Mammasvardag

BARNMORSKEMOTTAGNINGEN

                   
Har i dag varit på språng precis som alltid, trots att jag egentligen borde vara hemma och vila. Är nämligen fortfarande sjuk och hostar, snorar och har extrem huvudvärk. I stället har jag varit på Barnmorskemottagningen tillsammans med min bästa vän som behövde stöttning, då hennes pojkvän och barnets far bor i Holland och hade lite svårigheter att ta sig hit för stunden. 

Hela besöket gick riktigt bra, och att få närvara och vara där för min vän betydde mycket. Efter besöket som varade i drygt 1,5 timme tog vi lunch på sjukhuset. Det blev lasange och grönsaker för min del medan Alva valde pannkakor med sylt. Därefter tog vi en snabbt tur förbi Jolla Choklad & Dessert för att hämta ut lite produkter, eftersom det sponsrar min tidning med produkter till goodiebagsen som kommer delas ut till våra första kunder på julmarknaden den 10-11 december i Lindens köpcentrum här i Norrköping. Direkt efter det åkte vi hem och kvällen har bestått utav att sortera upp alla goodiebags, lägga upp lite nya tävlingar här och besvara lite mail samt lite annat här hemma. Nu ska jag vila ut och sova länge, i hopp om att bli frisk snart så jag kan komma i väg de sista veckorna till praktiken.

SPONSORER TILL JULKALENDERN 2011Här har ni några av det sponsorer som deltar i årets julkalender 2011. Några luckor är sponsrade ifrån privata (de driver ej företag än) och har därför inte har några logotypes.

TÄVLA OM 2 BILJETTER TILL DISNEY ON ICE

Vem vill inte gå och se duktiga akrobater och is-artister? Disney On Ice Princesses & Heroes är en stjärnspäckad is-show med höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk skridskoåkning. Den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna om Snövit, Askungen, Ariel, Belle, Jasmine och Törnrosa. För allra första gången får du också se prinsessan Rapunzel och Tiana på den glittrande isen.

Nu har jag fått tillfället i akt att tävla ut två biljetter till Disney On Ice Princesses & Heroes den 5:e Januari 2012 kl 14:30 i Globen. Det är tävling ni absolut borde ta vara på för det kommer bli ett minne för livet, både för dig och ditt barn och ett perfekt julklapp om inte annat.För att vara med och tävla:

En lott:
 Svara på frågan vilka prinsessor kommer att finnas på Disney On Ice Princesses & Heroes
 i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

Två lotter: Vem skulle du vilja ta med dig på Disney On Ice och varför?

Tre lotter: Följ mig på bloglovin och gilla detta inlägg (ange vilket nummer).

Tävlingen avslutas lördagen den 10 december!