändå en kaffebryggare. Om man nu dricker kaffe. Annars kan det ju vara bra med en dammsugare.Lott 2. Har länkat här; http://fiaengdahl.blogg.se/2011/february/tavlar.htmlNu hoppas jag bara på lite tur =)

38 helena:

skriven

jag är gärna med ! :D

jag tycker att det viktigaste att köpa när man flyttar hemifrån är handdukar! När min pappa och hans ex flyttade isär glömde han alla handdukar hos henne och man blev tokig varje gång man hade tvättat händerna eller duschat osv. haha handdukar är viktigt! ;)om jag vann skulle jag köpa: http://www.whiteaway.se/product/philips-hp6572-00/den verkar jättebra och sånt behövs alltid i ett hus med tre tjejer :Phar länkat: http://hellavixx.devote.se/blogs/8079641/whiteaway-se.htmkram Helena :)

39 johanna:

skriven

Jag skulle nog köpa en mixer eller en bakmaskin. Något till köket behöver man ju alltid när man flyttar hemifrån (:

Tipsat http://plasthinken.blogg.se/2011/february/mammas-vardag.html

40 Linnea Sjöström:

skriven

Jag är jättegärna med och tävlar, 2 Lotter! :)

Om jag vann skulle jag köpa http://www.whiteaway.se/product/philips-hp8290-00-plattang/

Det viktigaste att ha när man flyttar hemifrån tycker jag är fint kylskåp att förvara maten i!Har länkat här: http://liinneasjostrom.blogg.se/2011/february/tavling-hos-mammasvardag.html#comment

41 Beatrice, mamma till skrutten Robin:

skriven

Jag är absolut med! Om jag vann skulle jag köpa http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/

så bra att ha när man bakar, så man slipper så och knåda i evigheter ;D

När man flyttar hemifrån tycker jag det viktigaste är en dammsugare, tråkigt men sant... Städa måste man ju tyvärr men med en bra dammsugare går det fort och smidigt :)Hoppas hoppas hoppas på vinst :)

42 Malin:

skriven

Jag är med! Om jag vann skulle jag helst av allt vilja ha denna http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/När man flyttar hemifrån måste man såklart ha en kaffebryggare! Hur ska man annars kunna bjuda mamma på kaffe när hon kommer :)Har länkat till min blogg oxå

http://malinochskrutten.blogspot.com/p/tavlingar.html/Malin

foggy_notion79@hotmail.com

43 Linda Olsson:

skriven

Jag vill vara med såklart! :) Omjag vann skulle jag köpa denna http://www.whiteaway.se/product/philips-fc8612/ dammsugare, då den vi har är värdelös och just dammsugare är så tråkigt att lägga pengar på annars. :)

När man flyttar hemifrån tycker jag man behöver dammsugare och kaffebryggare! ;)

Har länkat här för två lotter;

http://mrslindaolsson.blogg.se/2011/february/tavlar.htmlHoppas!!!

Kramar

44 Linda:

skriven

Jag flyttade när jag var 16 så har endel erfarenhet efter många flyttar. Förutom de självklara stora möblerna så brukar jag tipsa om att alltid ha sax och tejp, brödrost, potatisskalare, speglar, micro, kaffekokare, visp, osthyvel, kapsylöppnare och alla småsaker som är lätta att glömma.Jag vill helst ha den här: http://www.whiteaway.se/brodtillagning/

Bakmaskin är ju lite överlyx att köpa själv annars, men sjukt smidigt att ha!Länkar här: http://dagsattvinna.blogg.se/2011/february/vinn-presentkort-pa-1000-avslutas-23.html

45 Isabellesmamma:

skriven

jag vill gärna vinna. då lägger jag pengarna på denna http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/perfekt nu när dottern börjat äta lite vanlig mat så mått!!det första man måste ha är ju en damsugare!!!!!!har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/february/presentkort-whiteaway.htmlha en fortsatt trevlig söndag!

