SKICKAT IN EN ANSÖKAN


Vet ni vad, jag har precis skickat in en ansökan till Minbebis föräldrapanel. Det vore ett uppdrag som skulle passa mig som handen i handsken. För som det flesta redan vet här inne älskar jag att skriva och jobba med frågor som rör barn och föräldraskap. Om ni själv är intresserade av att vara med i panelen, kolla in här!

Minbebis söker nu fem nya paneldeltagare, till tredje säsongen av föräldrapanelen! För att delta krävs det att man har möjlighet att träffas i Stockholm en gång varannan månad, för diskussioner kring barn och föräldraskap!. En av de fem nya deltagarna kommer även att få åka med på en resa till New York och besöka Fisher-Price Play Lab.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.