SOVIT BORT HALVA DAGEN


Här hemma har vi sovit bort halva dagen, vilket egentligen inte är så bra. Har nämligen tusen saker som borde göras men som hela tiden skjuts upp. Har helt enkelt ingen ork till någonting nu när jag är sjuk. Dagarna består i princip utav att gå omkring i bara t-shirt och hosta, snora och prata som en kråka. För Alva är det i princip likadant bortsett ifrån att hon har lite mer energi och orkar busar runt.

Har därför inte gjort någonting speciellt alls i dag. Har tittat på TV och sovit i ett par timmar med Alva, suttit vid datorn och försökt göra lite nytta, ätit mat och babblat med mamma en massa om de senaste ifrån Loppi.se, resor, min flytt, komfirmationspresent till lillebrorsan m.m och suttit en bra stund och funderat på om jag ska hämta ut paketet som väntar på mig själv eller be pappa köra ner mig. Lite osäker nämligen på hur stort paketet är och om de är de paketet jag tror eller något annat.

De hela slutade dock med att jag inte hämtade paketet alls. Så de blir att åka ner med pappa i morgon och hämta de när han slutat jobbet. För när vi vaknade efter vår tupplur var klockan rätt mycket och mina föräldrar hade stuckit i väg med bilen till Biltema i Linköping. Nu har de dock kommit hem för någon timme sedan med en ny cykel till mamma och ett litet avslöjade om att de nästan fick med sig en cykel hem till Alva. Har faktiskt tittat och tänkt lite mer på det där med cykel och en ny barnvagn.. men det återstår och ser vad plånboken har att säga.
#1 - Emelie Johansson

behöver du en ny barnvagn till en 3åring??

(svara gärna till min mail)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.