46 En helt vanlig Isabell:

skriven

lott 1Jag vill så gärna vinna! :-) Det jag tycker är viktigast när man flyttar hemifrån är knivar och skärbrädor, det är verkligen prio ett! Hur ska man kunna klara sig utan köksknivar liksom? hehe.

47 En helt vanlig Isabell:

skriven

Lott 2.Glömde också skriva vad jag skulle vilja ha i mitt förra inlägg :-P Jag skulle vilja ha en ny diskmaskin, typ denna: http://www.whiteaway.se/product/bosch-sgu54e08sk/Nu när vi flyttat till en större lägenhet så finns det äntligen chans till diskmaskin, underbart!En länk till mitt inlägg ska du såklart få: http://belllybus.blogg.se/2011/february/presentkort-hos-white-away.html

48 Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3:

skriven

Jag är med ^^,Jag skulle köpa http://www.whiteaway.se/product/bosch-msm75pro/ för att Albin har ju börjat äta mer och mer smakisar och jag tänkte fakttiskt börja med laga egen mat till honom så slipper man titta hela tiden på burkarna om det innehåller mjölkprodukter vilket han inte får äta eftersom han allgerisk mot det.

Så skulle denna mixer göra allt lättare för mig att mosa ner och frysa in.Det jag tycker är viktigt att ha med sig när man flyttar hemifrån är faktiskt matgrejer dvs kastruller, redskap så som tex stekspade och sånt eftersom man måste ju kunna laga mat och sånt tillg själv och till sina barn osv.har länkat här: http://mammah.webblogg.se/2011/february/tavlar-1.html#comment

49 Malin:

skriven

Jag skulle välja denna dammsugare om jag vann: http://www.whiteaway.se/product/philips-fc8612/

Varför jag skulle det är för att vår dammsugare hemma krånglar och i och med att jag är den som lovat att dammsuga här hemma så är det bara jag som märker av det men känner inte att jag vill lägga hela mitt studiebidrag på en sån sak även om det är behövligt!

Det viktigaste att köpa när man flyttar hemifrån går att diskutera, men jag måste nog säga att det viktigaste är att man har glas, tallrikar och bestick! Äta och dricka bör man, annars dör man! ;)

50 Jenny izzadora:

skriven

1 lott: En kaffebryggare hade jag inte klarat mig utan!!! Det är en absolut sak man måste ha hemma!Därför e min favorit: http://www.whiteaway.se/product/bosch-tka8651/51 Jenny izzadora:

skriven

2 lotter:

skrivit i min blogg :)

http://izzadora.blogg.se/2011/february/wow-vilken-tavling.htmlKRAAAM!

52 KroonLundin ♥:

skriven

Ett måste när man har småbarn är väl ändå dammsugare.(Micro är väl oxå ett plus i kanten)Men om jag vann, då skulle jag köpa en diskmaskin. För det enda jag gör är att diska, tycker jag . Minst 2 ggr om dagen, så ett presentkort på 1000kr från whiteaway.se skulle sitta jätte fint =)

Kanske denna modell .

http://www.whiteaway.se/product/electrolux-esf63040w/Har tispat på min blogg;

http://kroonlundin.blogspot.com/2011/02/jag-tavlar-om-ett-presentkort.html~~

53 Nicole:

skriven

Jag skulle köpa en dammsugare, det tycker jag är superviktigt att ha :) Vore dessutom super för mig som ev. flyttar hemifrån i höst. ;)

Denna skulle jag köpa: http://www.whiteaway.se/product/siemens-vs-07g1266/Har även länkat på min blogg: http://nordengrim.blogg.se/2011/february/tavlar-2.html

54 Marie:

skriven

Det viktigaste som jag anser att man köper när man flyttar hemifrån är kastruller så att man kan laga mat.

