Mammasvardag

SKICKAT IN EN ANSÖKAN


Vet ni vad, jag har precis skickat in en ansökan till Minbebis föräldrapanel. Det vore ett uppdrag som skulle passa mig som handen i handsken. För som det flesta redan vet här inne älskar jag att skriva och jobba med frågor som rör barn och föräldraskap. Om ni själv är intresserade av att vara med i panelen, kolla in här!

Minbebis söker nu fem nya paneldeltagare, till tredje säsongen av föräldrapanelen! För att delta krävs det att man har möjlighet att träffas i Stockholm en gång varannan månad, för diskussioner kring barn och föräldraskap!. En av de fem nya deltagarna kommer även att få åka med på en resa till New York och besöka Fisher-Price Play Lab.

BOKNINGEN STÄNGS INOM KORT!

Har du ännu inte bokat din biljett till UngMamma Galan 2011? I sådana fall är det hög tid nu för nu är det endast två dagar innan biljettbokningen stänger, så att vi har gott om tid att ordna upp med de privata inbjudningskort och eventuella allergier för de gäster som ska komma.

För bokning av biljett:
För att boka din biljett skicka ett mail med ditt för- och efternamn i ett mail till gala@ungmamma.com.

Biljetten kostar 350:- /person. I priset ingår inträde, mingel och middag. När du har skickat beställningsmailet får du först ett bekräftelsemail inom ett par timmar och sedan kommer betalningsinformation. Bokningen har öppet till den 25e juli 2011 och betalningen ska ske senast den 31e juli 2011. Har du beställt din biljett ska pengarna vara oss till handa senast 2011.07.31 i annat fall makulerar vi beställningen. I början på augusti får du sedan hem en biljett/inbjudan.

TÄVLAR OM EN UPPLEVELSE


Tävlar om en fantastisk upplevelse på Tom Tits expriment hos Fru N.