TÄVLA OM TANDKRÄM IFRÅN BRILLIANTSMILE


                                   "Jag tävlar hos mammasvardag.blogg.se om tandkräm ifrån Brilliantsmile.se"

Nu har tre lyckliga vinnare chansen att vinna hem en tandkräm ifrån Brilliantsmile.se. En tandkräm som är ny på marknaden men redan stor ibland kända profiler som Blondinbella, Kisse, tjejerna ifrån Love Generation och Bingo Rimér. Tandkrämen tog hela 2 år ifrån utvecklingsarbete fram till produkt, men har gett en fantastiskt effektiv tandkräm utan någon motsvarighet på marknaden.

En lott:
Berätta om ett tillfälle du verkligen skulle behövt en bra tandkräm och lämna namn, e-post och ev bloggadress i en kommentar.

Två lotter: Gilla Brilliantsmile på facebook.

Tre lotter: Kopiera även bilden samt kursiva texten ovan och publicera dem i din blogg, se till att länkarna fungerar! Har du ingen blogg så tipsar du i stället minst 5 vänner om tävlingen via e-post och skickar samtidigt en kopia till mig (mammasvardag@hotmail.com) så att jag ser att det är "riktigt gjort". Lämna då här också din direktlänk till ditt tävlingsinlägg/alt skriv att du mailat vänner.

Fyra lotter: Lägg till min facebook sida så du inte missar andra spännande tävlingar, nyheter etc.

Tävlingen avslutas den 31 maj 2011!
#1 - Lili

1.Den tror jag är noga ska gå till anställningsintervju!2. har redan gillat Brilliantsmile på facebook med namn Lili Ying.3.har länkat på min blogg:

http://gratishav.blogspot.com/2011/05/vinn-tandkram.html4. har redan gillat din facebook sida med namn Lili Ying.

#2 - Linda

Då jag äter mycket mediciner som ger muntorrhet mm behöver jag alltid ha en bra tandkräm. Inte nog med att tabletterna förstör saliven, dom ger mig oxå gula tänder!Jag gillar redan på facebook och följer även dig där sedan en tid tillbaka :)Linda Ohlsson är mitt namn.Har givetvis länkat till tävlingen:http://blandadetavlingar.blogspot.com/2011/05/vinn-tandkram.htmlKram

#3 - Carola L

Gillar bägge på FB (Carola Lind)

Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/may/tandkram-1.htmlMitt svar är : När behöver man INTE en bra tandkräm!

#4 - joHannah

1.Jag vill vara med.

Jag hade verkligen velat haft tandkräm söndagen då p&l festvalen just nått sitt slut, tandkrämen hade tagit slut eller försvunnit (borta var den iaf) och jag skulle träffa en kille som jag blivit blixtförälskad i två kvällar innan för att säga hejdå innan vi skulle börja köra hem. Gissa om jag kände mig äcklig med bakfylle andedräkt och ett par timmars sömn på nacken när vi träffades?

2.Jag gillar redan på fb (hannah jansson).

3.Jag har länkat på min blogg;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/05/jag-tavlar-hos-mammasvardag.html

4.Jag gillar redan din blogg på fb.

(Hur det gick? Han flyttade 20 mil och nu har vi en dotter, så jag andades nog åt rätt håll ;))

#5 - Sofie L

Jag är gärna med och tar 4 lotter1. Jag är kaffeberoende och det börjar synas pà tänderna. Nu behöver de fräschas upp :)2. Gillar redan BrilliantSmile pà FB (Sofie Lindholm)3. Länkar hit

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/may/31-maj-tandkram-fran-brilliantsmile.html4. Har lagt till mig pà din FB sida (Sofie Lindholm)Vill ocksa informera att ringen som jag vann i din senaste tävling har kommit. Übersöt <3MVH

Sofie

#6 - Johanna - mamma till Leia

1 lott: En bra tandkräm med blekande effekt skulle man ha haft till studenten så man fått ett riktigt vitt snyggt leende :)2 lotter: Gillar på fb, Johanna Östblom

#7 - Caroline =)

Har gillat sidan på fb och jag är självklart med och deltar! :D Jag skulle behövt det när jag har glömt att borsta tänderna, man känner sig inte så fräsch :S Speciellt inte när man ska åka bort och sova hos någon och glömmer tandborsten, omg då är det pinsamt och jobbigt...(glömde dock skriva min mail i andra tävlingsinlägget! :()

#8 - Zandra S

Jag vill jättegärna vara med och tävla!=)1.

