TÄVLA OM EN VALFRI ÄNGEL IFRÅN SILVERBITEN.SE

                                 
                                "Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om en valfri ängel ifrån Gili Design ifrån Silverbiten.se"

Nu har ni chansen att vara med och tävla om ett vackert handgjort halsband i form utav en silverängel med valfri smyckesten. Här kan du läsa mer om smycket och alla stenarnas egenskaper.

En lott: Berätta i en kommentar varför just du ska vinna och varför du är i behov av en ängel och lämna namn, e-post och ev bloggadress i en kommentar.

Två lotter: Gilla Silverbiten på facebook.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Fyra lotter: Lägg till mig på bloglovin så du inte missar andra spännande tävlingar, nyheter etc.

Tävlingen avslutas den 20 april 2011!

#1 - Sandra - mamma till Molly

Jag är gärna med och tar 4 lotter!1. Skulle vilja vinna en ängel till min underbara svägerska. Den ängeln jag skulle vilja vinna är "Silverängel med Olivgrön Jade" just för att den stenen är Mars månadssten, den månaden som svägerskan är född. Läste att den skänker en inre stillhet, frid och harmoni men även trygghet, självtillit och stärker oberoende. Den lyfter fram och stärker de egenskaper man behöver för att förverkliga sina drömmar och nå sina mål.

Svägerskan har mycket att tänka på och tror den här ängeln kan få henne att komma till ro lite!2. Gillar på Facebook (Sandra Li)3. Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/march/angel-204.html4. Följer dig redan via Bloglovin! :)/Sandra

#2 - Cecilia

Denna ängel skulle jag behöva inför min kommande roll som lärare (vilka behöver tålamod och minskad stress mer än lärare i årskurs 0-6) och i min roll som studerande mamma skulle varken tålamod eller stressreducering sitta helt fel! http://silverbiten.shop.textalk.se/halsband-anglar-gili-design/silverangel-med-vit-howlit

#4 - Cecilia

prenumererar på bloglovin sen gammalt! ;)

#5 - Annelie M

En lott-Silverängel med Grön Aventurin. Vill vinna den till min dotter som älskar både grönt och änglar. Jag vill helt enkelt göra henne glad!

#6 - Madde

1.Jag är i behov av en ängel för att min sambo nästa vecka kommer lämna mig ensam med vår dotter under x antal månader för han ska till Ghana och ansöka om uppehållstillstånd (påtvingat av mig.verket) Han är vanligen min klippa så jag kan behöva all extra styrka både att klara mig ensam och utan min klippa.

2. Har gillat på FB Madelene ELisabeth Jacobsen

3. http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2011/march/tavla583.html

4. Har dig redan på bloglovin:)

#7 - Lili

1. Vill jättegärna ha detta smycket till min bästavän. Hon ställer alltid upp för mig när det är något eller när jag mår dåligt, hon förtjänar detta vackra ängel!!

#8 - Lili

2.har redan gillat Silverbiten på facebook med namn Lili Ying.#9 - Lili

3.har tipsat på min blogg:

http://gratishav.blogspot.com/2011/03/vinn-angel.html

#10 - Lili

4.Har följat dig på bloglovin,och blir jag nr72.

#11 - Christina

Hej! Vill vara med och tävla!Jag vill gärna vinna äger inget fint smycke just nu.Vill ha något att visa upp på min sons konfirmation.Har gillat på Fb.Har dig redan på blogglovin.3 lotter.

Christina Kaakinen

stina38_@hotmail.com

#12 - johanna

Jag skulle vilja vinna en ängel till min bästa vän som har det lite kämpigt med studier och jobb. Denne skulle påminna henne om att det alltid finns hopp och folk som står bakom henne.

Jag har tipsat;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/03/jag-tavlar-hos-en-mammas-vardag_30.html

#13 - Anna L

Vill ha en ängel som skyddar mig i alla lägenGilla redan på FB - Anna LundkvistHar tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/03/angel.htmlFöljer dig redan via bloglovin

#14 - Isabelle

En lott: Jag vill vinna för att sedan min mamma fick cancer har hon älskat änglar, och jag vill att hon ska ha en ängel som kan skydda henne.Två lotter: Gillar redan på fb (Isabelle Marie Flink)#15 - Lee

Jag vill vinna för att jag inga halsband jag vill använda

#16 - liselotte

Hej! Vill gärna vinna Silverängel med Röd Jaspis, tror den skulle hjälpa mig en hel del. Liselotte

#17 - Samantha - mamma till Ebba.

