BARNMORSKEMOTTAGNINGEN

                   
Har i dag varit på språng precis som alltid, trots att jag egentligen borde vara hemma och vila. Är nämligen fortfarande sjuk och hostar, snorar och har extrem huvudvärk. I stället har jag varit på Barnmorskemottagningen tillsammans med min bästa vän som behövde stöttning, då hennes pojkvän och barnets far bor i Holland och hade lite svårigheter att ta sig hit för stunden. 

Hela besöket gick riktigt bra, och att få närvara och vara där för min vän betydde mycket. Efter besöket som varade i drygt 1,5 timme tog vi lunch på sjukhuset. Det blev lasange och grönsaker för min del medan Alva valde pannkakor med sylt. Därefter tog vi en snabbt tur förbi Jolla Choklad & Dessert för att hämta ut lite produkter, eftersom det sponsrar min tidning med produkter till goodiebagsen som kommer delas ut till våra första kunder på julmarknaden den 10-11 december i Lindens köpcentrum här i Norrköping. Direkt efter det åkte vi hem och kvällen har bestått utav att sortera upp alla goodiebags, lägga upp lite nya tävlingar här och besvara lite mail samt lite annat här hemma. Nu ska jag vila ut och sova länge, i hopp om att bli frisk snart så jag kan komma i väg de sista veckorna till praktiken.

TÄVLA OM 2 BILJETTER TILL DISNEY ON ICE


Vem vill inte gå och se duktiga akrobater och is-artister? Disney On Ice Princesses & Heroes är en stjärnspäckad is-show med höga hopp, djärv akrobatik och fantastisk skridskoåkning. Den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna om Snövit, Askungen, Ariel, Belle, Jasmine och Törnrosa. För allra första gången får du också se prinsessan Rapunzel och Tiana på den glittrande isen.

Nu har jag fått tillfället i akt att tävla ut två biljetter till Disney On Ice Princesses & Heroes den 5:e Januari 2012 kl 14:30 i Globen. Det är tävling ni absolut borde ta vara på för det kommer bli ett minne för livet, både för dig och ditt barn och ett perfekt julklapp om inte annat.För att vara med och tävla:

En lott:
 Svara på frågan vilka prinsessor kommer att finnas på Disney On Ice Princesses & Heroes
 i en kommentar till detta inlägg och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.

Två lotter: Vem skulle du vilja ta med dig på Disney On Ice och varför?

Tre lotter: Följ mig på bloglovin och gilla detta inlägg (ange vilket nummer).

Tävlingen avslutas lördagen den 10 december!

Disney on ice


Vi var i Stockholm på We R Family nyligen, och där på plats var även Disney On Ice. De presenterade deras senaste is-show, som min dotter har drömt om sedan vi såg affischer om de redan i slutet av april när vi var på Pippi på is i Cloetta Center. Det blev med andra ord inte de lättaste att komma hem med alla påsar med prylar i ifrån goodiebags osv. när vi gäster dessutom fick med oss en ett fint mjukisdjur i form av Musse Pigg.


Ville ju givetvis ge den direkt, men sedan övertalade mamma mig att vänta med den. Eftersom de i år inte kommer bli lika flott med julklappar osv. som tidigare år, så kan de vara bra att ha den med som extra beredskap. Även om julklappar och de inte är allt och vi troligtvis kommer lyxa till de sen i januari med lite extra roligheter osv. men åter står biljetter på önskelistan och ett bra erbjudande ifrån ICA kom faktiskt hem här om dagen. Kanske om jag vågar så beställs två biljetter in, men de är högst otroligt att ekonomin tillåter de med dubbel hyra och allt annat som är nu innan. Men drömma kan man alltid..

HSB PEPPARKAKSTÄVLING

Varje år ordnar HSB en pepparkakshusbyggartävling. Vem som helst kan delta. Man behöver bara bygga ett pepparkakshus och sen maila in en bild på huset till HSB så är man med och tävlar om fina priser. Deras mål är att bli världens största pepparkakshusbyggartävling, och jag antar många utav er vill delta?


Har själv redan bestämt att vi eventuellt om tid ges ska göra ett försök här hemma. För det är nog ingen som inte vill vinna ett bosparande till sig själv eller sina barn.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.