BARNMORSKEMOTTAGNINGEN

                   
Har i dag varit på språng precis som alltid, trots att jag egentligen borde vara hemma och vila. Är nämligen fortfarande sjuk och hostar, snorar och har extrem huvudvärk. I stället har jag varit på Barnmorskemottagningen tillsammans med min bästa vän som behövde stöttning, då hennes pojkvän och barnets far bor i Holland och hade lite svårigheter att ta sig hit för stunden. 

Hela besöket gick riktigt bra, och att få närvara och vara där för min vän betydde mycket. Efter besöket som varade i drygt 1,5 timme tog vi lunch på sjukhuset. Det blev lasange och grönsaker för min del medan Alva valde pannkakor med sylt. Därefter tog vi en snabbt tur förbi Jolla Choklad & Dessert för att hämta ut lite produkter, eftersom det sponsrar min tidning med produkter till goodiebagsen som kommer delas ut till våra första kunder på julmarknaden den 10-11 december i Lindens köpcentrum här i Norrköping. Direkt efter det åkte vi hem och kvällen har bestått utav att sortera upp alla goodiebags, lägga upp lite nya tävlingar här och besvara lite mail samt lite annat här hemma. Nu ska jag vila ut och sova länge, i hopp om att bli frisk snart så jag kan komma i väg de sista veckorna till praktiken.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.