1. Jag vill vara med och jag tar alla lotter för största chans. Jag skulle vilja vinna för att jag länge önskat mig ett sådant underbart fint smycke men allra mest för att jag behöver avskräma negativa energier och släppa in det positiva som denna fina ängel utlovar. Jag har haft en tuff tid på sistone, två väldigt nära har dött inom loppet av en månad och annat som fått mig att nå botten. Jag skulle behöva en beskyddande ängel just nu som stärker mig och får mig att se det ljusa istället för det mörka.2. Jag gillar redan på facebook - Samantha Blom3. Jag har tipsat på min blogg: http://ebbaojag.blogg.se/tavlingsblogg/2011/march/valfri-angel-fran-silverbitense.html#comment4. Jag följer dig redan på bloglovin sen en tid tillbaka, hoppas det går bra ändå? :)Kram Samantha.

#18 - Anja - 17 & mamma!

1. Jag skulle vilja vinna en ängel för att ge min dotter i doppresent, så hon har en skyddsängel runt halsen hela tiden! :) Skulle vara den perfekta presenten till henne!

2. Gillar på facebook. (Anja Håkanson)

3. Har länkat här: http://anjatavlar.blogspot.com/2011/03/silverangel.html.

4. Följer redan dig via bloglovin sen länge tbx. :)anjahakanson@hotmail.com

#20 - Fru P

Jag är med och vill vinna den fina vita ringen med bling!!

#21 - bitskemma

1: jag skulle verkligen vilja ha en sån där ljuvlig ängel;)min dotter älskar att pilla på mina halsband och den ringen jag har runt halsen nu har börjat bli helt förstörd- denna underbara ängel e inte bara vacker utan har oxå en ring som små babyfingrar kan pilla på;)

länkade i min blogg http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2011/03/silverbiten20april.html

#22 - Ingrid

Jag är väldigt gärna med och tävlar med 4 lotter :)1. Jag skulle vilja vinna ängeln med rosenkvarts till min underbara mamma! Hon har haft det svårt med sin långtidssjukskrivning för depression de senaste 7 åren. Hon skulle verkligen behöva en ängel som ser över henne och för in lite positiv energi i hennes liv! Vi tror båda starkt på änglar och stenars krafter. Såhär står det om rosenkvarts: "Rosenkvarts har en lugnande, renande och helande energi som ger känslomässig lindring. Den löser upp negativitet och återskapar din tilltro till den samma livskraften: kärleken. Den gör dig mer mottaglig för skönhet i alla former och hjälper dig återskapa harmoni i sinne och känslor efter omskakande och kaosartade situationer och att hela hjärtefrågor."2. Jag gillar redan silverbiten på FB (Ingrid Sahlqvist).3. http://p0llys.blogg.se/2011/april/jag-tavlar-om-en-valfri-angel-fran-silverbite-1.html4. Jag är nu följare nr 73 på bloglovin.Kram, Ingrid

#23 - lovisa

jag är med! jag skulle vilja vinna denna för att min kompis som har en sjukdom fyller snart år & det skulle vart en jättebra present till henne :)jag gillar på facebook vid namn "lovisa blomgren"har länkat här: http://gnugge.blogg.se/2011/april/tavling.html#commentla även till dig på bloglovin!kram, ta hand om dig :)

#24 - Linda

Jag vill gärna vara med! Tävlar med 3 lotter.1. Motivering: Med en ängel vid mitt hjärta

Känner jag ingen smärta2. Gillar på facebook (Linda Hedberg)3. Har länkat: http://towinornot.blogg.se/2011/april/angel.html

#25 - Debbie- Mamma till Maximilian

1. Jag är med och tävlar! :)

Jag vill vinna en ängel till min mamma! Hennes hus brann ner fullständigt för lite sen och hon förlorade hela sitt hem. Hon skulle behöva en fin ängel! Det hade varit en jättefin present till henne! :)

