SKICKAT IN EN ANSÖKAN


Vet ni vad, jag har precis skickat in en ansökan till Minbebis föräldrapanel. Det vore ett uppdrag som skulle passa mig som handen i handsken. För som det flesta redan vet här inne älskar jag att skriva och jobba med frågor som rör barn och föräldraskap. Om ni själv är intresserade av att vara med i panelen, kolla in här!

Minbebis söker nu fem nya paneldeltagare, till tredje säsongen av föräldrapanelen! För att delta krävs det att man har möjlighet att träffas i Stockholm en gång varannan månad, för diskussioner kring barn och föräldraskap!. En av de fem nya deltagarna kommer även att få åka med på en resa till New York och besöka Fisher-Price Play Lab.

BOKNINGEN STÄNGS INOM KORT!

Har du ännu inte bokat din biljett till UngMamma Galan 2011? I sådana fall är det hög tid nu för nu är det endast två dagar innan biljettbokningen stänger, så att vi har gott om tid att ordna upp med de privata inbjudningskort och eventuella allergier för de gäster som ska komma.

För bokning av biljett:
För att boka din biljett skicka ett mail med ditt för- och efternamn i ett mail till gala@ungmamma.com.

Biljetten kostar 350:- /person. I priset ingår inträde, mingel och middag. När du har skickat beställningsmailet får du först ett bekräftelsemail inom ett par timmar och sedan kommer betalningsinformation. Bokningen har öppet till den 25e juli 2011 och betalningen ska ske senast den 31e juli 2011. Har du beställt din biljett ska pengarna vara oss till handa senast 2011.07.31 i annat fall makulerar vi beställningen. I början på augusti får du sedan hem en biljett/inbjudan.

JACQUELINE KOTHBAUER FÖRELÄSER


En av mina största förebilder är Jacqueline Kothbauer, hon är nämligen en kvinna som har åstadkommit mycket i livet men fortfarande har sin glans och utstålning kvar. Hon har ibland annat arbetat som riskkapitalist på 90-talet, varit ungdomspolitiker, besökt nästan alla kontinenter i världen, är en utav grundarna yill communityn MariaNova där tusentals medlemmar bloggar, deltar i diskussionsforum och intressegrupper med mera och jobbar i dag som journalist och affärutvecklare inom sociala media.

Hon har dessutom skrivit boken Mediababe, som ligger här hemma vid fönsterbrädan redo att läsas utav mig varje kväll. För vem vill inte lyckas inom media med 9 enkla steg? Det är åtminstone vad jag drömmer om att lyckas med i framtiden och vem vet vart den tar mig. Nu får ni alla som besöker UngMamma Galan 2011 dessutom ett smakprov, för den 27 augusti är nämligen Jacqueline Kothbauer med oss i Stockholm.FRÅGESTUND

Eftersom jag reser bort en vecka till Danmark, tänkte jag att en frågestund vore lämplig att starta. Så nu har ni kommentarsfältet att bomba mig med frågor om allt ni kan tänkas vilja veta.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.