FRÅGESTUND DEL 29

Hur klarar ni hyra och allt nu? Får ni bostadsbidrag osv.?
Har studiemedel ifrån skolan och med de tillsammans med bostadsbidrag, barnbidrag och underhållsbidrag samt lön ifrån de arbeten jag har så klarar vi oss riktigt bra.

Vilken är din favoritfärg och varför?
Min favoritfärg är turkos, men jag vet inte riktigt varför. Tycker helt enkelt om färgen bara.

Sitter Alva fortfarande i barnstol och äter?
Som jag tidigare har skrivit så sitter inte Alva längre i barnstol, utan det är hon alldeles för stor för och vi har endast kvar den för att vi har många vänner som har mindre barn.  De är dock Alva själv som brukar duka bordet medan jag sköter maten, vilket även var anledningen till att de var dukat framför barnstolen. Hon är nämligen i en period där hon ena stunden vill vara min lilla bebis, medan hon andra stunden är en stor tjej som hon själv utrycker de.

#1 - Hanna

Turkos är ju jättefint!

#2 - Linda Olsson

Kul att du är med i min tävling!

lycka till! :)

#3 - Jennie ♥

sv: jaa precis. de var en tjej som nte förstod detta, dock ändra hon sin design för att hon visste att jag såg en kant... haha så ja, jag fick tydligen rätt ändå...

men de är ju inte konstigt med min dator för de. de är ju så...allt bra?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.