#26 - Debbie- Mamma till Maximilian

2. Jag gillar på facebook (debora persson)

#28 - Debbie- Mamma till Maximilian

4. Jag följer redan på bloglovin sen innan så har ingen koll på vilket följarnummer jag har

#29 - Andrea

Jag är med och jag tar fyra lotter.Lott 1: Jag tycker att änglarna är underbara och skulle egentligen vilja ha en till mig själv, men om jag vann skulle jag ge ängeln med en bergskristall till svärmor som älskar änglar och inte är riktigt frisk, hon skulle behöva kraft och lite uppmuntran i sin vardag och jag vet att hon skulle bli jätteglad :)Lott 2: Jag gillar på Facebook, Andrea Sandell Svensson.Lott 3: http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/april/jag-tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om-en-va.htmlLott 4: Jag följer dig redan på Bloglovin' :)Ha en fortsatt trevlig helg! :)

#30 - Carola L

Jag är i behov av en ängel eftersom mars var en helvetesmånad för mig, två dödsfall av nära personer, en var brukaren jag jobbade hos vilket även innebar att jag förlorade jobbetGillar på FB Carola LindLänk: http://mammamuh.blogg.se/2011/march/bloggtavlingar-i-april.htmlFöljer redan på BL

#31 - Kicki

Hej

Jag är jättegärna med och tävlar.Lott 1: Jag tycker att ängel smyckena är helt underbart vackra. Om jag vann skulle jag ge det till mig själv och jag skulle välja "Ängeln Med Rosa Aventurin". Jag skulle behöva ha ett smycke som fick bort allt negativt som har inträffat dem sista 3 åren då först min mamma som hade cancer blev sjuk och avled och i samma veva så fick min dotter cancer och var gravid. Det har varit 3 hemska år med en massa negativ energi omkring oss. Jag skulle behöva få lite positiv energi och få bort all negativ energi som finns omkring oss.Lott 2. Jag gillar på FaceBook- Kristina Carlsson

http://www.facebook.com/pages/Silverbitense/176037750448?ref=tsLott 3: Har såklart länkat:http://mormorkicki.blogspot.com/2011/04/tavla-om-en-angel.htmlLott 4: Jag följer dig på bloglovin och fick nr. 76MVH Kicki och ha en trevlig helg!

nathalie0762@gmail.com

http://mormorkicki.blogspot.com

#32 - Emely

Jag tävlar om en lott och vill vinna för att det har varit en ganska svår tid för mig och min familj. När jag tänker på änglar, tänker jag på min pappa och mormor uppe i himlen. Med en ängel runt halsen, blir jag alltid påmind om att änglarna hjälper oss när vi ber om det. Ha en bra dag!

#33 - Catharina

Jag är gärna med och tar såklart fyra lotter.Lott 1: Om jag vann så skulle jag önska ängeln med bergskristaller. Jag har varit med om så otroligt mycket de senaste 3 åren då jag drabbades av bröstcancer och sen dess fått gå igenom en hel del operationer. Jag behöver en ängel som beskyddar mig så att jag förhoppningsvis slipper genomgå fler tuffa sjukdomar och operationer!Lott 2: Gillar på Facebook, Catharina KarlssonLott 3: Länkar:http://charmtrolletsmammatavlar.blogspot.com/2011/04/tavlar-om-en-valfri-angel.htmlLott 4: Följer dig på Bloglovin och fick nummer 78Hälsningar Catharina

#34 - Jessika

Ja e me o tävlar !! ;DJa skulle vilja vinna ängeln - Silverängel med RosenkvartsNär jag läser beskrivningen om just denna ängel känner jag att de e precis va ja behöver.. Mitt liv e just nu ganska rörigt, och jag känner att jag behöver få ordning på en del o ta mej upp för backarna igen.. Jag tror på de här, ja känner att ja kan behöva en hjälpande ängel...

#35 - J o H a N N a - alltid tävlingar igång!

1. jag skulle verkligen vilja vinna en ängel. jag är i behov av en skyddsängel som skyddar mej från allt ont och ger mej styrka till att orka igenom allting negativt... livet är jue som en bergodalbana :) och jag tycker jag är värd att vinna en ängel för att jag är så duktig just nu. pluggar samtidigt som jag jobbar och har nyss börjat träna för att gå ner i vikt...

