SKICKAT IN EN ANSÖKAN


Vet ni vad, jag har precis skickat in en ansökan till Minbebis föräldrapanel. Det vore ett uppdrag som skulle passa mig som handen i handsken. För som det flesta redan vet här inne älskar jag att skriva och jobba med frågor som rör barn och föräldraskap. Om ni själv är intresserade av att vara med i panelen, kolla in här!

Minbebis söker nu fem nya paneldeltagare, till tredje säsongen av föräldrapanelen! För att delta krävs det att man har möjlighet att träffas i Stockholm en gång varannan månad, för diskussioner kring barn och föräldraskap!. En av de fem nya deltagarna kommer även att få åka med på en resa till New York och besöka Fisher-Price Play Lab.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.