TÄVLING MED BIJOUTERIESTORE


                                          "Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om 5 vinster ifrån Bijouteriestore"

Nu har ni chansen att vara med och tävla om 5 vinster ifrån Bijouteriestore. Där hela 5 stycken vinnare har chansen att vinna hem ett utav smyckena på bilden.

Info om smyckena:
Vit hjärtformad ring med bling
Svartsilvrig ring
Svart hjärtformad ring med bling
Ring "guldkotten"
Svart armand "dubbelkulan"

En lott: Berätta i en kommentar varför just du ska vinna och vilket smycke du helst vill vinna och lämna namn, e-post och ev bloggadress i en kommentar.

Två lotter: Skriv upp dig till Bijouteriestore nyhetsbrev på hemsidan.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Fyra lotter: Lägg till mig på bloglovin så du inte missar andra spännande tävlingar, nyheter etc.

Tävlingen avslutas den 20 april 2011!
#1 - Cecilia

Jag skulle helst vilja vinna armbandet! Det skulle bli den perfekta helt apropå "att du är världens bästa som alltid ställer upp och hjälper till" presenten till min svärmor, som verkligen stormälskar armband.. och har ställt upp massa med barnvakt under våren då jag pluggat heltid och Emma inte fått dagisplats förens nu!

#2 - Cecilia

Fixat nyhetsbrevet!

#4 - Cecilia

lagt till på bloglovin för längesen!

#5 - linn

fint :)

#6 - Lili

1.Jag är med. jag skulle vilja vinna Vit hjärtformad ring med bling,jag gillar hjärtform och bling!den ringen är perfekt fin!jag borde vinna för jag äger faktiskt inga ringar mera än förlovningsringen.

#7 - Lili

2.har anmält mig till Bijouteriestore nyhetsbrev med email:

he-jasmine@163.com

#8 - Lili

3.har tipsat på min blogg:

http://gratishav.blogspot.com/2011/03/vinn-smycke_6579.html

#9 - Lili

4.har redan följat dig på bloglovin ,det nr blev 72,sade det förra gången.

#10 - Samantha - mamma till Ebba.

Hej! Jag vill vara med och väljer 4 lotter.1. Jag skulle vilja vinna Svartsilvrig ring! Jag har fleeeera gånger varit med och tävlat om 1 av dom 5 underbart fina smyckena, men jag har aldrig haft turen på min sida, tyvärr. Och jag skulle bli såå lycklig om jag vann, det skulle bli en tidig födelsedagspresent till mig eftersom jag fyller den 4 maj och det skulle även bli en fin "belöning" för mig för att jag får ta ut min tandställning den 21 april. :) min mail: jaghetersamantha@hotmail.com2. Jag har skrivit upp mig på nyhetsbrevet.3. Jag har länkat här: http://ebbaojag.blogg.se/tavlingsblogg/2011/march/5-smycken-fran-bijouteriestore.html#comment4. Jag har dig redan på bloglovin sen en tid tillbaka, så vet inte vilket följe nummer jag blev, hoppas det går ändå!Kram :)

#11 - johanna

Jag skulle vilja tävla om den svarta hjärtformade ringen då jag får otrevligt fula händer av mitt jobb, och med ring på dras uppmärksamheten till den och inte till sönderskrapad hud.Jag har länkat;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/03/jag-tavlar-hos-en-mammas-vardag_8971.html

#12 - vill ha ! :D

jag är med ! :D

jag skulle vilja vinna den guldiga ringen ! om jag har turen & vinner ! :)

/ nathalie 13 år.

#13 - Fru P

Jag är med, och vill vinna den fina vita ringen med bling :)

#14 - bitskemma

jag vill vara med=)

jag skulle vilja vinna guldkotten=))varför? jag behöver verkligen lite nya smycken och denna vore kanonfin på mitt finger;)

har länkat på min blogg http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2011/03/smycken20april.html

=))

#15 - BoNiiiTa ( Mamma Till Emilio )

=D

#16 - Johanna - mamma till Leia

Jag skulle helst vilja vinna den vita ringen för den skulle vara så snygg i sommar när man är sådär härligt brunbränd och vitt får en att se extra brun och fräsch ut! :)