2.gillar på fb - johanna hellberg

3. http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/april/angel.html#comment

4. följer dej redan på bloglovin :)

#36 - jenn

Jag vill vadigt garna vara med! Jag behover verkligen en angel just nu! Jag har desverre ingen familj annat an mina 2 barn. Normalt kanns det inte sa mycket da jag har manga goda venner, men da jag ska gifta mig i sommar, har jag konstant blivit pamind om det nar folk fragar om det ar min pappa som ska leda mig upp i kyrkan osv!

Jag ser fram emot att starta ett nytt liv med min alskade och vara barn och skulle tycka det var hrligt at vinna denna sota angel somen symbol pa en battre framtid! Den skulle dessutom se fin ut till min nyinkoppta brud klanning!

Jag har gillat pa FB (Maria Williams) och lankat:

http://barbados.blogg.se/2011/april/20-april-silverbiten.html

#37 - johanna

Jag skulle vilja vinna "Silverängel med Blå Howlit"Förutom att den är fantastiskt fin skulle jag just nu behöva lite extrahjälp att balansera upp mina energier och få mig att se lite mer positivt på livet och allt underbart som trots allt finns runt mig!Jag gillar silverbiten på fb

Jag har skickat mail till vänner

Jag har lagt till dig på bloglovinNu hoppas jag på att turen är med mig...

#39 - NIna Ortenlöf

1.Jag skulle vilja vinna en ängel till min mamma för att hon är helt underbar och jag älskar henne. Hon ställer upp i vått och torrt.

2.Jag gillar silverbiten på facebook

3.http://ninasvardagstankar.blogspot.com/2011/04/tavling-hos-mammasvardag.html har länkat

4. har lagt till dig på bloglovin.

#40 - Linda

Hej!Världen är full av människor som behöver en skyddsängel, jag är dessvärre en av dom.

Hade en lyckoamulett runt halsen i flera år, men den har dessvärre försvunnit. Kanske låter helt knäpp nu, men saknaden efter den är enorm. Har alltid trott att man kan ha ngt med sig som ger ett visst skydd, ngt som gör en starkare.Har tyvärr inte hittat ngt som gett mig denna känsla igen.

Har sett dessa änglar tidigare, men inte haft råd att köpa en..Som sjukskriven och ensamstående mamma måste man hålla i varenda slant som man har.

Man kan inte unna sig det minsta och man prioriterar helt klart barnen först.Har psykisk ohälsa och föra veckan fick jag veta att jag har en kronisk skada på vänstra sida av hjärnan. Blodflödet fungerar inte som det ska, vilket orsakar en hel del problem..Ligger i tvist med försäkringskassan, går hos psykologer mm.Ärligt talat så vill man bara ge upp i bland, för att allt är så jobbigt.

Men jag kämpar på, att jag har en underbar som gör allt så mycket enklare!Men känner att jag skulle vilja ha en ny lyckobringare runt min hals, ngt som gör att man känner sig tryggare. Tror att denna ängeln skulle passa mig riktigt bra.Så därför är jag gärna med och tävlar med 4 stycken lotter.Linda Ohlsson på facebookBlogglänk :

http://blandadetavlingar.blogspot.com/2011/04/tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om-en.html

#41 - Annika

Skulle vilja ha en ängel som minne av min kära katt som gick bort alldeles nyss.

Gillar Silverbiten.se på Facebook (Mathiasson)

Har länkat: http://pyretpepsi.blogg.se/competes/2011/april/110420-tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om-1.html

Lagt till dig på bloglovin redan.

#42 - Malin

Jag är med och tävlar med en lott och vill vinna en ängel så att jag kan ge den till min mamma som är en ängel i min vardag :)

#43 - Sofie Lindholm

Jag är med och tävlar.