Jag dricker väldigt mycket kaffe och te´, vilket syns på mina tänder! Så en sånhär tandkräm skulle ju ALLTID vara bra till hands!:)2.

Har gillat på facebook:) Heter Zandra Svantesson där.3.

Har länkat på min blogg här: http://valkommenhemtillzandra.blogg.se/2011/may/tavling-41.html#comment4.

Har gått med på facebook:) Heter Zandra Svantesson där.

#9 - care69

Jag är gärna med!

Är väl när man druckit rödvin och träffar nya människor och bränner av med ett bländande "rött leende" - knappast fräscht.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/05/31-maj-vinntandkram-ifran.html

#10 - Anna L

Klart jag är med.

1. Det behöver man varje dag tycker jag. Finns inget mer ofräscht än ofräscha tänder.2. Gillar redan - Anna Lundkvist3. Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/05/tandkram.html4. Följer dig redan på FB

#11 - Saga Midfjäll

Jag behöver absolut en blekande tandkräm, är unte världens bästa på att borsta tändeerna morgon och kväll.... har gillat på fb så jag norpar 2 lotter.

#12 - Anna

som coca cola (tyvärr) och teälskare ser man nu tydliga spår efter detta. Sen så vill jag ha ett vitt snyggt leende inför mitt kommande bröllop. Hoppas på tur. Mvh Anna

#13 - Robbin

Skulle behövt denna tandkräm varje dag, vem vill inte ha ett snyggt leende liksom. Har din sida på fb, gillar företaget på fb. Så har ja kopierat http://technofarsan.blogg.se/ . 4 lotter antar jag:p

#14 - Emma Börjesson

Hej!

Jag är gärna med och tävlar, jag har gillat brilliant smile på facebook och nu ska jag berätta om en gång då jag behövde en bra tandkräm. Det var innan jag skulle ta ett skolkort, jag hade gjort mig i ordning i håret och sminkat mig det finaste jag kunde men så glömde jag att titta till tänderna. Jag tog kortet och jag trodde att det skulle bli bra men när jag får hem korten i brevlådan några veckor senare så ser jag de; jag har massa skit mellan framtänderna!! Det ser ut som någon sorts krydda, typ timjan! ÅHH!! Jag blev så besviken när jag såg det, haha.

Ha en bra dag, från Emma

#15 - Sandra

Sanna, jag kan inte få in videon på min blogg. Kan jag ta en annan bild och lägga upp så jag kan vara med på lott 3? Kramar

#16 - Sandra

Lott 1: Varje dag. Jag vill självklart som många andra se bra ut och känna sig bekväm i sitt utseende. Och för mig är tänderna och munhygienen viktig. Så vita tänder och en frisk mun gör mycket för självförtroendet.Lott 2: gillar dom på facebook nu.Lott 3: Nu har jag gjort ett inlägg. Här är länken. http://inmyworld.webblogg.se/2011/may/ar-med-och-tavlar-hos-sanna.html#commentLott 4: Har redan lagt till din facebook sida :)

#17 - Hanna

Hejsan är gärna med.1 lott- Vill vinna denna eftersom jag dricker mycket te och tänderna blir gula och behöver vitare tänder:)2 lotter: Gillar på fb- Hanna Olsson3 lotter: http://dennismama.blogspot.com/2011/05/tavling_27.html4 lotter lagt till dig redan på fb sidan- Hanna Olssonhttp://dennismama.blogspot.com

Hanna Olsson

hanna____1986@hotmail.com

#18 - Andrea

På en riktigt het, barnfri dejt med min man, man känner sig sällan så snygg som med riktigt rena och vita tänder. För en lott.

#19 - Caroline

En lott: Hade behövt en bra tandkräm när jag hade en nikotinfri period. Med ett synligt resultat så kanske motivationen hållit sig kvar. Tyvärr snusar jag igen, men jag vill gärna testa för resultat bör väl gå att få ändå:)

#20 - Caroline

En lott:) Hade gärna haft ett vitt leende när jag nyligen hamnade i en nykterhetskontroll utförd av stans snyggaste polis;)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.