Det jag skulle köpa vid en eventuell vinst är: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/Tipsar på min blogg: http://marietavlar.blogspot.com/2011/02/presentkort-23.htmlKram Marie

55 En pojkmammas vardag ♥:

skriven

Vilken toppentävling!För EN lott: Jag vet precis vad jag skulle köpa. En juicepress helt klart! Det är något jag önskat mig länge, länge men fortfarande inte har fått chansen att äga. Känns som den perfekta maskinen att äga när man ska göra gottiga juicer till hela familje...

Det jag tycker är viktigast att köpa när man flyttar hemifrån är en micro. Minns att slänga in lite matrester-snabbmat i micron var det ultimata efter att man kommit hem efter skolan ;)För TVÅ lotter: http://edvinsmamma.wordpress.com/tavlingar/Håller nu tummarna hårt och hoppas på jätte tur!

56 alexandra mamma till tove:

skriven

en lott: jag skulle välja att köpa Bosch MMB20R1, jag tycker att det viktigaste är glas, tallrikar, skålar och bestick. samt kastruller och stekpanna samt ett bra knivsett.för 2 lotter så har jag skrivit om tävlingen i min blogg. http://axdal.se/troll/2011/02/15/2-mars-whiteaway-se/

57 Caroline L:

skriven

Oj,det är mycket som är viktigt vid första flytten, men som många andra svarat så säger även jag dammsugare.En wake-up lampa skulle jag behöva. Är så otroligt seg på morgnarna, vintertrött så det räcker.

http://www.whiteaway.se/product/philips-hf3465-01/

58 Erika:

skriven

Skulle vilja ha en F1443KDS tvättmaskin fårn LG, rätt mycket dyrare dock men ack som jag suktat efter en sådan ;D.Viktigt att köpa när man flyttar hemifrån tycker jag är en micro, det skulle jag inte vilja vara utan!Länk i min blogg: http://mylittlewords.se/2011/february/man-maste-tavla-for-att-vinna.html59 Stina:

skriven

Dammsugare är viktigast!

Om jag vinner kommer jag köpa http://www.whiteaway.se/product/electrolux-zb2902/ Ergorapido!!! Den hade underlättat mycket i min vardag!Kram Stina

60 Jasmin gravid vecka 41 med lilla Milo:

skriven

Åh vilken rolig tävling!!!!OM jag skulle vinna så skulle jag vilja unna min älskade man som stått vid min sida och kämpat under denna jobbiga tunga graviditet med en hel del sömnlösa nätter. Han är så enormt kärleksfull. En underbar man och pappa. Han skulle verkligen behöva en rakapparat, men det har verkligen inte varit prio att köpa... det skulle jag vilja ge honom!Så en PHILIPS HQ7390 (http://www.whiteaway.se/product/philips-hq7390/)VIKTIGAST när man flyttar är att ha dammsugare!!!Länkar även till bloggen för 2 lotter :)

http://jasminsnall.blogg.se/2011/february/tavling.html#commenthoppas hoppas!61 Theres - mamma till Vincent & Nova:

skriven

http://mammalivet.blogg.se/2011/february/tavling.htmlHejsan, vilken fantastisk tävling. Passar perfekt nu när vi äntligen börjar bli klara med vårat renoverade kök (HAR TAGIT ÖVER 1ÅR) pga. bristande ekonomi. Så nu vill vi äntligen köpa tillbehör!Inför första flytten tycker jag som många andra att damsugare är viktigast. Försöker klura ut något annat också.. Jag skulle nog lägga pengarna på en köksfläkt eftersom det är den vitvaran som vi inte kunnat köpa än. För oss är det viktigt så vi slipper matos i hela lägenheten. Dock skulle en ny damsugare också vara en bra ide eftersom våran blivit halft förstörd av byggdam :( :)! Eller microvågsugn så att jag slipper värma välling på sprisen :phttp://www.whiteaway.se/product/whirlpool-mwd208wh/http://www.whiteaway.se/product/gram-efv-60-00-te-rf/

