JACQUELINE KOTHBAUER FÖRELÄSER


En av mina största förebilder är Jacqueline Kothbauer, hon är nämligen en kvinna som har åstadkommit mycket i livet men fortfarande har sin glans och utstålning kvar. Hon har ibland annat arbetat som riskkapitalist på 90-talet, varit ungdomspolitiker, besökt nästan alla kontinenter i världen, är en utav grundarna yill communityn MariaNova där tusentals medlemmar bloggar, deltar i diskussionsforum och intressegrupper med mera och jobbar i dag som journalist och affärutvecklare inom sociala media.

Hon har dessutom skrivit boken Mediababe, som ligger här hemma vid fönsterbrädan redo att läsas utav mig varje kväll. För vem vill inte lyckas inom media med 9 enkla steg? Det är åtminstone vad jag drömmer om att lyckas med i framtiden och vem vet vart den tar mig. Nu får ni alla som besöker UngMamma Galan 2011 dessutom ett smakprov, för den 27 augusti är nämligen Jacqueline Kothbauer med oss i Stockholm.#1 - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Vad kul att hon kommer!! =)sv: Ja Simon är verkligen en toppenkille! För bra för att vara sant ibland.. ^^

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.