INFO OM UNGMAMMA GALAN

UngMamma galan - en kväll för alla unga mammor där unga mammor från Sveriges alla hörn träffas, minglar, lär känna varandra, äter god mat, tävlar och njuter av en kväll fylld med lyx, glitter och glamour. En kväll du helt enkelt varken får eller vill missa.

När och var?
UngMamma galan går av stapeln den 27e augusti 2011, kl 16.00 i Magasin15 i Bromma. Galakvällen pågår från 16.00 till 22.00 och efter det blir det party i huvudstaden för dem som önskar.

Åldersgräns?
Vi har ingen åldersgräns alla mammor är välkomna, dock så brukar man säga att unga mammor är de under 25. Men man går utifrån si egen magkänsla. Du behöver ej känna att du är en ung mamma, det räcker med att du vill träffa andra mammor i din egen ålder.

Biljetter?
Du kan boka din biljett enkelt genom att skicka ditt för- och efternamn i ett mail till gala@ungmamma.com. Biljetten kostar 350:- /person. I priset ingår inträde, mingel och middag. När du har skickat beställningsmailet får du först ett bekråftelsemail inom ett par timmar och sedan kommer betalningsinformation. Bokningen har öppet till den 25e juli 2011 och betalningen ska ske senast den 31e juli 2011. Har du beställt din biljett ska pengarna vara oss till handa senast 2011.07.31 i annat fall makulerar vi beställningen.
I början på augusti får du hem en biljett/inbjudan.

Boende?
Ett hotellalternativ är Mornington Hotel som finns i Bromma. De ligger endast några minuter ifrån festlokalen och Fata har anordnat några extra bra erbjudanden till er som ska med på galan.

Enkelrum (inkl internet, frukostbuffé): 450 kr/natt (ord. pris 600 kr/natt)
Dubbelrum (inkl internet, fri träning i vår Health Club, frukostbuffé): 695 kr/natt ( ord. pris 1120 kr/natt)

För att få rabattkoden mailar du till info@ungmamma.com

Frågor, tips eller önskemål?
Har du några frågor, tips eller önskemål för du gärna kontakta oss via info@ungmamma.com.

OBS!OBS!OBS!OBS!
Biljetten ska bokas senast den 25e juli och betalningen ska vara oss tillhanda senast den 31e juli 2011.
#1 - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Åh låter superkul!! Hade gärna kommit men är tyvärr inte mamma än. ;)P.S Vad kul att du är med och tävlar om Beautystick! Lycka till! :D

#2 - Ingrid

Det låter så himla skoj! Hade inte lillan varit så himla liten och vi bott lite närmare hade jag absolut anmält mej :)sv: Ja det hade ju varit toppen för er! Man behöver ju så mycket saker. Eftersom vi alldeles nyss fick barn så kommer de här presentkorten väl till användning också, skönt när man inte har några pengar. Hihi, ja ibland smäller det till med lite tur! Men så tävlar jag en heeeel del också :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.