Mammasvardag

FÖRBEREDELSER
I kväll har jag bara arbetat med alla förberedelser inför i morgon, det är ett himla jobb det här men ett otroligt roligt och intressant sådant. Har hur som helst googlat, skrivit, läst, diskuterat osv. hela kvällen i princip och nu är jag bokstavligen helt slut och ska hoppa i säng för i morgon åker vi till Stockholm. Hoppas få med mig lite bilder och ny energi därifrån.
PLANERING AV KORTFILM

Här sitter jag i skolan och surar över värken i mitt ben, jag ramlade på isen och slog mig i morse. Det känns som hela benet håller på att svullna upp, men jag kan åtminstone gå vilket jag får vara glad över även om det gör jävligt ont. Det blir väl ett stort blåmärke om inte annat.

Hur som helst har min grupp suttit och diskuterat kring vår kortfilm, eller det har mesta dels egentligen varit jag och Thom som har diskuterat och försökt få med det andra som ena stunden skrattat och flamsat sig medan det andra stunden försökt vara lite mer seriösa. Vi i gruppen har även sprungit omkring runt i skolan och letat och kollat upp rekvisita inför filmen (vi behöver allt ifrån fejk blod, sjukhusrockar till stenar). Nästa måndag har vi planerat in att börja filma det första scenerna ute i skogen, så Alva och min lillebror Kalle ska alltså följa med till skolan eftersom det har en varsin roll i vår film.

Utöver det har vi i gruppen mest suttit och gjort ingenting (eftersom huvudrollsinnehavaren är sjuk). Men jag har hunnit med att begära ledigt inför i morgon, mailat min lärare i Svenska B och fått bekräftat på att inga uppgifter saknas i hennes ämne, mailat min andra lärare för att få mer information om vad jag missar i morgon och lite andra diverse mail. Har lite mail kvar att skicka innan det är dags att sluta, sedan blir det att åka hem och hämta upp Alva på dagis innan jag ska hem och förebereda mig inför mordagens möte.

MÅNDAGSLISTAN

Ny vecka och dags att skriva måndagslistan alá Jenny med flera!

I dag måndag är jag glad för att:
Har världens bästa familj - kärlek
I morgon ska jag till Stockholm på We R Family träffen samt mitt hemliga möte.
Fick en otroligt inspierande kommentar kring mitt jobb ifrån Jacqueline Kothbauer som skrivit boken MediaBabe.
I kväll ska jag färga håret (det blev inte av i helgen).
Har en tävling med Tidningstorget uppe nu, passa på att delta här!
Har vunnit ytterligare lite tävlingar, så väntar på en massa paket.
Vann ytterligare ett presentkort inne hos Celebrations, så blev mer student prylar!