62 Theres - mamma till Vincent & Nova:

skriven

Glömde fylla i min mail! :) (se ovan)

63 Sandra:

skriven

Hej! =) Jag deltar gärna i tävlingen.Jag ska snart flytta hemifrån och enligt mig är det viktigaste när man flyttar hemifrån att ha en dammsugare. Jag har ingen dammsugare ännu och skulle därför skulle jag köpa mig denna philips dammsugare FC8232/01 om jag hade turen med mig (http://www.whiteaway.se/product/philips-fc8232-01/).

64 Anna Larsson:

skriven

Om jag vann skulle jag investera i en kaffebryggare från bosch http://www.whiteaway.se/product/bosch-tka8631/"För att orka sköta om mitt hem behöver jag kaffe i kroppen annars blir bara sur och trött i knoppen"

65 Annelie M:

skriven

Jag skulle troligen köpa den här om jag har tur http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/Viktigast är glas, porslin, bestick så man har något att äta med;)

66 Vicky:

skriven

jag skulle köpa OBK Nordicas blender, helt perfekt nu när våren och sommaren kommer för att kunna göra smarriga smoothies och frozen drinkar :)det första man borde köpa är kastruller..hehe.. hur tråkigt det än må låta, men då kan man iaf laga olika sorters mat och leva relativt ekonomiskt :)67 Vicky:

skriven

jag skulle köpa OBK Nordicas blender, helt perfekt nu när våren och sommaren kommer för att kunna göra smarriga smoothies och frozen drinkar :)det första man borde köpa är kastruller..hehe.. hur tråkigt det än må låta, men då kan man iaf laga olika sorters mat och leva relativt ekonomiskt :)68 Emeli - Mamma till Nathalie:

skriven

Om jag vinner så skulle jag vilja ha en matberedare

http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/Oj vilken svår fråga. Det finns så mycket man behöver när man flyttar hemifrån.

Men om jag måste välja en sak så får det bli kastruller, så man kan laga ordentlig mat.

69 Johanna - Vem bryr sig om hundra år?j:

skriven

den här vill jag ha om jag vinner; http://www.whiteaway.se/product/bosch-mes3000-rasaftcentrifug/Det viktigaste när man flyttar hemifrån är nog micron, så att man enkelt kan gör mat, många kan inte göra mat när dom flyttar hemifrån så det är nog en fördel med micro.

70 care69:

skriven

Jag är gärna med!

Vinner jag skulle jag köpa en Bakmaskin.Det absolut viktigaste är en dammsugare.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/02/2-mars-vinn-ett-presentkort-varde-1000.html

71 Anja - 17 & mamma!:

skriven

Jag skulle köpa denna om jag vann: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/

Det viktigaste för mig att köpa när jag flyttar hemifrån är nog kastruller så jag kan laga mat, och även värma min dotters mat. (vattenbad) Det viktigaste för mig är att min dotter får mat. Därför vill jag vinna mixern, så jag kan göra egna puréer till henne, vilket är nyttigare än köpt barnmat.Här har jag länkat i min blogg: http://anjahakanson.blogspot.com/2011/02/tavling_2138.htmlanjahakanson@hotmail.com

72 Victoria:

skriven

Lott 1: Det viktigaste att köpa när man flyttar hemifrån tycker jag är en dammsugare. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag köpa en skärmaskin.Lott 2: http://vgt.blogg.se/2011/february/23.html

73 Tvillingmamma Linn:

skriven

Jag skulle vilja vinna en sån här: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/. Så jag kan göra mat till mina underbar tvillingar :)Här kommer en tänk oxå till min blogg: http://linnostberg.blogg.se/?tmp=20203055Tack på förhand!

