TANKAR EFTER UNGMAMMA GALAN 2011


Har inte skrivit och berättat mycket om UngMamma Galan 2011, som jag arrangerade tillsammans med Fata Mujcinovic tidigare i år. Den största anledningen beror faktiskt på skam. Kvällen blev nämligen långt ifrån de jag hade förväntat mig, och än i dag kan jag inte riktigt känna mig stolt över allt arbete som lades ner. Det har tagit tid att bearbeta de tankar som dykt upp, och helst av allt hade jag önskat att få ta del av de tankar och åsikter våra besökare fick under kvällen. Men det gavs aldrig möjlighet till detta på plats, och resan hem ifrån Stockholm virvlades därför runt ibland tusentals tankar varvat med en hel del diskussioner om vad som kunnat göras bättre.


Ett konstaterande som jag dock har lyckas komma i underfund med, är att samarbetet i mellan mig och Fata Mujcinovic, varken fungerade vid första försöket eller vid det andra. Trots detta och trots att kvällen slutade som den slutade, är jag i dag mycket tacksam för de erfarenheter som jag bär med mig utifrån arbetet vi lade ner på den här kvällen. Det är erfarenheter jag kommer bära med mig för resten av livet – och ta lärdom utav om och om igen i mitt framtida arbete.

#1 - vendel - 17 år och blivande mor

Tänk om man ändå hade varit där! :(

#2 - Madde / Mamma och blivande fröken

Tråkigt att det blev så :/ .Kikar förbi då du lämnade din adress på ungmamma på facebook :-) . Måste bara säga att det är svårt att läsa för reklamen till höger ligger för vissa ord så man kan inte läsa allt, men antar att du redan vet de kanske :).

#3 - Madde

Ja, det va synd! Men det är ju alltid bra att man lär sig något som man kan ta med sig längre fram:)

Och det är ju inte lätt o lyckas med ngt vid första försöket heller.....

KRAAAM :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.