MINNS NI DET HÄR INLÄGGET OM COSMOPOLITAN?


Bild lånad ifrån Paula.

Minns ni det här inlägget om Cosmopolitan? Här skrev jag om hur mycket tidningar betyder för mig, och framförallt vilken inverkan artikeln "75 utmaningar som tar en framåt" gav mig. Strax efter de inlägget kommenterade Paula och berättade att hon startat en egen blogg - där läsarna får följa henne och hennes liv där hon tar sig an utmaningarna en efter en. 

Det gav mig verkligen insprationen till att själv försöka ta mig an alla utmaningarna. Därför börjar jag nu med en ny kategori som heter "Lyft ditt liv", där ni läsare får följa med mig under resan.

#1 - Milliez - Blivande fyrbarnsmamma

hur gör du när du skjuter den åt höger?

Om du vill kan jag försöka hjälpa dig?

#2 - Erika-Mitt Nya Liv

sv: Ni får själva hålla utkik och se om ni vunnit. Det är bäst så för om jag råkar missa någon blir det väldigt liv. Då är det bäst att det är upp till var och en att titta om dom vunnit.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.