BARNMORSKEMOTTAGNINGEN

                   
Har i dag varit på språng precis som alltid, trots att jag egentligen borde vara hemma och vila. Är nämligen fortfarande sjuk och hostar, snorar och har extrem huvudvärk. I stället har jag varit på Barnmorskemottagningen tillsammans med min bästa vän som behövde stöttning, då hennes pojkvän och barnets far bor i Holland och hade lite svårigheter att ta sig hit för stunden. 

Hela besöket gick riktigt bra, och att få närvara och vara där för min vän betydde mycket. Efter besöket som varade i drygt 1,5 timme tog vi lunch på sjukhuset. Det blev lasange och grönsaker för min del medan Alva valde pannkakor med sylt. Därefter tog vi en snabbt tur förbi Jolla Choklad & Dessert för att hämta ut lite produkter, eftersom det sponsrar min tidning med produkter till goodiebagsen som kommer delas ut till våra första kunder på julmarknaden den 10-11 december i Lindens köpcentrum här i Norrköping. Direkt efter det åkte vi hem och kvällen har bestått utav att sortera upp alla goodiebags, lägga upp lite nya tävlingar här och besvara lite mail samt lite annat här hemma. Nu ska jag vila ut och sova länge, i hopp om att bli frisk snart så jag kan komma i väg de sista veckorna till praktiken.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.