LITE KORT OM DAGEN BARA...


Har haft fullt upp hela dagen, så har inte riktigt haft tid att blogga. Har varit med mamma och barnen en sväng och handlat lite mat. Fast för egen del blev det dock inte mat - utan lite nya filmer. Alva fick med sig en av de tre sista Barbie filmerna som var kvar, så nu återstår det bara två filmer innan hon har hela listan. Hon har med andra ord hållt sig nöjd och sysselsatt under hela kvällen.

Lite senare var vi även en sväng och kikade på Hemma kväll. Fick med mig två filmer därifrån och fixade medlemskort (vilket kan vara bra att ha) sedan kollde vi in den ny öppnade glassbaren Ben & Jerrys och fick med oss en glass att tugga på därifrån. Efter det åkte vi hem och jag klev av bussen vid centrum för att hämta upp mitt stora paket ifrån Bonti of Sweden.

Efter det har kvällen mesta dels bestått utav mys framför alla nya filmer, lite jobbsökande och lite tid framför alla hundratals mail i inkorgen. Nu är det snart dags att sova men innan dess har jag lite saker att hinna med på datorn för i morgon är det inplanerat att ta tag i allt pluggande.

SOVIT BORT HALVA DAGEN


Här hemma har vi sovit bort halva dagen, vilket egentligen inte är så bra. Har nämligen tusen saker som borde göras men som hela tiden skjuts upp. Har helt enkelt ingen ork till någonting nu när jag är sjuk. Dagarna består i princip utav att gå omkring i bara t-shirt och hosta, snora och prata som en kråka. För Alva är det i princip likadant bortsett ifrån att hon har lite mer energi och orkar busar runt.

Har därför inte gjort någonting speciellt alls i dag. Har tittat på TV och sovit i ett par timmar med Alva, suttit vid datorn och försökt göra lite nytta, ätit mat och babblat med mamma en massa om de senaste ifrån Loppi.se, resor, min flytt, komfirmationspresent till lillebrorsan m.m och suttit en bra stund och funderat på om jag ska hämta ut paketet som väntar på mig själv eller be pappa köra ner mig. Lite osäker nämligen på hur stort paketet är och om de är de paketet jag tror eller något annat.

De hela slutade dock med att jag inte hämtade paketet alls. Så de blir att åka ner med pappa i morgon och hämta de när han slutat jobbet. För när vi vaknade efter vår tupplur var klockan rätt mycket och mina föräldrar hade stuckit i väg med bilen till Biltema i Linköping. Nu har de dock kommit hem för någon timme sedan med en ny cykel till mamma och ett litet avslöjade om att de nästan fick med sig en cykel hem till Alva. Har faktiskt tittat och tänkt lite mer på det där med cykel och en ny barnvagn.. men det återstår och ser vad plånboken har att säga.

TÄVLING MED BIJOUTERIESTORE


                                          "Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om 5 vinster ifrån Bijouteriestore"

Nu har ni chansen att vara med och tävla om 5 vinster ifrån Bijouteriestore. Där hela 5 stycken vinnare har chansen att vinna hem ett utav smyckena på bilden.

Info om smyckena:
Vit hjärtformad ring med bling
Svartsilvrig ring
Svart hjärtformad ring med bling
Ring "guldkotten"
Svart armand "dubbelkulan"

En lott: Berätta i en kommentar varför just du ska vinna och vilket smycke du helst vill vinna och lämna namn, e-post och ev bloggadress i en kommentar.

Två lotter: Skriv upp dig till Bijouteriestore nyhetsbrev på hemsidan.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Fyra lotter: Lägg till mig på bloglovin så du inte missar andra spännande tävlingar, nyheter etc.

Tävlingen avslutas den 20 april 2011!

TÄVLA OM EN VALFRI ÄNGEL IFRÅN SILVERBITEN.SE

                                 
                                "Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om en valfri ängel ifrån Gili Design ifrån Silverbiten.se"

Nu har ni chansen att vara med och tävla om ett vackert handgjort halsband i form utav en silverängel med valfri smyckesten. Här kan du läsa mer om smycket och alla stenarnas egenskaper.

En lott: Berätta i en kommentar varför just du ska vinna och varför du är i behov av en ängel och lämna namn, e-post och ev bloggadress i en kommentar.

Två lotter: Gilla Silverbiten på facebook.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Fyra lotter: Lägg till mig på bloglovin så du inte missar andra spännande tävlingar, nyheter etc.

Tävlingen avslutas den 20 april 2011!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.