ANGÅENDE DE AVSLUTADE TÄVLINGARNA

Ber om ursäkt för att vinnarna inte har dragits, men det ska dras så fort jag får tillgång till en snabbare dator. För tillfället lånar jag nämligen min brors gamla stationära, och den går inte snabbt om man säger så med andra ord är det näst intill omöjligt att dra några vinnare. Beklagar ännu en gång.

ABCDE-METODEN HAR INTRODUCERATS FÖR MIG


Som person har jag alltid varit målinriktad och driven, med tusen bollar och ideér i luften samtidigt. Det har varit något jag alltid upplevt som positivt, men som de senaste åren har fått mig att inse att jag faktiskt måste värdesätta och prioritera min tid bättre. Det var något jag inte riktigt till fullo förstod förrän boken "Svälj den fulaste grodan först - 21 sätt att få mer gjort på kortare tid" hamnade i mina händer. Men efter jag slukat den boken nu under sommaren både en och två gånger, har jag verkligen förstått innebörden av vad Brian Tracy som skrivit boken vill få fram.

För är det något som inte fungerar för mig är de att ha bra betyg, full närvaro och ständigt vara på topp i skolan. Det må vara något jag vill, men något jag faktiskt inte klarar av samtidigt som jag ska balansera livet med allt vad ett föräldraskap innebär och dessutom drar på mig jobb, efter jobb bara för att det är kul. Utan i höst gäller det för mig att verkligen ta lärdom av allt jag läst om nu i sommar, och börja arbeta efter ABCDE-metoden och prioritera och överväga minsta lilla och sedan värdesätta den lediga tid som finns i mellan varven.

Hur arbetar ni för att hinna med allt? Använder ni någon prioriteringsmetod?

TÄVLA OM ETT PRESENTKORT

                 

                           ”Jag tävlar hos Sanna om ett presentkort på 200 kronor hos O-råsa

En lott:
Titta in hos O-råsa, berätta i en kommentar till detta inlägg vad du skulle köpa om du vann och varför, gör det tillsammans med namn, e-post och ev. bloggadress.

Två lotter: Gilla O-råsa på facebook.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Tävlingen avslutas fredagen den 8 juli!

LETAR DU EFTER DRÖMJOBBET?

                                                         
Letar du efter drömjobbet, hoppas jag att du inte har missat Spray jobb. Här inne finner du nämligen tusentals lediga jobb inom flera olika kategorier. Dessutom erbjuds även ett flertal karriärstips samt en hel del tips i CV-gudien för att du ska få de ultimata CV som visar att just du sticker ut! Har själv testat sajten med gott resultat och spetsat till mitt egna CV lite extra, vilket är perfekt eftersom jag inom kort ska börja söka sommarjobb till nästa sommar (ja, det är bra att vara ute i god tid). När det blir dags kommer jag givetvis inte bara besöka de gamla hederliga sajterna, utan faktiskt utnyttja Spray jobb och framförallt deras karriärscoaching. För vem vill egentligen inte ha hjälp och få snabba svar? För när frågorna väl dyker upp som ex. vilken lön man ska begära eller om jobbet verkligen passar är det alltid bra att ta hjälp utav någon som vet vad de pratar om.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.