Lott 1. Älskar änglasmycken dà de ger en sorts frid inom mig. Har haft en rätt taskig vinter och behöver peppas upp lite grann känner jag. Föll verkligen för detta fina smycke och om jag har tur skulle jag vilja vinna Silverängeln turkos

#44 - Sofie Lindholm

Har gillat pà facebook (Sofie Lindholm)

#45 - Sofie Lindholm

Följer dig pà blogglovin med nr 84

#46 - Annika

Min morfar jag saknar honom jätte mycket! Han dog då jag var 7 år, och nu är jag snart 18 år.. Så jag har inga minnen nästan alls, men om jag skulle ha ett halsband med en ängel på.. skulle det kännas som att han är med mig hela tiden.2 lotter: jag gillar redan den sidan :)

#47 - Annica

Vissa stunder så känner jag mig så ensam, tittar ibland upp mot kvällshimlen för att se stjärnor men vissa dagar så är det mulet så man inte kan se dem. Så för att tänka på min far så vill jag ha ett halsband som jag kan hålla i när jag känner mig ensam och tänka på honom.Gillar även på facebook Annica Nilsson. Så 2 lotter.

#48 - helene ljungberg

jag har gillat på fb

önskar vinna pga behöver en skyddsängel nu när mitt liv är så skört har en svår psykisk sjukdom som jag brottas dagligen med kanske jag kunde bli lite piggare av en fin vänlig ängel runt min hals.

kram!

#49 - Hilda

gillar på facebook och jag skulle gärna vilja ha en ängel som symboliserar trygghet för mig eftersom jag förlorade min mamma när ja va 6 i en bilolycka.:/

#50 - Isabelle

1. Jag vill vinna för att sedan min mamma drabbades av cancer har hon trott på änglar. Hon fick tbx cancern i somras och jag vill att hon ska ha en ängel som kan skydda henne.2. Gillar på fb (Isabelle Marie Flink)

#51 - karro

2 lotter till mig, har gillatpå fb.Jag tycker jag skulle förtjäna en liten ängel, som kanske kan bringa mig lite tur här i livet och påminna om vad som egentligen är viktigt.

#52 - Linnea Sjöström

Jag är jättegärna med! 4 lotter:) Håller tummarna.1. Jag skulle vilja vinna och behöver en ängel som ett litet "skydd" ibland. Har länge tyckt änglar varit vackra smycken. När jag är ledsen och rädd, skulle jag bära detta vackra smycke, som en liten trygghet/ ett skydd. Svårt att förklara. Men har länge önskat mig en sådan :)2. Gillar på facebook (Linnea Sjöström)3. Har bloggat: http://linneatavlar.blogg.se/2011/april/tavling-hos-mammasvardag.html#comment4. Jag följer dig via bloglovin, blev följare nummer 85

#53 - Cattis

jag är med!lott 1 jag skulle vilja vinna en ängel och ge till min syster som har haft det väldigt svårt en tid men äntligen börjar få det bättre! tycker hon är värd det!!lott 2 gillar på fb (catharina ottosson)lott 3 http://iseeuglypeople.blogg.se/jagvillvinna/2011/april/20-april-silverbiten.html

#54 - Andrea

En korrekt länk för lott 3, den andra funkar inte på grund av fel hos blogg.se - denna ligger på ny domän:

http://tavling.frusvensson.se/2011/april/jag-tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om-en-va.htmlNu håller jag tummarna för svärmor. Ha en trevlig kväll!

#55 - isabell

jag skulle vilja vinna Silverängel med Bergskristall till min pojkvän som far utomlands i tre månader i mitten av maj.

eftersom min månadssten är just bergskristall skulle det vara fint att få vara en bit runt hans hals när han reser runt.

vi firar dessutom ett år den 3 maj! :)jag har dig även tillagd på bloglovin!

#56 - Linda

Märkte att min länk inte var riktigt som den skulle, så gjorde om den helt enkelt :)http://blandadetavlingar.blogspot.com/2011/04/tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om-en.html

#57 - Caroline L

Tar en lott! Är följare, men man lär väl ta allt i rätt ordning:) Vill vinna en ängel med rosenkvarts till mig själv. Behöver stenens positiva energier och tycker att det är ett väldigt snyggt smycke.

#58 - Viktoria

Hejsan! Jag är gärna med och tävlar med fyra lotter!1 Lott: Jag skulle vilja vinna Silverängel med Lavendelmarmor för att jag hade en silverängel för någon månad sedan som lossnade från halsen och jag hittade aldrig på den igen. Denna ängel har Tredje ögat som ena chakran och jag har alltid jätteont i huvudet. Den förra ängeln hjälpte mig verkligen och stärkte mig. Hoppas denna kan göra det samma.2 Lotter: Gillar sedan tidigare. (Viktoria Cieplik)3 Lotter: http://imtoooldforthisshittavlar.blogg.se/2011/april/tavling-hos-sanna.html4 Lotter: Jag har lagt till dig på Bloglovin. Blev din 88 eller 89 Prenumerant. Glömde titta ordentligt (:Hoppas på tur! Kraaam!

