EN NY BARNKANAL TILL SVERIGE!


Alva tittar ofta på Playhouse Disney, men nu har jag fått förhandsinformation om att den populära barnkanalen BBC Cbeebies ifrån Storbritannien kommer hit med premiär den 1 juni.

Den nya kanalen är inriktad på barn i mellan åldrarna noll till sex år och kommer att sända varje dag i två- tre timmarsblock mellan kl. 6:30–9:30 och 15:30 -18:30. Programmen kommer givetvis dubbas till svenska, norska och danska och kommer dessutom att vara tillgängliga i Finland på originalspråket, engelska. Innehållet är av klassisk BBC-kvalitét: underhållande och utvecklande.

Det första programmet ut i juni är Nina och Neuronerna – ett vetenskapsprogram tillägnat barn mellan fyra och sex år. Här får barnen chansen att följa med på upptäcktsfärd tillsammans med Nina och lära sig om vetenskapens spännande värld.  Programmet utspelar sig i Ninas verkstad där hon, med hjälp av sina pålitliga animerade neuroner som baseras på de fem sinnena, på ett roligt och praktiskt sätt visar hur vetenskap förenklar våra liv varje dag. Det här programmet är för övrigt något jag tror min lilla dam här hemma kommer uppskatta, eftersom hon redan tycker om Händige Manny, Byggare Bob, Musse Piggs klubbhus etc. som är liknade program där hon får chansen att lära sig något.


Missa inte att inom kort dyker en stor tävling upp i samarbete med Cbeebies!

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.