Mammasvardag

LITE KORT OM DAGEN BARA...


Har haft fullt upp hela dagen, så har inte riktigt haft tid att blogga. Har varit med mamma och barnen en sväng och handlat lite mat. Fast för egen del blev det dock inte mat - utan lite nya filmer. Alva fick med sig en av de tre sista Barbie filmerna som var kvar, så nu återstår det bara två filmer innan hon har hela listan. Hon har med andra ord hållt sig nöjd och sysselsatt under hela kvällen.

Lite senare var vi även en sväng och kikade på Hemma kväll. Fick med mig två filmer därifrån och fixade medlemskort (vilket kan vara bra att ha) sedan kollde vi in den ny öppnade glassbaren Ben & Jerrys och fick med oss en glass att tugga på därifrån. Efter det åkte vi hem och jag klev av bussen vid centrum för att hämta upp mitt stora paket ifrån Bonti of Sweden.

Efter det har kvällen mesta dels bestått utav mys framför alla nya filmer, lite jobbsökande och lite tid framför alla hundratals mail i inkorgen. Nu är det snart dags att sova men innan dess har jag lite saker att hinna med på datorn för i morgon är det inplanerat att ta tag i allt pluggande.

ÖNSKELISTA TILL ALVA


SOVIT BORT HALVA DAGEN

Här hemma har vi sovit bort halva dagen, vilket egentligen inte är så bra. Har nämligen tusen saker som borde göras men som hela tiden skjuts upp. Har helt enkelt ingen ork till någonting nu när jag är sjuk. Dagarna består i princip utav att gå omkring i bara t-shirt och hosta, snora och prata som en kråka. För Alva är det i princip likadant bortsett ifrån att hon har lite mer energi och orkar busar runt.

Har därför inte gjort någonting speciellt alls i dag. Har tittat på TV och sovit i ett par timmar med Alva, suttit vid datorn och försökt göra lite nytta, ätit mat och babblat med mamma en massa om de senaste ifrån Loppi.se, resor, min flytt, komfirmationspresent till lillebrorsan m.m och suttit en bra stund och funderat på om jag ska hämta ut paketet som väntar på mig själv eller be pappa köra ner mig. Lite osäker nämligen på hur stort paketet är och om de är de paketet jag tror eller något annat.

De hela slutade dock med att jag inte hämtade paketet alls. Så de blir att åka ner med pappa i morgon och hämta de när han slutat jobbet. För när vi vaknade efter vår tupplur var klockan rätt mycket och mina föräldrar hade stuckit i väg med bilen till Biltema i Linköping. Nu har de dock kommit hem för någon timme sedan med en ny cykel till mamma och ett litet avslöjade om att de nästan fick med sig en cykel hem till Alva. Har faktiskt tittat och tänkt lite mer på det där med cykel och en ny barnvagn.. men det återstår och ser vad plånboken har att säga.