#59 - favolosa

1. Jag skulle vilja vinna en Silverängel med Vit Howlit därför att den ökar tålamod, stärker positiva egenskaper och motverkar de negativa. Därför att jag tyvärr är lik min far (som inte direkt är gjord av pappamaterial) i temperamentet och skulle behöva en skyddängel som hjälper mig att bli mer lik min änglamamma istället!2. http://favolosa.blogg.se/2011/april/hos-sanna.html

#60 - Pia

Hejsan, vill gärna delta i din tävling om en fin silverängel.Är själv i behov av en hjälpande ängel som kan ge mej extra energi.Gillar den energigivande - Silverängel med Bild/Landskaps Jaspis.

Deltar med 1 lott./ Pia

bakformen2gmail.com

#61 - Elin

Hej!Jag är inte behov av ängel utan jag skulle ge bort den till en gravid vän som haft det väldigt tufft. Tror den skulle ge henne lite ljus i tunneln. <3Tack för en bra blogg.

#62 - J

jag är med skulle vilja vinna silverängel med rosenkvast .Till mig själv som ger mig styrka.

#63 - care69

1: Silverängel med Grön Aventurin blir mitt val och den skulle min dotter få nu då hon står i startgropen inför sitt yrkesval. Hoppas hon når sina mål! Denna kan ge styrka på vägen.

2: C Regn

3: http://care69.blogspot.com/2011/04/20-april-vinn-en-silverangel_10.html

4: Är redan följare.

#64 - Carola L

Länken är flyttad hit: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/april/silverangel.htmleftersom det tidigare inlägget bara tog bort länkarna hela tiden

#65 - Natalie

Självklart gillar jag dem på facebook!

Jag fullkomligt älskar dessa änglarna, dem är så fina, spec med deras budskap.Jag skulle vilja vinna Silverängel med Hematit till en av mina allra bästa vänner!

Att denna ängeln förmedlar lugn, uthållighet, styrka och mod är något så fint som hon verkligen behöver i nuläget, att hon som ängeln säger ska veta att inget stoppar henne i livet utom henne själv.

Att denna ängeln ska finnas runt hennes hals och hjälpa henne att nå sitt mål i livet är något så stort jag hade velat ge henne.

#66 - Annica

Jag skulle så gärna vilja vinna en ängel med rosa aventurin. Min svärmor gick bort för 2 månader sen i cancer och hon älskade båda änglar (hade flera tusen änglar hemma) och hon älskade även rosa. Den ängeln skulle göra at jag bar på mig något som symboliserade henne. Ängels skulle oxå få symbolisera alla mina nära och kära som kämpar med diverse jobbiga sjukdomar.

#67 - Annica

Gillar på FB, Annica Sellström

#69 - Annica

Följer dig nu och fick nummer 92

#70 - Sandra

Jag har efter års av kämpande mot alkoholens demoner äntligen tagit steget mot ett hälsosammare och nyktert liv. Det är skitsvårt. Jag kämpar varje dag. För varje dag någon gång under dagen tänker jag på alkohol. Jag har varit nykter i 3 månader nu och det blir inte lättare med tiden. Men jag kämpar ändå.

Jag skulle behöva en liten skyddsängel att ha runt halsen som en påminnelse om den resan jag har kvar att göra.Länkat: http://tavlingartavlingar.bloggsida.se/okategoriserad/tavlingar-i-massor-2och gillat på facebook

#71 - helena

jag är gärna med :)

1. Det är mycket som händer i en tonåringsliv, både härliga och hemska saker. Skulle vara skönt att ha en skyddsängel, för att göra rätt beslut och minska på de hemska sakerna.

2. gillar på fb (Helena Eklund)

3. http://hellavixx.devote.se/blogs/9455578/aengel.htm

4. följer dig nu via bloglovin', nr 96.kram Helena :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.