UNGMAMMA GALAN 2011

                                                          
Efter allt som hände trodde jag inte att jag skulle gå tillbaka, men efter mycket om och men är jag tillbaka och arbetar tillsammans med Fata som anordnar Ungmamma galan 2011. Det är ett arbete jag verkligen tror på och något jag är beredd att lägga ett antal timmar på i veckan (nu när sommarlovet snart är här). Tror det här arbetet kommer vara väldigt givande och något för mig att dra nytta utav även i framtiden, så nu börjar vi om på en ny kula med allt som ska göras inför den stora dagen. För ni kommer väl?

#1 - Anja - 17 & mamma!

Jag kommer. :D

#2 - KroonLundin ❤

Vad var det som hände ????Föresten ser jag fortfarande inte hela inläggen :/Kram

#3 - KroonLundin ❤

Jo jsut det blev det IKEA ?

Jag är JÄTTE SUGEN på att åka =)

#4 - Mallanmamma.se

Ja, det är inte klokt! Blir så sur på sånt. Förstår inte ens hur man kan själv som vän säga att man väljer bort någon annan för att man får barn?! Absurt bara. Overkligt.

man funderar hur personen blir den dagen själv får barn... Om den får andra tankar om andra mammor den själv har svikit?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.