LITE KORT OM DAGEN BARA...


Har haft fullt upp hela dagen, så har inte riktigt haft tid att blogga. Har varit med mamma och barnen en sväng och handlat lite mat. Fast för egen del blev det dock inte mat - utan lite nya filmer. Alva fick med sig en av de tre sista Barbie filmerna som var kvar, så nu återstår det bara två filmer innan hon har hela listan. Hon har med andra ord hållt sig nöjd och sysselsatt under hela kvällen.

Lite senare var vi även en sväng och kikade på Hemma kväll. Fick med mig två filmer därifrån och fixade medlemskort (vilket kan vara bra att ha) sedan kollde vi in den ny öppnade glassbaren Ben & Jerrys och fick med oss en glass att tugga på därifrån. Efter det åkte vi hem och jag klev av bussen vid centrum för att hämta upp mitt stora paket ifrån Bonti of Sweden.

Efter det har kvällen mesta dels bestått utav mys framför alla nya filmer, lite jobbsökande och lite tid framför alla hundratals mail i inkorgen. Nu är det snart dags att sova men innan dess har jag lite saker att hinna med på datorn för i morgon är det inplanerat att ta tag i allt pluggande.

Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Låter som att du haft en trevlig dag! :)

Vad gott med Ben & Jerrys! Synd att jag är lite känslig mot glass bara.. annars hade det varit riktigt nice med en glass nu! :D

2011-04-01 @ 00:30:58 / http://adaras.se
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

sv: nej min kille är yngre. ;) Det skiljer två och ett halvt år mellan oss. :)Men jag känner mig aldrig äldre än honom, haha.

2011-04-01 @ 00:40:37 / http://adaras.se
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

sv: vad kul att du gillade teckningen! :D Det värmer! :) jag har skickat den till henne, så får se om hon sätter upp den. ;)

2011-04-01 @ 20:37:13 / http://adaras.se
Postat av: Sandra

Åh vilken fin bild. Saknar faktiskt den lilla busungen massor :( <3

2011-04-03 @ 22:40:37 / http://inmyworld.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: