Mammasvardag

ANGÅENDE DE AVSLUTADE TÄVLINGARNA
Ber om ursäkt för att vinnarna inte har dragits, men det ska dras så fort jag får tillgång till en snabbare dator. För tillfället lånar jag nämligen min brors gamla stationära, och den går inte snabbt om man säger så med andra ord är det näst intill omöjligt att dra några vinnare. Beklagar ännu en gång.
NI ÄR VÄL MED OCH TÄVLAR?


Tävla om en valfri pocketbok och en valfri chokladprodukt från gebortenbok.se


Tävla om ett presentkort på 200 kronor hos O-råsa

ABCDE-METODEN HAR INTRODUCERATS FÖR MIG


Som person har jag alltid varit målinriktad och driven, med tusen bollar och ideér i luften samtidigt. Det har varit något jag alltid upplevt som positivt, men som de senaste åren har fått mig att inse att jag faktiskt måste värdesätta och prioritera min tid bättre. Det var något jag inte riktigt till fullo förstod förrän boken "Svälj den fulaste grodan först - 21 sätt att få mer gjort på kortare tid" hamnade i mina händer. Men efter jag slukat den boken nu under sommaren både en och två gånger, har jag verkligen förstått innebörden av vad Brian Tracy som skrivit boken vill få fram.

För är det något som inte fungerar för mig är de att ha bra betyg, full närvaro och ständigt vara på topp i skolan. Det må vara något jag vill, men något jag faktiskt inte klarar av samtidigt som jag ska balansera livet med allt vad ett föräldraskap innebär och dessutom drar på mig jobb, efter jobb bara för att det är kul. Utan i höst gäller det för mig att verkligen ta lärdom av allt jag läst om nu i sommar, och börja arbeta efter ABCDE-metoden och prioritera och överväga minsta lilla och sedan värdesätta den lediga tid som finns i mellan varven.

Hur arbetar ni för att hinna med allt? Använder ni någon prioriteringsmetod?