#17 - Linda

Jag vill vara med, med två lotter :)1. Jag skulle vilja vinna den svartsilvriga ringen, den som är längst till höger på bilden. Tycker att den är så himla fin och stilren, samtidigt som storleken gör att den väcker uppmärksamhet :)2. Har länkat till tävlingen här: http://towinornot.blogg.se/2011/april/valfritt-smycke.html

#18 - Linda Fransson

Hejsan!!=)Tävlar med hela FYRA lotter, haha! ;)Jag tycker att jag ska få finna den hjärtformade VITA ringen, då jag tävlat om den över 10 gånger nu hos olika bloggar, utan att en enda gång vunnit!! Antar att tävlarantalet varit stort och min otur ännu större! ;) Tycker den är såå fin och skulle bli så glad om den kunde pryda mitt finger i sommar!!Har börjat följa din blogg på bloglovin och även anmält mig till deras nyhetsbrev (Lindizz_f@hotmail.com)Har länkat tävlingen här och hemsidan smyckena kommer ifrån. Inlägget finner du här:http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/april/20-april-vinn-och-tavla-om-5-vinster.htmlhåller tummarna!!

#20 - sanna

1; jag tycker att jag borde vinna för att jag har tävlat om den silvriga ringen med svart sten i förut och jag vill jätte gärna ha den, och jag har även inte så många ringar och försöker hitta en bra ring som passar mig, hoppas verkligen att jag vinner den!

#21 - Annika

Hej i kvällen, tar gärna en chans att bli blingad hos dig.

Har lagt till dig på bloglovin.

Anmält mig till nyhetsbrev hos Bijouteriestore och

länkat: http://pyretpepsi.blogg.se/competes/2011/april/110420-tavlar-hos-mammasvardagbloggse-om.html

#22 - Linda

Klart man är med, vill supergärna vinna den vita ringen. Jag har varit med i tävlingen om just den ringen på säkert femton olika bloggar nu, och vinner ALDRIG. Vill ju så gärna ha den! Pleease haha. Den är ju så snygg! :)Länkar här: http://dagsattvinna.blogg.se/2011/april/vinn-smycken-avslutas-204.html

#23 - Lisa

Hej!

Ja har ingen blogg att länka dig på men om ja hade en så skulle ja gärna göra det såklart! :)

Ja är en glad tjej på 14 vårar som är galen i smycken! Blir lite avundsjuk när ja ser andra som har söta fina ringar som ja inte har kunnat köpa. Så ja skulle vilja vinna den svartsilvriga ringen för att den är jättefin och ja skulle vilja känna mig riktigt fin någon gång.<3

I sommar skulle det vara fint att ha många ringar när man är brun och solen skiner skönt. :)

Kramar!

Mvh Lisa Backman

Mail: liten_gullig_sko@hotmail.com

#24 - Annika

Jag skulle helst vilja vinna Svartsilvrig ring, jag ÄSLKAR ringar! Och jag älskar Bijouteriestores smycken, såklart ringarna då <3 Men! Då jag bor i Finland, kan jag inte beställa smycken därifrån ;'/2 lotter: jag skrev upp mig till nyhetsbrevet :)

#25 - Isabelle

Jag vill vinna den vita hjärtringen för att den är sååå snygg och så har jag länge tänkt köpa den.

#26 - karro

2 lotter till mig, har anmält mig till nyhetsbrevet :)Jag vill vinna den ur snygga vita hjärt ringen, för den skulle matcha snyggt med mitt övriga bling på fingrarna :)

#27 - Linnea Sjöström

Jag är jättegärna med! 4 Lotter :) Håller tummarna.1. Jag skulle vilja vinna det vita hjärtat. Min närmaste vän älskar detta smycke vet jag. Hon ställer alltid upp för mig och hjälper mig när något är på tok eller när jag mår dåligt. Skulle vilja vinna denna ring så jag kan ge den åt henne, för att visa min uppskattning, hur mycket hon e värd för mig :)2. Är anmäld till nyhetsbrevet (linnea sjöström)3. Har länkat här: http://linneatavlar.blogg.se/2011/april/tavling-hos-mammasvardag-1.html#comment4. Följer dig redan via bloglovin (följare nr 85)

#28 - Jenny

jag skulle helst vinna "Vit hjärtformad ring med bling"

#29 - Emma

Hej!