Mvh Linn

74 MansonDust:

skriven

Jag vill vinna: http://www.whiteaway.se/product/philips-fc8612/Det som man bör köpa först när man flyttar hemifrån måste nog vara en bra stekpanna & kastruller (i olika storlekar för pasta, sås m.m) för att kunna laga mat. T.ex micro behövs inte i början så länge man har en ugn som fungerar. :)

76 tusse:

skriven

Denna skulle jag vilja köpa!

http://www.whiteaway.se/product/bosch-mcm2120-matber-med-mixer/Det viktigaste för mig är nog grytor/mikro så jag kan äta iaf! :)har tipsat här http://tussexx.blogg.se/2011/february/presentkort-1000-kr-23.html

78 chanette:

skriven

lott nr 1: jag skulle köpt denna- http://www.whiteaway.se/product/bosch-tka8631/- så kunde man slippa min killes attans gnällande om att den kaffekokaren jag har nu tar 2000 år på sig att bli klar ha ha ha

79 chanette:

skriven

glömde skriva vad jag köpt då jag flytta hemifrån...en MICRO...det e en guda gåva likaså som bänkdisk maskinen.. jag grät då min bänkdiskmaskin gick sönder ha ha ha

80 helen:

skriven

Om jag vann skulle jag vilja köpa: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/(En ny och fin mixer från Bosch.) Skulle passa mig utmärkt då jag gör mycket egen barnmat till min 7-månaders tös och vår gamla mixer håller på att ge upp.Viktigaste: Stekpanna/kastrull, tallrikar/bestick samt dammsugare.

81 helen:

skriven

För två lotter har jag även länkat:http://helenm.blogg.se/2011/february/tavling-1.html#comment

82 Erika-foto-smycken-grafiska tryck:

skriven

Jag skulle köpa MMB20R1 600 watt röd mixer från Bosch

länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingarMin bror vill ha en sådan så de skulle bli en perfekt födelsedagspresent till honom.

83 Annelie:

skriven

Jag skulle köpa denna: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/

Det viktigaste att köpa när man flyttar hemifrån tycker jag är en dammsugare för det är en sådan sak som man tar för givet och som man irriterar sig på om man inte har.

84 Sissi:

skriven

Jag skulle nog köpa den här om jag vann: http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/Viktigaste sak att köpa när man flyttar hemifrån skulle jag säga är en elvisp så man kan baka godsaker!

85 J o H a N N a:

skriven

jag är med :) jag skulle köpa en ny kaffebryggare eller en rakapparat.. svårt att bestämma mej :)jag tycker det är viktigast att köpa ett starta set till köket när man flyttar hemifrån. för mat behöver jue alla och utan redskap i köket så blir de svårt att laga mat :)här har jag bloggat för 2 lotter: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/march/presentkort-3.html#comment86 CAROLINE:

skriven

Jag skulle nog köpa den hära om jag vann :http://www.whiteaway.se/product/bosch-mmb20r1/Jag tycker att när man flyttar hem ifrån så ska man ha en dammsugare. Man är i väldiiigt stort behov utav det. När man ska göra rent damsuga så att det det blir rent hemma i huset!Om jag vinner så tänker jag köpa mixern till min mamma som snart fyller år! Och ungefär som en förkenad "alla hjärtans dag present :)"

87 Caroline:

skriven

glömde att fylla i e-post)www.carrrrolines.blogg.se

88 EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA:

skriven

Åh vad jag önskar att jag vinner. Vår dammsugare har gått sönder och suger nästan inte upp något alls (svårt att få upp damm). Ofta är dammsugare så dyra så man blir deprimerad. Om jag vann skulle jag köpaDammsugare > Philips FC8132/01 den är inte bara i rätt prisklass utan härligt lila, kanske blir roligt att städa.När man flyttar hemifrån så får jag nog lov att säga att en dammsugare är det viktigaste... (kanske för att jag just nu lever i en dammig lya)Har länkat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/march/whiteaway-23.html

