MÅNDAGSLISTAN

Ny vecka och dags att skriva en peppande måndagslista precis som Jennyn med flera!

I dag, måndag, är jag glad för att...
Har världens bästa dotter – kärlek
Har 2 tävlingar igång och fler kommer – ni deltar väl?
Vi hade en toppen helg i Karlstad på Barmässan tillsammans med Loppi.se.
Det blev en hel del vår shopping till Alva i Karlstad.
Träffade en massa trevliga företag vilket alltid är lika trevligt.
Har fått en massa inspration, ideér och tankar inför framtida projekt.
Tankarna om en tjejkväll kvarstår, får se när det kan bokas in bara.

#1 - Madde

Wow det va ju en fin vinst, vart vann du den?

Jag tog bara upp bloggvinster nu men jag har faktiskt vunnit 10.000 kr på Ica Maxi, o sen har jag vunnit 6000/3000/1000 kr på det där tv hallå programmen som gick förut.

Det är ju inte fy skam det heller! :)

#2 - 已知 Mohammedi Al-debis™

Nu är dagens blogg avslutad!

Kolla om du vann eller inte..Det var superkul att du var med, så var med idag också om ca 1 timme och 30 minuter :DHa en bra dag!

#3 - 已知 Mohammedi Al-debis™

sv: Superkul att du är med och tävlar :D

Det är bara att hålla tummarna!Ha en bra dag!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.