Jag är med har anmält mig till deras nyhetsbrev och även länkat på min blogghttp://princessemma.blogg.se/princessemmatavlar/2011/april/smycken-fran-bijouteriestore.html#commentOm jag vann så skulle jag vilja ha den svarta hjärt ringen :)

#30 - Isabell

Jag skulle vilja vinna den svartsilvriga ringen! Varför? För att jag varit med i huuur många tävlingar som helst och tävlat om just den, men aldrig vunnit. Trägen vinner? Det bestämmer du. ;)

#31 - Caroline Hiltquist

Jag är jätte gärna med och tävlar om guldklotet (ringen)

Det var något av det snyggaste jag någonsin sett!

#32 - Caroline Hultquist

Min 2:a lott. har lagt till dig på bloglovin och fick nummer :86

#33 - tessan

lott 1: jag är med o tävlar, jag vill vinna ringen med guldkotten, den var ju superfin =)lott 2: har anmält mej till nyhetsbrevetlott 3:http://ericasmamma.blogg.se/2011/april/tavling-smycken.html

#34 - Miranda

jag skulle jättegärna vilja vinna ringen guldkotten! :D den är verkligen jättefin, har länge velat ha en sån, skulle bli jätteglad om jag vann!

#35 - Nelly M

Jag är med och tävlar! :)

Om jag vinner så skulle jag vilja ha "Svartsilvrig ring" då den prickade in min stil! Jag gillar ringen då den ger ett klassiskt och stilrent intryck på mig, samtidigt som den är väldigt bohemisk, och det gillar jag verkligen då det är riktigt inne i vår! :)

- Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

- Jag har mailat dig och några vänner!

- Jag har lagt till dig på bloglovin, jag vart prenumerant nummer 87! =)

#36 - Jasmine

Jag e me :) 2 lott!! Vill vinna: Armbandet till min syster. De e fint och hon skulle bli glad.

kramar

#37 - Tove

Skulle vilja vinna "svart hjärtformad ring med bling".. fruktansvärd söt och en grym täckmantel till mina fingrar som lätt skulle kunna tas för små goa prinskorvar!2 lotter eftersom jag har anmält mig till nyhetsbrevet! ;)

#38 - sara

Jag är med. Skulle verkligen vilja vara med och vinna ett smycke till min kära mamma som fyller år snart!

#39 - care69

1: Den vita ringen vore kanonfin i sommar när man blir brun, den skulle jag och min dotter kunna samsas om.

2: care69(at)live.se

3: http://care69.blogspot.com/2011/04/20-april-vinn-smycken.html

4: Är redan följare

#40 - Ida

Jag vill ha guldkotten, för jag vill ha ringar.. men har inte riktigt vågat köpa någon än.. men denna är jättefin, min kompis hade en sån och den var jättefin, så det hade varit jättbra! :)

#41 - J o H a N N a - alltid tävlingar igång!

jag vill vinna för jag äger ingen ring mera än min förlovningsring så skulle va kul med lite omväxling :)jag skulle vilja det vita hjärtat med bling bling eller den svarta stilrena ringen som är sist på bilden :)2. lagt till mej med samma email som ovan

3. länkat här: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/april/ringar-1.html#comment

#42 - sara=)

jag är med! jag skulle vilja vinna den snygga svarta ringen för att jag aldrig har vunnit en bloggtävling, även om jag har varit med i väldigt många. Jag fyller snart år så jag tycker det skulle vara en fin present:)PS, jag gillar verkligen din blogg!

#43 - Sofie

Jag är med och tar 4 lotterLott 1. Guldkotten är min stora favorit. Har länge spanat pà denna och hoppas nu att den blir min. Mycket vacker

#44 - Sofie

Lott 2. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet

#46 - Sofie

Lott 4. Följer pà bloglovin som nr 93

#47 - Jeanette

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja vinna "silvrig ring".Ha en fortsatt härlig helg

#48 - Zandra S

Jag vill jättegärna vara med och tävla!=)Skulle helst vilja vinna det svarta hjärtanet, för det var otroligt fint!!:)

#49 - Zandra S

2:a LOTTEN:Har skrivit upp mig för nyhetsbrev:)

#50 - Zandra S

3:e LOTTEN:Länkat på min blogg här: http://valkommenhemtillzandra.blogg.se/2011/april/tavling-95.html#comment

#51 - Zandra S

4:e LOTTEN:Lagt till dig på bloglovin:)

Såhär står det under din bild på min sida:

Prenumeranter: 93

Placering: #6268 i Alla, #96 i Föräldraskap

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.