89 Lee:

skriven

Jag skulle köpa en juicepress om jag vann :)Det viktigaste tycker jag är en vattenkokare :)

90 Viktoria:

skriven

Om jag vann så skulle jag köpa denna: http://www.whiteaway.se/product/philips-hd4407-50-bordgrill/Jag tycker att det viktigaste att ha hemma när man flyttar är kastruller och en dammsugare! Dammsugare är helt omöjligt att klara sig utan och lika så kastruller :pJag har länkat här för ytterliggare en lott:http://imtoooldforthisshittavlar.blogg.se/2011/march/tavling-hos-sanna.htmlHoppas på tur!! :DKramar!

91 Louise B:

skriven

Hej!

Jag är med och tävlar med två lotter, har precis mejlat tjej-ligan och tipsat om din tävling!I april får jag tillträde till min allra första lägenhet. Jag är tok-glad och kan inte bärga mig tills jag får nycklarna till lägenheten.Det finns så mycket jag vill köpa, allt ifrån en fin soffa, till snygga tallrikar och vackra gardiner. Men som 19-årig fattig student kan man inte köpa allt man vill ha, i alla fall inte till en början. Man måste göra viktiga prioriteringar, sålla vad man verkligen behöver och tyvärr till stor del köpa massa budget-alternativ.Nu är det så att ett utav mina största intressen är att laga mat och gärna god sådan. Så trots att jag egentligen skulle behöva köpa en rejäl säng känner jag redan nu att jag vill lägga alla mina pengar på grym köksutrustning! Hehe.. Något jag definitivt skulle vilja ha i mitt kök är en grym köksmaskin och denna fantastiska maskin ifrån Philips är rena rama drömmen!http://www.whiteaway.se/product/philips-hr7625-70/Jag hade gärna vilja vinna, för jag vet jag själv inte kommer kunna ha råd att göra någon sådan utsvävning att själv investera i en grym köksmaskin! Sedan vill jag självklart kunna bjuda hem alla mina vänner och min familj på många fantastiska middagar i MIN EGNA LÄGENHET och denna köksmaskinen skulle verkligen vara behjälplig!Nu håller jag tummarna,

Kram Lollo

92 Nina:

skriven

Jag skulle köpa mig en ny dammsugare den andra vill inte längra göra rent utan smutsar mest ner=( Det viktigaste när man fluttar hemifrån tycker jag är en dammsugare=) nina_ortenlof@hotmail.com/ Nina

93 Cindy:

skriven

Jag har valt: http://www.whiteaway.se/side-by-side/

De viktigaste är väl kastrull, stekpanna även mikro kanske man orkar inte använda kastrull eller stekpanna för att värma upp den.

94 Carola L:

skriven

Jag är med och skulle nog köpa en bakmaskinDet viktigaste när man flyttar hemifrån?! Det är ju jättesvårt! Startpaket från IKEA är inte så tokigt, men de verkar inte finnas nu. Konservöppnare är bra att ha :-), potatisskalare och osthyvel är sånt man kanske inte kommer på att man behöver innan man står där och måste ha demLänkat så klart! http://mammamuh.blogg.se/2011/february/bloggtavlingar-i-mars.html

95 Sara - Ensamstående mamma:

skriven

Jag är med! Och om jag hade turen och vann så skulle jag köpa den här kaffebryggaren: http://www.whiteaway.se/product/bosch-tka8633/. Just nu har jag ingen bryggare utan får snällt köra med snabbkaffe, visst funkar det också men det är långt ifrån lika gott som bryggkaffe. Jag skulle behöva lite lyx i vardagen känner jag, så jag får lite pepp och ork med skolan, hemmet, vara mamma, och ta hand om mig själv.Det viktigaste när man flyttar hemifrån är självklart en säng eller soffa, så man slipper sova på golvet. Men om det är köksgrejer du menar så är det helt klart köksredskap och micro, så man kan tillaga mat och äta.Jag har länkat tävlingen här: http://dolphin.blogg.se/tavlingar/2011/march/presentkort-whiteawayse.html

96 FowZie - Felicia Aulén:

skriven

eftersom jag själv är ung och har ca 1-2 år innan jag flyttar skulle absolut vara tallrikar , för säng och tv har man förmodligen sen innan. Men det är ett måste att ha någonting att äta på :)Fast eftersom än jag bor hemma så skulle jag välja en epilator om jag vann! :)

http://www.whiteaway.se/product/philips-hp6572-00/

97 Annika - trebarnsmorsan med fyra barn:

skriven

Vinner jag skulle jag köpa köksfläkten http://www.whiteaway.se/product/electrolux-eft6406-s/

Det skulle vara guld värt då vi verkligen behöver en ny fläkt. Bruden som bodde här innan mig visste nog inte hur man rengör en fläkt så när jag kom hit var den totalt skitäcklig rent ut sagt... och jag vill inte ta i filtret (för rengöring). Jag har vart tvungen ibland men det känns ju inte som om det händer nåt med det typ... :/

Pengarna vill inte som jag/vi vill. Som för 15 minuter sen kom fortum och påpekade att vi var tvungna att betala elräkningen - jotack jag vet...! Men om fk inte betalar ut föräldrapenningen så är det inte alltid så lätt :( Så det vart extrakostnader där också nu, och ja... såhär har det vart ett tag nu - och jag gör allt jag kan för att få det att funka ändå - men saker som behövs köpas hem får liksom vänta och stå tillbaka - även om man egentligen måste ha det. Som en köksfläkt, det måste vi ha, så nu lägger jag hoppet till min tävlingstur...

Det allra viktigaste när man flyttar hemifrån är en säng - vem är människa utan att ha sovit gött och bra en hel natt?Länkat i bloggen: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2011/march/mammasvardag-2-mars.htmlKram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

98 Jeanette:

skriven

Om jag vann skulle jag köpa en HR 1858 Juicer. Det är något som min sambo länge har suktat efter.En dammsugare är viktigt att ha. Annars blir den första lägenheten lätt till en svinstia.

99 Linda:

skriven

Jag är med! http://www.whiteaway.se/product/tefal-gc301512/ skulle jag köpa om jag vann. Varför? Jo jag och min sambo har länge velat köpa en grill. :)Mikro & dammsugare är det jag tycker att man absolut måste ha. För i en mikro kan man värma mat, men även vatten till både kaffe & té. Och utan dammsugare blir lägenheten så skitig.

100 tessan:

skriven

jag är med.

jag skulle köpa en matberedare om jag vann.Det viktigaste tror ja är nog kaffebryggare, även fast ja själv inte dricker kaffe, men gästerna som kommer på besök gör ju det =)länk:http://ericasmamma.blogg.se/2011/march/tavling-whiteawayse.html

101 Stenström:

skriven

Jag är med :)

Kör på en lott,

jag tycker det viktigaste att köpa när man flyttar hemifrån är antingen dammsugare eller kaffebryggare :PHade jag vunnit så hade jag nog köpt en Philips Wake-up light , så dagarna börjar lite bättre för en riktigt morgontrött människa (jag) ;P

102 Jenny:

skriven

Jag skulle köpa denna dammsugare om jag vann: http://www.whiteaway.se/product/philips-fc8612/

Det viktigaste att köpa när man flyttar hemifrån är enligt mig en dammsugare och det är just därför jag skulle köpa en dammsugare då jag ska flytta hemifrån snart.

103 mariat:

skriven

Jag skulle köpa en juicepress. Det viktigaste att köpa när man flyttar hemifrån är en bra och tålih stekpanna och kastrull. Ofta när man flyttar till sitt första boende har man inte så fet lön men det är värt att köpa bra grejer från början så man kan laga sin egen mat och inte hamna i snabbmat träsket.

Kommentera här: